ceturtdiena, 2016. gada 28. jūlijs

Mana makeup kolekcija: NYX

Melnrakstu stāstam par to, kas manos plauktos atrodams no NYX, sagatavoju jau pasen, taču tas kaut kā palicis nepabeigts. Ilgāku laiku nevarēju saprast, kādēļ tā.. Visi iegādātie produkti ir bijuši diezgan apsvērti pirkumi, arī cenas šim zīmolam nav pārāk augstas - turas vienā līmenī ar citiem drugstore smalkākā gala zīmoliem. 

Kompānija tirgū apgrozās jau kādu laiciņu - tā dibināta 1999. gadā, Losandželosā. Kā stāsta interneta dzīles, tad sākotnēji NYX produkti bija pieejami tikai profesionāļiem izstādēs un vēlāk nopērkami mājas lapā. Ierobežots piedāvājums nonāca ULTA veikalu tīklā, kur arī es to ieraudzīju pirmo reizi. 
Manā skatījumā piedāvājums nebija pārāk kvalitatīvs, tādēļ lielu uzmanību tam nepievērsu. 

Rādās, ka pirms dažiem gadiem notika kādas pārmaiņas - tika ievērojami paplašināts un uzlabots produktu klāsts un tagad produkti tiek tirgoti ne tikai ULTA, bet arī citos drugstore veikalos. Nu jau zīmolam ir arī pašam savi veikali, un tas ir kļuvis ļoti populārs. 

Straujo popularitāti, iespējams, arī veicinājis fakts, ka NYX cieši sadarbojas ar blogeriem un vlogeriem, piemēram, veikalos reklāmās tiek lietoti tikai blogeru attēli, ne modeles. Tāpat ikgadējais FACE grima konkurss vlogeriem nodrošina lielu publicitāti. 

Plašais piedāvājums nu ir pieejams arī dāmām un kungiem Latvijā. 

Bet atgriezīsimies pie manas kolekcijas. 
Pirms es komentēju katru lietu, uzreiz teikšu pavisam godīgi - lai gan produktiem pa lielam nav nekādas vainas, tā reāli pašlaik ikdienā no šī visa es lietoju tikai ~2 lūpu spīdumus. 

