pirmdiena, 2016. gada 9. maijs

Iepazīstinu: Morphe Brushes otas

Padevos ka nu es sabiedrības spiedienam un veicu pasūtījumu no Morphe, kā arī nesen piestāju viņu veikaliņā Losandželosā, lai papildinātu iesākto kolekciju. 

Domāju, ka šī zīmola vārds nebūs svešs, ja apgrozāties sociālajos medijos - tas izpelnījies popularitāti dēļ veiksmīgās sadarbības ar pazīstamām interneta personībām. Produktus, ko šīs zvaigznes īpaši rekomendē vai vēl trakāk, ir ielikušas savu artavu produkta tapšanā, izpērk momentā un pie tiem grūti tikt. Neba ka tie būtu daudz labāki, vienkārši sekotāji padodas masu psihozei.. :) 

Skatoties/lasot atsauksmes rodas iespaids, ka šī firma ražo pieklājīgus produktus par ļoti pieejamām cenām. Piedevām n-tās zvaigznes piedāvā savus atlaižu kodus, kas padara cenas vēl patīkamākas.

Kā nopratu, tad viskvalitatīvākā otu līnija ir E jeb Elite sērija, no kuras izvēlējos vairākas otas, kā arī vienu no M sērijas, nu to pašu populārāko. :) 

Nolēmu pamēģināt arī kādas no acu ēnām un pa abiem pirkumiem kopā iegādājos vienu no 12 toņu paletēm, kā arī vienu standard un vienu premium individuālo ēnu.

Šajā rakstā par manu nelielo Morphe otu kolekciju. Par ēnām vairāk pastāstīšu citreiz.

E48 | E16 | E35 | E13 | E14 | M501
E sērijas otas man nelika vilties - tām ir ļoti kvalitatīvi kāti un ļoti mīksti mākslīgie sariņi.

E48 Mini Pointed Powder ($9.99, izpārdota) otu laikam pati nekad neizvēlētos, bet sekoju guru ieteikumiem. Un patiesībā esmu priecīga - tā kā šī ota ir ļoti, ļoti mīksta, lietoju to galvenokārt zemacu zonas piepūderēšanai, izgaismotājam un tml. Šī ota nav arī nemaz tik maza un to var lietot arī sārtuma, bronzera vai kontūrpūdera uzklāšanai. Manā otu kolekcijā nekā līdzīga nav, tādēļ grūti ar kaut ko salīdzināt. Tuvākais, ko atradu, ir Real Techniques Bold Metals 300 vaigu sārtuma ota. Tai gan ir cita forma, bet izmērs un funkcijas aptuveni līdzīgas. 

E16 Pro Angled Contour ($6.99) pirku veikalā uz vietas, jo likās interesanta un manā kolekcijā nebija nekā šai līdzīga. Ja ir vēlēšanās pēc ļoti izteiktas kontūras, tad šī būs tieši laikā. Ota ir plakana un pietiekami šaura pat degunam. Slīpais griezums ir ļoti ērts kontūras iztušēšanai.

E35 Detail Smudger ($4.99) izvēlējos, jo tā šķita ļoti miniatūra otiņa smalkākām detaļām un tā arī ir - man līdz šim nebija neviena tik maza un precīza smudger tipa otiņa. Šī noteikti ir mazāka un kompaktāka kā Real Techniques Accent Brush, ja nu jums tāda ir referencei. Sariņi ir īsi un kompakti, ļoti ērti akcentiem un apakšējās skropstu līnijas iztušēšanai. 

E13 Oval Shadow Fluff - šī pēc būtības ir gandrīz identiska ar MAC217, tikai ir mazliet saspiesta plakanāka. Un tā kā šī ir ar sintētiskiem sariņiem, tad ir mīkstāka nekā MAC ota. Funkciju pilda to pašu - domāta acu ēnu iztušēšanai, bet tā kā es pēdējā laikā esmu vairāk kritusi uz šādām nedaudz saplacinātām iztušēšanas otām, tad šī man ir iegājusi ikdienas lietošanā, tiešām ļoti patīk. 

E14 Oval Shadow - šī ota manā ikdienā nav tik populāra kā iepriekšējā, jo ir īsāka un stingrāka, vairāk noder konkrētākai plakstiņa locījuma vietas iezīmēšanai, taču es to galvenokārt lietoju konsīlerim. Teiksim tā, es bez šīs varētu arī iztikt, jo mana galvenā konsīlera ota vēl joprojām ir Real Techniques Deluxe Crease Brush.

Un visbeidzot M501 Pro Pointed Blender ($7.99) - šī tika iegādāta tīri pēc Jaclyn Hill otu topa.. :) 
Šai otai ir dabīgie caunas sariņi, līdz ar ko tā nav tik mīksta un arī mazliet "met spalvu", bet savu funkciju pilda ļoti labi - izgaismotājam tagad lietoju tikai šo. Kaut kas tur ir tanī pufīgajā, garenajā sariņu formā tāds īpašs (un tai ir tendence palikt aizvien izspūrušākai), bet, ja jums ir Real Techniques Duo-Fiber Contour Brush vai kāda vēl mazāk blīva tāda tipa ota, tad tiksiet galā arī ar to.

Iepazīstoties tuvāk ar šīm otām, kā arī kārtīgi aptaustot dažādās otas veikalā uz vietas, nonācu pie secinājuma, ka mana izvēle ir pareiza - E sērijas otas ir vislabākais variants man. Es noteikti dodu priekšroku sintētiskajiem sariņiem (no dabīgajiem, protams, topa augšgalā ir cruelty free japāņu roku darbs, kā Wayne Goss otas) - cauna, kaza un tml. manai jutīgajai ādai visbiežāk ir par raupju. Un E sērija ir tiešām ļoti mīkstas sintētiskās otas, pat mīkstākas nekā Real Techniques parastā sērija un vienlīdz mīkstas kā RT Bold Metals

Pirms kāda laika rakstīju par Crown otām, kas ir faktiski Morphe priekštecis/līdzinieks un vismaz dažas otu līnijas ir ražotas vienā vietā, bet no tām otām, kas ir manā īpašumā, noteikti ikdienā izvēlos Morphe.
Tā ka sākotnējā hipotēze - pieklājīgi produkti par patīkamām cenām, rādās patiesa.. :) Piedevām ir plaša veidu un dizainu izvēle, kā arī piegāde uz daudzām pasaules valstīm. 

5 komentāri:

  1. Mani ļoti vienmer uzmana tas, ka nav negatīvu atsauksmju par zīmolu, cilvēkiem, produktiem... netīšam uzskrēju uz šis youtuberes viedokli https://www.youtube.com/watch?v=PAP6GdyI1B8 viņa man liekas gana tieša un asa lai būtu interesanti paklausīties ;) Otas izskatās lietojamas, intetesanti būtu apčamdīt klātienē ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, nu šis ir gandrīz tas gadījums.. Es tāpēc īpaši meklēju negatīvās atsauksmes, lai dzirdētu, ko tur piemin un kam pievērst uzmanību.
      Otas foršas, bet ne visas ir pārāk augstas kvalitātes. Kā jau minēju, E sēriju iesaku. :)

      Dzēst
  2. Ak, ja pie mums tuvumā būtu iespēja tāda veikalā visu aptaustīt un apskatīt, ne vien pēc blogeru/vlogeru atsauksmēm pirkt tās otas.

    Brigita
    www.brigitadambe.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mums jau te arī viens veikals pa visu Ameriku, 6 stundas bija jābrauc.. :) Bet nu man pa ceļam darīšanām sanāca, tad tā, nav liela skāde. :)

      Dzēst