trešdiena, 2013. gada 18. decembris

Atkal eksperiments - Essence skropstu pūderis

Tā kā Latvijā Essence rādās populāra, nolēmu es arī kaut ko no tās izmēģināt. Bet tā kā šī nav pārāk izplatīta firma šeit ASV, tad nodomāju - ja jau eksperimentēju, tad kārtīgi. 

Izpētīju Essences piedāvājumu iekš ulta.com un mana izvēle krita par labu apjomu palielinošajam skropstu pūderim. Maksāja šis prieks $3.50.  


Ko tad šis brīnums sola darīt? Pavisam vienkārši - sola mākslīgo skropstu efektu. Tā kā tikko nomēģināju "īstās" mākslīgās skropstas, tad domāju, re kā, turpināsim šo tēmu.

Ražotājs saka, ka uzklāšana esot vienkārša - viena tušas kārta, uz vēl slapjām skropstām uzklāj šo pūderi ar klāt pievienoto birstīti, tad galā vēl viena tušas kārtā un gatavs. Svarīgi kontaktlēcu valkātājām - šitas pūderis ar tām nedraudzējas. 

Nu, tad aiziet, mēģināsim. :)

Uzklāju 1 kārtu tušas (jāsaka gan, ne tās labākās), iebāzu birstīti pūdera (drīzāk šķiedru) burciņā un ar to izķemmēju skropstas. Izskatos pēc kaķa ziemā - skropstas pilnas ar baltajām šķiedrām.

Bišķi pažāvēju un otra kārta tušas virsū.


Ē, nu pēc svaigās mākslīgo skropstu pieredzes, galīgi neizskatās kā garas skaistas skropstas. Drīzāk tādas drusku saķepinātas, kā pēc briesmīgi šķiedrainas apjomu palielinošas tušas. Diezgan nobira gan galds, gan seja ar tām šķiedrām, acīs arī tika, bet tām nekāda vaina. Nekas negrauza un netraucēja. Ja būtu skaists efekts, tad es teiktu, ka ok, labi, tagad jāsaka, ka diez vai šo procedūru kādreiz atkārtošu.

Mans vērtējums - nepatika. :(
***
Esat mēģinājušas šādus skropstu pūderus? Varbūt kādam ir pozitīvāka pieredze... 

2 komentāri:

  1. es pat par tādu dzirdējusi nebiju, kur nu vēl mēginājusi :D bet, jā, mākslīgo skropstu efektu tas gan nerada :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, es arī nezināju, ka kaut ko tādu atsevišķi lieto, bet izrādās, ne viena vien kompānija tādu ražo..

      Dzēst