Manā kolekcijā ietilpst: 
  • Butter Gloss lūpu spīdumi toņos: Creme Brulee, Merengue un Strawberry Parfait. No šiem Creme Brulee un Merengue praktiski netiek lietoti, izskatos mazliet jokaini ar tik gaišas krāsas spīdumiem, savukārt Strawberry Parfait ir mans ideālais ikdienas spīdums, tajā viss patīk. Šie garšo labi, ar vieglu toni, taisni manā gaumē. 
  • BB krēms tonī Nude - šis man patīk - viegls pārklājums, labi turās, ādu nesausina. Ziemā diezgan palietoju, bet pašlaik ir drusku par gaišu (ha, izrādās, kas tāds arī ir iespējams, šajos platuma grādos es vasarās esmu par 1 leveli tumšāka). Bet kopā ar krēmveida bronzeri lietoju. :)
  • HD Concealer tonī CW02 Fair - šis konsīleris konkrēti man ir par gaišu. Es ticu, ka profs mācētu tādu likt lietā izgaismošanai, bet nu es neesmu profs. Rādās arī manai patikšanai pārāk rozīgs un miltains.. Tā nu stāv un gaida lielo Konmari tīrīšanu. :)
  • Roll-on Shimmer toņos Nude Diaphane un Taupe - iegādājos ar atlaidēm pēc svētkiem. Šie rullīšveida mirdzumi īstenībā ir forši, bet nu nebūs ikdienas produkts. Īpaši man patīk tas bronzīgais Nude tonis. Uz svētku laiku atkal izvilkšu un noteikti parotaļāšos, lietojot uz kādas bāzes vai krēmveida ēnas - tad tie nebirst nost. 
  • Individuālās skropstas - šķiet, ka pavisam basic skropstu pušķīši, man kā skropstu neprašai, pa 1 likt bija baigā ķēpa - katrs gāja uz savu pusi. 
  • Waterproof Eyebrow Gel tonī EBG03 Brunette - kaut ko nošāvu greizi ar toni, ņēmu šo, kam klāt pierakstīts ash brown, bet nu pavisam noteikti ir ar oranžu apakštoni. Piedevām šo ir ļooti grūti noņemt. Nepatīk.. 
  • Jumbo Eye Pencil tonī 604 Milk - šī ir klasika, NYX pats pirmais produkts. Ar šo kāds brīdis pagāja, kamēr sapratu, kā lietot - sākumā, klājot virsū košas ēnas (ar domu, lai ir spilgtāk), viss ātri sakrājās plakstiņu rievās.. Acīmredzot es pārāk daudz uzklāju un nācās "devu" samazināt. Plānā kārtā viss bija labi - strādā kā ēnu bāze. 
  • Lip Primer tonī LPR01 Nude/Diaphane - šis ir lūpu praimeris, kam jānogludina virsma un jānovērš krāsas izplūšana aiz līnijām. Es ticu, ka strādā, vismaz nogludinošā funkcija, bet manā gadījumā rada ļoti sausinošu sajūtu (un man jau tāpat ir ļoti sausas lūpas). Nepatīk..   
  • Lipliner Pencil - lūpu zīmuļi toņos 816 Fuchsia un 813 Plush Red - toņi man patīk, ir lietoti kā krāsas uz visām lūpām un ar spīdumu pa virsu. Nevarētu teikt, ka noturīgi, diezgan smērējas. 
  • Ombre Lip Duo lūpukrāsas un lainera dueti toņos - Rags&Riches, Hollywood&Wine, Poppy&Lily. Šie man patīk, plašāka atsauksme bija šeit. 
  • Vaigu sārtums tonī Taupe - gadiem klausījos slavas dziesmas, ka šis sniegbaltītēm ir ideālais kontūrpūderis. Tonim nav ne vainas, bet man personīgi nepatīk konsistence - uz ādas šis liekas tāds kā miltains. Neesmu aptaustījusi, bet varbūt konturēšanai paredzētie NYX pūderi (ar plašu toņu izvēli, tai skaitā matētu taupe) ir ar zīdaināku tekstūru. Šis nav īsti nekā iegājies. 
  • (no kopbildes izmucis) Colored Felt Tip Liner tonī Chocolate Brown. Aplikators patīk, līnijas velkas smalkas, noturība pieņemama, tonis smuks. Lietoju gan reti (kā vispār zīmuļus), bet šis man patīk. 
  • (arī izmucis no kopbildes) Lip Smacking Fun Colors lūpukrāsa tonī Fusion - nā, šī ne pārāk - nav pārāk vienmērīgs pārklājums, piedevām ir ar mirdzumu, kas šo situāciju tikai pasvītro.. 

Te mans mēģinājums maksimāli pielietot NYX produktus. Izmantoti: BB krēms, Milk zīmulis zem ēnām, brūnais acu zīmulis, Roll-on šimmeris nude tonī, uzacu gēls, Rags&Riches Lip Duo, Creme Brulee spīdums pa virsu. 


Netiesājiet bargi, uzacis ar to gēlu ir totāls disaster, lūpas man patika, bet laikam īsti neiet kopā ar manu oranžo uzdrīkstēšanos (vēlāk nomainīju uz oranžāku lūpukrāsu). :) Papildus tika lietoti - Morphe ēnas, BareMinerals šķidrais bronzeris, Stila krēmveida sārtums, UD Naked konsīleris, Charlotte Tilbury tuša, Laura Mercier izgaismotājs. 

4 komentāri:

  1. Bija interesanti palasit ;) lupu krasai skaists tonis :) to uzacu gelu bus japamegina , liekas kas loti noturigs

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Jā, tas gēls ir ļoti noturīgs, arī ļoti ātri nožūst. Ar parastu micelāro baigi jāberž, reāli jāņem ar ūdensnoturīgo noņēmēju.

      Dzēst
  2. Tev ļoti piestāv tie bronzīgie toņi acīm - izceļ acu krāsu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, cenšos.. Tāpēc vien nopirku oranžu paleti no Morphe. :)

      Dzēst