ceturtdiena, 2017. gada 16. februāris

Janvāra jaunumi manos plauktos - Sephora favorites u.c.

Šoreiz reāli janvāra jaunumi sanāca 2 daļās - par IMATS izstādes guvumiem jau uzrakstīju, tagad pārējais. Tūlīt gan jau būs jāraksta par februāra jaunumiem, bet eksperiments ar taupības režīmu strādā un līdz šim nekas jauns nav ienācies. Jāsagaida gan februāra Sephora kastīte, varbūt tur kas labs būs. 

Kā jau esmu pieminējusi, pašlaik esmu aizrāvusies ar dažādu ādas kopšanas līdzekļu izmēģināšanu (tā it kā nebūtu jau pietiekami labi atrasti.. ;) ), konkrētāk sejas krēmi, serumi un tml. Tā nu pasūtīju vienu no daudzajām Sephora favorites kastītēm, šī saucās Quench Your Skin. (Jāsāk tērēt Ziemassvētkos saņemtās dāvankartes.)


Šajā komplektā iekļauti jau vairāki maziņās paciņās mēģināti produkti, kas ir izraisījuši interesi, bet ne tik ļoti, lai pirktu pilno iepakojumu. Te atrodami sejas produkti no Glamglow, Sunday Riley, Drunk Elephant, Belif, Kate Somerville, First Aid Beauty, Dr.Jart+, Ren u.c. 

Citas lietas savākušās no Sephora kastītes un pāris nelieliem pirkumiem citviet.
  • Paraudziņi no Milk, Sephora un Amore Pacific,
  • Tuša bez nosaukuma (bija testa produkts vienā pētījumā), 
  • Too Faced tuša Better than Sex
  • NYX Butter Gloss tonī Cranberry Biscotti
  • Clinique Almost Lipstick tonī Black Honey
  • Ouai Treatment Masque matiem, 
  • Tarte Frxxxtion Stick - attīrošs gēla sejas mazgājamais,
  • Youth to the People Kale+Spinach+Hyaluronic Acid Age Prevention Cream - sejas krēms.  
Kā jau esmu minējusi, tad no skaistumkastītēm paturu un šeit atrādu tikai tās lietas, kas mani ir ieinteresējušas un ko vēlos izmēģināt. Smaržas, eļļas un tml. produktus pa taisno atlieku malā un atdodu prom.

Vispār kaut kāds tāds nogurums iestājies. Protams, ir arī uzradušies citi hobiji, kas pašlaik ir izvirzījušies priekšplānā un nedaudz traucē blogam. :) Es arī izteikti jūtu, ka tā kā nav pārāk daudz jaunumu - pirkumu, tad arī nav tik daudz iedvesmas rakstīšanai. Vēl arī jāizlasa Pixiwoo grāmata "Face", kas beidzot ieradās pie manis janvārī, bet nav sanācis laika ne izlasīt, ne sabildēt... :)

3 komentāri:

  1. Es beidzot pasūtīju to grāmatu :) Tagad gaidu :)

    AtbildētDzēst
  2. Forša jums tā Sephora, ka piedāvā interesantas kastītes, piedāvājumu izvēle plaša.

    AtbildētDzēst