pirmdiena, 2016. gada 11. jūlijs

Makeup - karstā laika minimums ar Almay, Hourglass un L'Oreal

Tikpat īss kā lietoto produktu daudzums būs šis ieraksts. :) Jo karstā laikā nu galīgi negribas uz sejas neko klāt, pietiek jau ar SPF produktiem.. 


Mans karstā laika minimums sastāv no 5 lietām, kas visas ir saņēmušas manu "approval". :)

Pa visu seju ar rokām klāju Almay Smart Shade Anti-Aging ar SPF20 light/medium tonī (atkarībā no dienas plāniem, zem šī dažkārt uzklājas vēl atsevišķs SPF krēms). Uz Almay agrāk neskatījos, bet pateicoties Tati no GlamLifeGuru youtube kanāla, nopirku šo. Esmu viņai ļoti pateicīga! :) 

Tad pa visu seju ar lielu pūderotu klāju maisījumu no Hourglass pūderu paletes kreisās joslas (tajā ir Diffused Light, Iridescent Light un Dim Light), savukārt uz vaigiem, deniņiem un dažkārt pieres laižu maisījumu no labās joslas (tajā ir Luminous Bronze Light, Luminous Flush un Mood Exposure). Maisījums ir brūnīgāks vai sārtāks atkarībā no tā, kurā virzienā pārbrauc ar otu. :)

Uz uzacīm vai nu Anastasia Brow Wiz vai pēdējā laikā L'Oreal Brow Stylist zīmulis, uz skropstām L'Oreal Voluminous tuša. 


Mainīgais objekts ir lūpukrāsa, un tā kā manā kolekcijā nupat ir ārkārtīgi liels lūpu produktu daudzums, tad cenšos tos arī cītīgi lietot. Pārsvarā izvēle krīt uz nude-mauve toņiem, šajā gadījumā tas ir Urban Decay Vice lūpkrāsa tonī Backtalk. Ļoti patīk šis tonis. 
Šķiet, ka vasara paies UD Vice zīmē, kamēr izlietošu visus 24 paraudziņus. :)


Konkrētās dienas koptēls tika noķerts iekš Snapchat, gan ar filtriņu, tāpēc reālos toņus laikam nevar noteikt. :)
Aicinu ciemos uz Snapchat (username: unitta), tur katru dienu kaut ko ielieku - ikdienas dzīves ainiņas, kosmētiskos jaunumus un tml. 

8 komentāri:

  1. ujj , kosmētika karstā laikā tas ir murgs, bet iespējams ka tāpēc, ka man ir taukaina āda, kas kļūst exstremi taukaina siltā laikā.. izskatās ka Tu labi tiec galā arī ar plusiem :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kosmētika parasti turas labi, bet tik tā maskas sajūta uz sejas... Tāpēc gribas kaut ko pēc iespējas vieglāku..

      Dzēst
  2. Es arī nesen tiku pie Vice lūpu krāsu paraudziņu pakas, kopš tā laika lietoju praktiski tikai to :) Man tik ļoti iepatikās UD lūpu krāsas, ka jūtu - būs vajadzīga kāda pilnā versija! :)

    Annija
    rigasmetro.wordpress.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Redzēju, ka tiki pie Spectrum un pie šiem pašiem paraudziņiem. Es jau safanojos par UD no Gwen Stefani paraudziņiem, tie paši toņi pieejami arī Vice versijā.. Tagad patīk vēl vairāk. Pilnajā versijā nopirku vienu no vecajām UD lūpukrāsām, tonī Anarchy (tonis tas pats, kas Sheer Anarchy no Vice) - tik krēmīga un forša!

      Dzēst
  3. Par Almay esmu lasījusi tiešām labas atsauksmes. Backtalk izskatās pēc toņa, kuru gribētu iegādāties un pie reizes arī beidzot izmēģinātu kādu UD produktu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu UD jaunās (un arī vecās) lūpukrāsas tiešām varu ieteikt! Un toņu izvēle ir milzīga!

      Dzēst
  4. Tas hourglass katru reizi liek iedrebēties manam gribuļu sarakstam, kad to redzu kādā bildē :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. :) Gribuļu saraksts noteikti uzvirmos uz rudens pusi, kad iznāks jaunā Hourglass limitētā palete... :) Ņemot vērā, ka šo es tiešām lietoju katru dienu, tad iespējams, iegādāšos arī to.

      Dzēst