piektdiena, 2016. gada 8. jūlijs

Sephora Play! jūnija kastīte, pasākums un pastaiga :)



Jūnija Sephora Play! kastīte bija mana otrā, kopš es tiku ārā no waitlist. Nevarētu teikt, ka biju ārkārtīgi sajūsmināta, taču sūdzēties arī nevar - visi produkti (izņemot smaržas) ir lietojami un pārstāv respektablus zīmolus. 

Kastītē saņēmu Bumble and bumble Don't blow it Hair Styler, Tarte saules krēmu ar SPF30, Benefit They're Real tušu, bareMinerals Bareskin Sheer Sun seruma bronzeri, Becca Backlight Priming Filter praimeri un Tocca smaržu paraudziņu. 

Kopā ar kastīti Sephora piedāvā bonusus - papildus bukletam nāk klāt arī 50 punktu kartīte, ko var izmantot, iepērkoties, kā arī iespēja pieteikties uz Play! Date - pasākumu, kur uzzināt, kā produkti lietojami un apmainīties ar iespaidiem. Maijā nokavēju pieteikšanos, taču jūnijā biju ierindā kā štiks. Mūsu apkaimē šo pasākumu piedāvā tikai viena Sephora - uz iepirkšanās ielas Santana Row Sanhosē pilsētā. 


Pasākums notika veikala telpās apmācību stūrītī. Bijām kādas 15 dāmas. Katrs kastītes saņēmējs uz pasākumu var ņemt līdzi vienu draugu. Neteikšu, ka bija ļoti ērti, bijām diezgan saspiestas, bet nu kā ir tā ir. 

Veikals gan pats par sevi ir jauns, ļoti labi iekārtots, ērts, salīdzinot ar vecākām Sephorām, viss moderns un tehnoloģijām pilns. :) Spoguļi ar dažādiem apgaismojuma līmeņiem, visādi toņu utt. noteicējaparāti... 


Pasākuma būtība bija tāda, ka darbiniece izstāsta par katru produktu, kam tas domāts un kā jālieto, katrs var pamēģināt, tie, kas jau lietojuši, var padalīties ar iespaidiem. Šo to jaunu uzzināju, bet tā pa lielam viss kā jau domāju. :) 


Katram pasākuma apmeklētājam beigās iedod mazu dāvaniņu (to jau zināju no citiem blogiem) - blociņš, pildspalva, spogulis, matu gumijas. 

Pēc pasākuma (tas ilga ~40min) pastaigājām pa veikalu, jo nu - kā gan citādāk. Galvenokārt gribēju klātienē aptaustīt nesen iznākušos jaunos produktus. 

Tā piestāju pie Benefit plauktiem paostīt jaunos uzacu produktus. Zīmuļi mani nepārliecināja, savukārt Gimme Brow mans tonis jau bija izpirkts.. 

Becca izgaismotājus jau biju taustījusi, bet gribēju redzēt klātienē Jaclyn Hill sejas paleti. Displejs sagatavots visai kolekcijai, tā nu tagad žēli stāv tukša vieta, kur bija jābūt acu paletei, bet ko atsauca nevienmērīgās kvalitātes dēļ. 

Te Champagne Pop .. Priekš manis tas ir pārāk nikni zeltīts, vispiemērotākais laikam man tomēr ir un paliek standarta Opal vai Moonstone

Vēl mani ļoti interesēja aptaustīt dažādos indie zīmolus kā Milk, Nudestix, Huda Beauty utt. Bet uz to brīdi jau man visas rokas bija noķēpātas un sāka gribēties ēst. :)

Pie kasēm vienmēr iet skarbi, jo jāiet cauri ļaunīgajai minīšu gatvei. Gribas ņemt gandrīz visu.. Faktiski visu, ko nopirku, kā reiz paņēmu tieši tur. 

Jau atrādīju pie jaunumiem, bet te mani guvumi - Drybar sausais kondicionieris, Invisibobble gumijas, Lavanila vaniļas dezodorants un Urban Decay konsīleris. 
 
Tālāk mūsu ceļi veda ēst, bet pa ceļam ielūrējām dažos no smalkajiem veikaliem, kuri atrodami uz Santana Row. Pasiekalojāmies Sugarfina ekskluzīvo saldumu veikalā, izcilājām Kate Spade somas un aksesuārus, ielūrējām Tesla autosalonā..

Visbeidzot nonācām Cheesecake Factory, kas vienmēr ir droša izvēle garšīgām vakariņām. Garneles, lasītis un steiks, pa virsu vēl mango key lime siera kūka un jauna riepa viduklī garantēta! :)

Brangi paēdām, un tad jau bija laiks doties mājās. :) Tāda nu bija neliela iziešana ielās, pateicoties Sephorai. 

10 comments:

  1. Mani šādos Sephora veikalos nedrīkst laist iekšā :D

    AtbildētDzēst
  2. Ai, man ar Sephorām grūtas attiecības. Šķiet, ka gribas visu, visu, bet, kad tur beidzot nokļūstu, tad palieku ļoti klīrīga un neko vairs nevaru izvēlēties. Visbiežāk izeju tikai ar vienu pirkumu.
    Bet tas mini stends gan izskatās hipnotizējošs, tur droši vien sagrābtos veselu kaudzi ar domu "ja nu nepatiks, tad neko daudz nebūšu zaudējusi". Mazie iepakojumi vispār ir forši, jo izlietot lielāko daļu dekoratīvās kosmētikas man šķiet reāli vienīgi tad, ja esi ar mieru dienu no dienas lietot vienu un to pašu.

    Annija
    rigasmetro.wordpress.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tie veikali ir overwhelming. Ar Sephora man iet labāk, bet ULTA tas ir vispār ārprāts.
      Tie mazie iepakojumi rada ilūziju, ka būs mazāk jāmaksā, bet laikam jau sanāk beigās samaksāt vairāk par mazāk produkta. Bet izlietot noteikti ir reālāk. :)

      Dzēst
  3. ehhh, cik forši. :) Grieķijā noteikti ieiešu Sephorā, bet tur, laikam, tas nav tik lielas kā ASV.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Makeup entuziastam Sephora noteikti jāiekļauj obligāto apskates objektu sarakstā. :) :)
      Te arī tie izmēri ir dažādi, atkarīgs, kur atrodas.. Šī gadījās tāda lielāka.

      Dzēst
  4. "ļaunā minīšu gatve" - :D :D :D bet es arī visticamāk nespētu tai ieziet cauri, neko nepaņemot :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. :) Nu noteikti.. un nobildēju es tikai vienu mazu stendiņu no tās gatves, tā rinda ir gara... ;)

      Dzēst
  5. Ne reizi neesmu bijusi Sephora, tāpēc paldies par ieskatu veikalā :) Kastīte interesanta.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man jau bija vēlme sabildēt veikalu kārtīgi un pastāstīt par to vairāk, bet es esmu no kautrīgajiem, kaut kā raustos bildēt pa labi, pa kreisi, ja pilns ar cilvēkiem. Es kādreiz sabildēšu tukšu, tik jāaiziet uz make-up klasi 8 no rīta, pirms atver veikalu. :)

      Dzēst