pirmdiena, 2016. gada 4. aprīlis

Mans sejas ādas kopšanas arsenāls pavasarī

Vispār pēc grafika pienācās rakstīt par tukšo taru martā... Bet kā parasti ir liela čupa ar tūbām un pakām, taču šajās brīvdienās neatradu iedvesmu tik garam rakstam, jo viss pakārtojās šešgadnieka dzimšanas dienas svinībām.. :)

Tāpēc šoreiz kaut kas cits, mana bloga lappusēs vēl nebijis. 

Pirmo reizi rakstu par savu sejas ādas kopšanas rituālu vienas dienas griezumā. Tā kā pašlaik tā rutīna ir diezgan konkrēta, tad nolēmu padalīties. Atsauksmes par šiem produktiem īsti nav tapušas, ar dažiem izņēmumiem, jo daudzus no šiem lietoju tikai pāris mēnešus vai pat mazāk, bet mini komentārus atļaušos pierakstīt.

P.S. Man ir sausa un jutīga āda, tādēļ cenšos izvairīties no jebkā abrazīva un aromātiska, lai gan ne vienmēr tas izdodas. :( Es no sejas ādas kopšanas procesa sagaidu attīrīšanu, mitrināšanu un nu jau arī smalko un ne tik smalko līniju piegludināšanu. :) 

Rīts. 

  • Glamglow Thirstycleanse Daily Hydrating Cleanser - neesmu sajūsmā, tās abrazīvās daļiņas ir galīgi liekas sejas mazgātājā, kā arī mitrināšana nav ideāla, bet nu jāizlieto ir.. :) 
  • Kivvi 24h Intensive Moisturizing Gel - pie šī tiku pateicoties dāvaniņai no RoseLouxembourg, šis ir ļoti viegls un atsvaidzinošs gēls, lietoju no rīta, lai atmostos, bet manai sausajai ādai ar šo vienu pašu ir par maz. 
  • Innisfree Green Tea Moisture Essence - šī gēlveidīgā esence, lai gan nedaudz smaržo, ir dikti mitrinoša un ļoti labi noder jebkurā situācijā, kad prasās papildus mitrināšana. Lietoju no rīta un dažreiz arī dienas gaitā. Paldies Lisai Eldridge par ieteikumu. :)
  • Firming Contouring Eye Cream - zīmolu šim nepateikšu, jo piedalījos vienā pētījumā, kur atsūtītie produkti bija bez zīmola norādes, bet šis ļoti iepatikās un pēc obligātā 1 mēneša dalības pētījumā turpinu lietot. To arī dara - nedaudz nostiprina ādu ap acīm, kā arī izgaismo. 
  • Josie Maran Argan Daily Moisturizer SPF47 - šo sejas krēmu lietoju, ejot ārā no mājas dēļ SPF. Jauki smaržo, nav pārāk smags. 

Vakars. 

  • Bioderma Sensibio Make-up Removing Micelle Solution - klasiskais grima noņēmējs, manai sejai nekas labāks nav atradies. 
  • Kiehl's Ultra Facial Cleanser - jauks, patīkams mazgājamais, bez krāsas, smaržas, bet nu nav nekas īpašs. Attīrīt attīra, bet āda pēc tam pasausa. Noteikti ir lietoti labāki. 
  • Kate Somerville Quench Hydrating Face Serum - šis jau būs gandrīz piebeigts.. Klasisks zīdainās eļļas serums, bez krāsas, smaržas, ātri sasūcas, mitrina, nu dara visu, kas darāms. :) Šo vinnēju loterijā, par $75 laikam gan pati nepirktu, tik debešķīgs tas tomēr nav.
  • Erno Laszlo Transphuse Eye Refiner - šis ir mini no 105$ vērtā acu krēma, kas man tīri labi patīk - nogludina un izlīdzina ādu ap acīm. Bet nu cena laikam mani atturēs no pilnā iepakojuma...
  • Lucas' Papaw Ointment - papaijas lūpu balzāms, pēc RoseLouxembourg atsauksmes nopirku un turpinu priecīgi lietot, ļoti patīk, labs ne tikai lūpām katru vakaru, bet arī sausumiem citur - uz rokām, elkoņiem, papēžiem utt. 

Dažas reizes nedēļā..

  • Dažkārt vakaros manu rutīnu papildina kāda no maskām, šad tad tās ir vienreizlietojamās drāniņmaskas, bet pēdējā laikā lietoju šo te Aveda Intensive Hydrating Masque, ko uzklāju ar masku otiņu, lai radītu tādu kā spa sajūtu mājās.. :) Maska laba, mitrinoša un atsvaidzinoša. 
  • Vakaros, kad neķēpājos ar maskām, rituālu papildina Paula's Choice Daily Smoothing Treatment 5% AHA - mans visu laiku top eksfoliācijas līdzeklis. Vajadzētu jau katru vakaru, bet šad tad izmēģinu kādu jaunu eksfoliācijas līdzekli vai masku, tad šis izpaliek. Par to, kas man tik ļoti patīk PC līdzeklī, var izlasīt šeit.  
***
Tādi nu ir mani šī brīža aktuālie ādas kopšanas produkti... Rādās, ka kādu brīdi lielas izmaiņas nebūs, vien acu krēmi solās abi beigties, kā arī drīz nāks vietā cits serums.

4 komentāri:

  1. prieks sausas ādas baigi maz ko ar eļļam lieto?! Tev nepatīk eļļu smarža? Vienkarši skatos, ka rita līdzekli ir tādi, kurus es pati lietotu ar savu taukaino ādu..tā zaļās tējas esence ļoti ieinteresēja..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man ļoti nepatīk eļļu konsistence. Sejas eļļas kā tādas nepatīk un, protams, jebkas, kas stipri smaržo..
      Šai esencei ir 2 versijas, šī ir sausai ādai domātā, ļoti labi mitrina.

      Dzēst
  2. oho, nu ja tas Lucas Papaw ir tiešām tik labs, tad noteikti būs jāiegādājas :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas droši vien gaumes jautājums - man patīk tādi sviestveidīgi balzāmi, tad nu šis bija tieši laikā..

      Dzēst