otrdiena, 2013. gada 24. decembris

Izpakojam kopā - Real Techniques otu komplekts "Sam's Picks"

Priecīgus svētkus visiem!
Sagādāju arī sev nelielu dāvaniņu - jaunas otas. :)

Tiklīdz Samantha Chapman paziņoja par savu jauno otu komplektu Sam's Picks, nodomāju, nu tad beidzot. Es domāju, ka arī man bija tāda pati problēma kā citiem - no katra Real Techniques otu komplekta gribējās tikai vienu vai dažas, bet pārējās liekas. Protams, gudra pārdošanas pieeja.. 

Šī nebūs atsauksme par pašām otam, jo piecas no sešām ir jau citos komplektos pieejamas labu laiku. Tikai vienai ir jaunradīta tieši šim komplektam. Tādēļ es kopā ar jums izpakošu šo komplektu (tas šajās dienas atnāca paciņā) un dalīšos pirmajos iespaidos. 

Pasūtījums tapa amerikāņu trakajās dienās jeb Black Friday, gan ne tāpēc, ka otām būtu kāda atlaide, bet gan kārtējo reizi iekritu uz bezmaksas bonusiem. :) Šoreiz tāds paprāvāks, somiņa ar veselu kaudzi - 18 dažādiem paraudziņiem. Bet par tiem vairāk droši vien tuvākos tukšās taras apskatos..

Un tātad, izpakosim..
Iepakojums ir parastā caurspīdīgā plastmasa, iekšā putu materiāla rāmītis, kurā iestiprinātas otas.

Otrā pusē Samantas foto (beidzot atjaunināts, viņa pati ar reiz izteicās, ka tas vecais jau nu tik sens..) un otu foto ar īsu paskaidrojumu, kādiem nolūkiem katra domāta.


Otas ir stingri iestiprinātas, līdz ar ko kārtīgs čakars dabūt ārā. Reāli, nevelkot aiz sariņiem vai nelaužot iepakojumu, nemaz nevar izņemt.

Sam's Picks komplektā ietilpst 6 otas, pa 2 no katras otu līnijas (2 your base, 2 your finish un 2 your eyes).

Multi-Task Brush

Esmu ļoti priecīga par Multi-Task otu (domāta pūderim, sārtumam, bronzerim), jo tā šķiet ērta visiem pūderveida izstrādājumiem, tā ir nedaudz kompaktāka kā Blush brush un līdzīga Duo-fiber face brush, tikai bez baltājām šķiedrām.










Setting Brush


Setting ota (pūderim un izgaismotājam) man jau viena ir, pārāk bieži neizmantoju, tikai pūderim zem acīm. Šo atdāvināšu.











Buffing Brush

Īpašs prieks man ir par Buffing otu (pūdera un minerālu tonālajam krēmam) - tai ir līdzīga forma kā Stippling otai, bet tā ir daudz biezāka un kuplāka. Jau iemēģināju, tiešām ir superīga, uzklājot tonālo krēmu. 










Pointed Foundation Brush

Šaubījos par Foundation otu (šķidrajam tonālajam krēmam), jo man nepatīk plakanās otas, taču šī patiesībā ir pietiekami maza, lai lietotu konsīlerim un tml. vajadzībām. Salīdzinot ar Bobbi Brown plakano tonālā krēma otu, šī ir tieši 2x mazāka. 









Essential Crease Brush

Vienīgais jaunums šinī komplektā ir Essential Crease Brush (domāta konturēšanai) - tā ir nedaudz mazāka un apaļīgāka kā Base shadow brush. Būs noderīga, jo acu otas nekad nav par daudz. :)










Fine Liner Brush

Fine Liner (šķidrajam vai krēmveida lainerim) otu arī jau iemēģināju, super viegli velkas līnija pat tādam trīcrocim ka man. 












Tādam interesentam, kurš vēlas iepazīties ar RT otām, šis, manuprāt, ir ideāls pirmais komplekts. ASV maksā $20.99.
Mans vērtējums - patīk! :)

Kā ar nopirkšanu Latvijā, nemāku teikt, bet pasūtīt internetā ar piegādi uz LV noteikti iespējams, piemēram, www.lookfantastic.com vai www.feelunique.com, maksā EUR 37,49.



***
Pavisam nesen Pixiwoo māsas abas parādījās Real Techniques video ar paziņojumu, ka arī otra māsa pievienojas šim biznesam un ka janvārī gaidāmi jaunumi. Droši vien nāks klajā ar kādiem jauniem produktiem. Nupat jau gandrīz katrs slavenākais yūtūberis ir saražojis savu produktu līniju. Maz kuru gan vēl esmu pamēģinājusi..

***
Ko domājat par šo jauno komplektu? Vai apsverat domu to iegādāties? 

2 komentāri:

  1. Šito komplektiņu es iherb.com pamanīju, bet atliku citai reizei, izlēmu sākt ar acu otām. Te būs mans rakstiņš:
    http://madamlaiton.blogspot.com/2013/12/pacina-no-iherbcom-real-techniques-otas.html

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, acu otas man arī ir, tas ir labs. Bet šo tiešām iesaku, labāko otu izlase..

      Dzēst