otrdiena, 2016. gada 3. maijs

Jaunumi manos plauktos aprīlī - no Paula's Choice, Morphe, Sephora u.c.

Aprīlis aizvadīts ar jaukiem un dažādiem jaunumiem manos plauktiņos.. :) 

House of Lashes Lash Story mākslīgo skropstu glabāšanas "grāmatiņa". Ieraugot šo vairākos youtube kanālos, sapratu, ka man to vajag! Noteikti pastāstīšu par šo vairāk. :)


Esmu jau izmēģinājusi tik daudz Paula's Choice produktu, ka grūti atrast ko jaunu. Šoreiz pasūtīju All Bases Covered tonālo krēmu, kas iepatikās pēc paraudziņu pamēģināšanas, kā arī beidzot mēģināšu manu pirmo tīrā retinola produktu Clinical 1% Retinol Treatment. Un kā ierasts, vienmēr paķeru klāt kādus paraudziņus (3 pienākas par brīvu, pārējie maksā nedaudz).


Draudzene atdeva švammes tonālo no Missha - Magic Cushion SPF50+, šis būs jau trešais, ko mēģināšu, būs interesanti salīdzināt ar L'Oreal un Laneige

Sephora VIB izpārdošanā, kas deva 15% atlaidi visiem produktiem, iegādājos pilno izmēru Estee Lauder Sumptuous Infinite tušai, kas pašlaik ir manā tušu topā, kā arī Sephora I love Cushion Bronzer - bronzeri spilventiņā.. 


Tā kā pagaidām neesmu atradusi labāku un ērtāku grima noņēmējmicelāro ūdeni, tad turpinu iegādāties Bioderma. Patiesībā pat necenšos meklēt ko citu, jo ar šo esmu pilnībā apmierināta. 

Kā nu bez nadziņiem. Mani nu jau tradicionālie Kiss imPress nagi, franču pērku atkārtoti, jo vajadzēja kaut ko neitrālu konferencei, pārējie ir iepriekš nemēģināti dizaini/toņi. 

Dāvana no draudzenes - Kiss ar līmi līmējamie nadziņi. 

Vēl par nagu tēmu.. Cenšos pa vidu press-on mazliet nagus atpūtināt, jo neuzmanīgi plēšot nost, mani mazliet satraumējas, tādēļ pēc draudzenes rekomendācijas iegādājos nagu proteīnu no Nailtiques

Otas... Tā ir mana lielākā vājība.. 
Wayne Goss ota nr. 06... Mana labākā, superīgākā ota ever. Pārspēj visas, kuras līdz šim mēģinātas. 

Morphe veikala apmeklējums LA beidzās ar vairākam jaunām otām, kā arī ar vienu no viņu premium acu ēnām. Drīzumā sekos pastāsts par visu, ko esmu no Morphe izmēģinājusi. 

Kārtējā Target skaistumkastīte, šī atkal lieliska: Laneige sejas maksa, Simple salvetes, Covergirl lūpukrāsa, Pantene matulaka, Marlowe ķermeņa krēms, CeraVe ādas aizsargziede, Hawaiian saules krēms un Maybelline tonālā paraudziņš. Šīs ir tik izdevīgas par 5-7$, ka tiek momentā izpārdotas.... 

Arī kārtējā Allure kastīte, nolēmu šo pievienot jaunumiem, jo reāli jau uz rakstu brīdi esmu izmēģinājusi tikai dažas lietas, tā ka lai iet šeit. Ja kas iepatiksies, noteikti pastāstīšu plašāk. Šajā kastītē: L'Occitane dušas eļļa, DDF mitrinošs serums, Bulgari smaržas, Fekkai matu veidošanas krēms, L'Oreal skropstu tuša un Mally lūpu zīmulis. Arī lieliska kastīte par $15. Labprāt lietošu visu, izņemot smaržas. 

***
Tādi mani jaunumi aprīlī. Tagad jāķeras pie tukšās taras sabildēšanas, citādi nav balansa.. :)

4 komentāri:

  1. Target kastīte vienkārši super. Kad izlasīju par cenu, nodomāju, par ko es maksāju 18 eur iekš vietējās Saneribox :(
    Allure arī interesanta. Tā dušas eļļa ir ļoti laba, man favorītos. Par smaržām runājot, man bija paraudziņš, ļoti nenoturīgas, jo vajadzēja dienas gaitā atsvaidzināt, lai gan man tā reti ir ar smaržām, ka jāatjauno.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, nu tur laikam neko nevar darīt.. Paraudziņu un produktu devējiem droši vien ir maza interese par 100 kastītēm... Te noteikti ir runa par ļoti daudziem tūkstošiem, kas vispirms nopērk kastīti, tad dodas uz veikalu iztērēt kuponu un varbūt vēl iegādājas kādu no izmēģinātajiem produktiem....
      Es ar L'Occitane līdz šim neesmu varējusi sadraudzēties, redzēsim, kā ies ar to eļļu.

      Dzēst
  2. Daudz foršumu! Wayne Goss otas es arī ļoti gribētu iegādāties, bet bišķi sālītas.
    Ar Biodermu man ir līdzīgi, visu laiku lietoju. Kad negribu neko domāt, paķeru vienmēr to, lai gan es neteiktu, ka tas ir labākais micelārais ūdens ever, manu ādu tas sausina, nezinu kādēļ, bet baigi nepārdzīvoju, jo ar to tikai attīru seju no lielākās daļas make up'a .

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Lielās otas no Wayne Goss sanāk sālīti, bet mazās acu patiesībā cenas ziņā pārāk daudz neatšķiras no MAC un tml. klases otām.
      Man patīk, ka Biodermai nav nekāda aromāta, īsti arī manu ādu nesausina.. Bet tik un tā labprāt izmēģinu arī pa kādam jaunam micelārajam, ja nu tāds gadās pa rokai.. :)

      Dzēst