ceturtdiena, 2017. gada 5. janvāris

Jaunumi manos plauktos decembrī no UD, MUFE u.c.

Šomēnes ļoti maz jaunumu - visi spēki tika koncentrēti svētkiem un dāvanu gādāšanai citiem. Citus gadus kāja tomēr paslīdēja un dāvanas sagādājās arī sev, bet šoreiz cieši pildu apņemšanos, kas arī ir viena no Jaungada rezolūcijām.. Parasti ar šīm neaizraujos, bet šogad ir tiešām tāda viena reāla - dzīvot taupīgāk. Domāju, ka jau šī gada beigu daļā man tas tīri labi izdevās un centīšos turpināt tādā pašā garā. 

Īpaši ņemot vērā, ka rūķi svētkos sadāvināja dāvanu kartes manos iecienītajos veikalos, tad nu tērēšu tās. :) Kā arī jau pēc nepilnām 2 nedēļām dodos uz Losandželosu, uz gadskārtējo IMATS izstādi, kur gan jau par izstādes cenām arī ko iegādāšos. 

Viens no jaunumiem plauktos bija ēnas un Lip Lingerie no NYX kalendārā, bet tā kā to apskatīju jau atsevišķi, tad neatkārtošos. Rakstiņš šeit. 


Visi pārējie ir mini izmēra produkti no jau zināmiem zīmoliem, pārsvarā arī jau ir mēģināti:

  • ULTA Beauty Coconut Cream Body Lotion. Bija arī dušas želeja komplektā. Teiksim tā, nav mans mīļākais aromāts, ULTAs smūtiju sērija noteikt man iet pie sirds vairāk. 
  • Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray - pārbaudīta vērtība. Un šis mazulītis tik foršiņš. 
  • Make Up For Ever Step 1 Skin Equalizer Smoothing Primer. Jau lietoju rozā praimeri no šīs sērijas, tie visi man patīk. 
  • Bobbi Brown Smokey Eye Mascara - šī man jau ir bijusi vairākkārt, viena no iecienītākajām tušām. 
  • Sephora Cream Lip Stain tonī 01 Always Red. Sephora lūpu produkti parasti ir ļoti labi, uz šo matēto sarkano arī lieku lielas cerības. Tonis klasisks, izmērs perfekts, man ļoti patīk mini izmēri, citādi nekad neizlietojas.. 

2 komentāri:

  1. Visas pārbaudītas vērtības :)) tas forši! Man patīk UD sprejs un Bobbi Brown patīk tie produkti, kuri man ir, šāda tuša nav bijusi

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā.. Man ar Brobbi Brown visādi gājis, bet zīmols kā tāds ļoti patīk..

      Dzēst