piektdiena, 2013. gada 27. decembris

Decembra Glambag - NYX, Mirabella, Nicka K

Decembra Glamsomiņa ir klāt, šoreiz par ļoti aktuālo tēmu "Celebration". 

Jāsaka, ka pirmais iespaids ļoti labs, šķiet, ka ar tiem tiešām var radīt svētku tēlu, varbūt ne ar visiem konkrētajiem produktiem vienā reizē. Ceru kaut ko no šiem produktiem izmantot arī šajos svētkos. 

Manu uzmanību uzreiz piesaistīja nagu laka - tāda glamūrīga pudelīte. Firma man nav zināma, bet to mēs tūdaļ labosim. :)

Un tātad, manā melnajā "svētku" somiņā:
  • Nicka K New York nagu laka Classic Taupe tonī. 15 ml, $4.99.
Ražotājs (ASV) saka, ka šīs nagu lakas esot īpašas ar to, ka ļoti viegli klājas un ir ilgnoturīgas. Sastāvā nav DBP, toublene un formaldehīdi (lai kas tas arī viss būtu..). 
Es šo izmēģināju (pašlaik atpūšos no gēla nagiem), labi klājās, ļoti ātri nožuva, garais kāts bija ērts turēšanai rokā. Tonis arī smuks, un kā par brīnumu, uz manām rokām izskatās diezgan labi. Man patika 1 kārtā. 
Patīk. :)

Painteresējos vairāk par šo firmu. Jāsaka, ka daudz uzzināt neizdevās, tik ka no Ņujorkas un piedāvā daudz un dažādus kosmētikas līdzekļus, arī matu veidošanas instrumentus, smaržas utt. Īpaši ieinteresēja, protams, vēl nagu lakas, lakas noņēmēji un sejas maskas.
  • Be a Bombshell One Stick tonī Flustered.  
Ražotājs (ASV) par šo "viss vienā" universālo krēmveida krāsu saka, ka tā ir domāta lietošanai uz vaigiem, lūpām, acu plakstiņiem. 
Sastāvā minerāleļļa un parabēni. 
Es drusku nobijos no tā spilgtuma un tā, ka šī krāsa ir diezgan pigmentēta. Uz lūpām ir ok, tāds mazliet ar oranžīgu piesitienu sarkanums, uz vaigiem ja liek ļoti saudzīgi, beigu beigās arī ok, bet uz plakstiņiem man likās stipri par krēmīgu. Apakšā tad vajag praimeri un pa virsu ar pūderveida ēnām būtu jānostiprina, tad varbūt. Neesmu mēģinājusi citus 3-vienā, bet šis mani nepārliecināja. :|
  • Mirabella Eye Blender Brush (šī ir pilna izmēra ota, maksā $27). 
Ražotājs apgalvo, ka šī kupola formas ota izpludina acu ēnas, veidojot dabīgu kontūru. Ota izgatavota ar rokām, un tai ir alumīnija uzgalis un kāts. 
Es izmēģināju, tiešām labi pludina. Un dizains rada luksīgu iespaidu.
Man patika, noteikti lietošu. :)

Palasīju vairāk par šo kompāniju, iepriekš tādu nezināju. Salīdzinoši neliela ASV (laikam tak atkal Kalifornijas) kompānija, piedāvā minerālu meikapu. Īpašniekam un radošajai direktorei ir blogi, interesanti palasīties. Izpildīju piedāvāto ādas toņa testu (Fitzpatrick), tagad domāju, ka vajadzētu kaut ko vēl izmēģināt no šīs firmas.


  • NYX Extra Creamy Round Lipstick, tonī Fusion (pilns izmērs, maksā $4, Latvijā 2.95 LVL (4.20 EUR)).
Ražotājs (ASV) saka, ka šī klasiskā lūpukrāsa domāta visiem dzīves gadījumiem, ir ar velvetīgu tekstūru, piesātinātu krāsu, uz minerāliem bāzēta ar mitrinošu formulu. 
Neko traki kaitīgu sastāvā neatrodu.  
Es izmēģināju, krāsa man patīk un laikam arī piestāv, tiešām ir velvetīga, diezgan mitrinoša, turas kādas 4h, tad prasās atjaunot. Vienīgais pigmentāciju varētu vēlēties labāku, attēlā var redzēt 1 kārtā diezgan caurspīdīga, lai dabūtu tādu kā iepakojumā, ir kārtīgi jāpakrāso. Uz lūpām gan ir ok arī plānākā kārtā. 
Patīk. :)
  • POP Beauty Bright Up Your Life Eye Shadow Trio, tonī Naturally Bare (10 ēnu komplekts maksā $24). 
Ražotājs (UK) saka, ka šīs paletes krāsas dod iespēju veidot dažādus tēlus, derēs visām acu krāsām, definēs un intensificēs plakstiņus. Ēnas ir viegli pludināmas, pārklāj plaktiņus ar zīdainu spīdumu, kas turēsies visu dienu vai nakti.
Sastāvā minerāleļļa un parabēni. 

Es mēģināju šīs ēnas bez praimera un biju pārliecināta, ka pēc pāris stundām būs pilnas visas rieviņas, bet še tev - nekā. Ēnas nebija izkustējušās. Acīmredzot nedaudz krēmīgā tekstūra ir labā līdzsvarā - labi pielīp, bet nekustas, vismaz uz maniem plakstiņiem. Visi trīs toņi nav īsti kopā lietojami, bet ir labi pa 2 - gaišākais + vai nu zeltītais vai sudrabotais. Visi trīs ir ar kārtīgu spīdumu. Ar praimeri pigmentācija stipri labāka.
Ir ok, bet nekas īpašs. :|

***
Šomēnes interesanti produkti, šķiet, ka 3 no pieciem turpināšu lietot un vairākas firmas ir ieinteresējušas.  

***
Vai jums ir pieredze ar kādu no šīm firmām? Ir vērts pievērst vairāk uzmanību?

2 komentāri:

  1. Superīga krāsa nagu lakai. Arī tādu gribu :)

    AtbildētDzēst
  2. Kad ieraudzīju pudelītē, drusku nobijos, bet uz nagiem ļoti iepatikās. :)

    AtbildētDzēst