otrdiena, 2014. gada 29. aprīlis

Butter London nagu laka SNOG - atsauksme

Šī nagu laka no Butter London man nāca bonusā marta pirkumiem, par ko biju ļoti priecīga - jau sen gribēju izmēģināt šīs firmas lakas. Un tā kā tās nav pašas lētākās, bija bail iegrābties.
Butter London dibināta 2005. gadā Lielbritānijā, sevi asociē ar augsto modi un dizainu. Produktu klāstā ir 112 dažādu toņu un finišu nagu lakas, kā arī citi nagu produkti, tāpat Butter piedāvā dekoratīvo kosmētiku košos toņos, ko iespējams perfekti saskaņot ar nagu lakas toņiem.
Sastāvā nelieto formaldehīdus, DBP, ftalātus, parabēnus un toluēnu. 
Manā rīcībā nonāca nagu laka tonī SNOG, kas ir košs rozā ar krēmveida tekstūru. Šajā mazajā pudelītē ir 6ml, pilnais iepakojums parasti ir 11ml, maksā $15.



Man viss patīk šajā nagu lakā, gan kā klājas, gan piesātinātais tonis, gan finišs, kas ir mazliet plastisks vai gēlveida. Noturība ir laba, man iet vairākas dienas, kas priekš manis ir labi. 

Lai gan cena ir gandrīz 2x lielāka kā OPI, Essie un tml., šī noteikti nebūs pēdējā no Butter manā kolekcijā. Jau iegādājos Nail Foundation jeb pamatkārtu, ko nu lieku lietā katru reizi, lakojot nagus. 

***
Vai pēc jūsu domām pastāv saistība starp nagu lakas cenu un kvalitāti? 

4 komentāri:

  1. mmm, kur skaists un piesātināts tonis :)

    AtbildētDzēst
  2. Dažreiz kvalitātei un cenai pa vidu nāk arī vārds. ;)
    Bet tonis skaists, patīk. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Laikam jau tā ir, ka kādreiz var nopirkt tikai dēļ vārda, uz pārējo neskatoties.. :)

      Dzēst