otrdiena, 2016. gada 19. aprīlis

Marta Allure kastītē - MUFE, Julep, Cargo u.c.


Marta kastīte atnāca ļoti "exciting".. Lūk, šādi es saprotu skaistumkastīti - interesanti, dažādi produkti, no visādām kategorijām. 
  • Macadamia Professional Ultra Rich Moisture Cleansing Conditioner - šo kondicionieri noteikti pamēģināšu, jo smaržo dikti maigi un sola ne tikai mitrināt un mīkstināt matus, bet arī attīrīt. 
  • DP HUE ACV - uz ābolu etiķa bāzēts matu skalojamais - šo varot lietot šampūna vietā, likās ļoti interesanti. Pamēģinot gan nekāds wow efekts nav. 
  • Cargo Blush&Bronzer Duo - sārtums tonī Catalina un bronzeris tonī Medium. Cargo pēdējā laikā figurē kastītēs, reiz jau bija acu ēnas, tagad šis. Rādās ok, jau pārvietoju uz Z-paleti. :)
  • Make Up For Ever HD Microfinish Powder - redz, nesen pastāstīju par savu MUFE kolekciju un te jau pievienojas jauns produkts. Neesmu baigā sajūsmā par birstošajiem produktiem, bet varbūt  kādreiz noderēs tāds mini podiņš. 
  • Nunzio Saviano Anti-Frizz Sheets - ļoti interesants produkts - pūkas noņēmējsalvetes matiem.
  • Julep Konjac Cleansing Face Sponge - sejas mazgāšanas sūklis, interesanti, ka šis nāk iepakojumā jau samitrināts. Ikdienā šad tad lietoju konjaka sūkļus, šis ir tieši laikā, lai nomainītu veco. 
  • L'Oreal Infallible Pro-Last Lipcolor tonī 109 Toujours Teaberry - šī lūpukrāsa, šķiet, ir bonusa produkts, jo kastītes grāmatiņā nebija aprakstīts. Bet ļoti patīkams pārsteigums, interesants 2pakāpju produkts - vispirms uzklāj tādu kā šķidro lūpukrāsu un tad caurspīdīgu balzāmu. Šis sākumā man patika, jo smuks, dabisks tonis, produkts patīkams uz lūpām un ir ļoti noturīgs, bet pēc vairākām stundām sāk noēsties vidus un tad nāk nost pa gabaliem. Trakākais ir tas, ka šo ir nenormāli grūti notīrīt, palīdz tikai spēcīgs ūdensnoturīgo produktu noņēmējs.  
L'Oreal Lipcolor
Izmantots Cargo bronzeris/sārtums, MUFE pūderis, L'Oreal lūpu produkts.
L'Oreal Lipcolor darbībā

10 comments:

  1. ļoti laba kastīte !Tiešām tādām ir jābūt skaistumkastēm! Man iekš lūpu kastītes bija Cargo produkts, vel gan īsti neesmu mēģinājusi:)dikti gribētos izmēginat to sūkli sejas tīrišanai:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu tas Cargo nav nekas wow... Ja ir liela kolekcija, tad šis aiziet plaukta dziļākajā stūrītī.. :)

      Dzēst
  2. Te katrs produkts likās saistošs

    AtbildētDzēst
  3. man ir Loreāļa divfāzu lūpu krāsa, cita iepakojuma, bet doma tāda pati. ļoti labi tīrās nost ar eļļu :) arī ļoti nepatika tā nākšana nost gabaliem. es, kā jau gudrs cilvēks, vēl izvēlējos piesātināti brūni-sarkanu ogu toni. fuj. un, pats sliktākais, ka šo pa dienu īsti atjaunot nevar, mēģinot klāt krāsu, tā parauj nost gabaliem iepriekšējo klājumu. tā ka - rezultātā lietoju tikai spīdumu :D :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man ir kaut kāda švakā eļļa, ar to nesanāca, jāpamēģina parastā kokosriekstu..
      Vai ne, tas spīdums otrā galā ir dikti foršs, nevaru beigt lietot.. :)

      Dzēst
  4. Riktīga skaistumkastīte! Prieks saņemt.

    Brigita
    www.brigitadambe.com

    AtbildētDzēst
  5. Bet tik un tā, Tev ļoooti piestāv tāds lūpukrāsas tonis. mm <3

    AtbildētDzēst