sestdiena, 2014. gada 19. aprīlis

OPI Gwen Stefani

Tā kā acīmredzami OPI ir viena no populārākajām nagu laku firmām, nolēmu mēģināt arī es. Iesākumam laba likās Gwen Stefani mini nagu laku kolekcija Gwen Stefani Rock Starlets Mini Sets - ar toņiem: Hey Baby, I Sing In Color, Love.Angel.Music.Baby, 4 In The Morning.

4 in the Morning ir tumši pelēks satīns, kas domāts lietošanai bez virskārtas, bet nav nekāda vaina arī ar spīdīgu virskārtu. 
Savukārt Love.Angel.Music.Baby. ir satīna matēts zelts ar spīdīgām mikro daļiņām, arī domāts bez virskārtas. 
Abiem šiem diezgan matētajiem toņiem ir ļoti patīkama tekstūra, viegli klājas, ātri nožūst. Bildēs lakotas 2 kārtas. Pelēki melnajam varbūt prasās arī 3. kārta. 

Hey Baby ir krēmveida spīdīgs koši rozā tonis, ar zilu apakštoni. Ļoti piesātināts tonis, ja nenodreb roka, pietiek ar vienu kārtu. 
I sing in color ir krēmveida kazenes tonis. Šim patiesībā vajag 3 kārtas, bildē ir tikai 2.

Visi šie 4 toņi viens otru var savstarpēji papildināt, esmu mēģinājusi visādās kombinācijās, ar akcenta nagiem vai eksperimentiem nagu dizainā (neba ka kaut kas kvalitatīvs no tā būtu atrādāms).. 

Man visvairāk patīk zelta un rozā toņi, tos jau būšu puspudelītes izlietojusi. Melnais ir ok dažādiem dizainiem, savukārt kazenes toni, domājams, izlietošu kā fonu spīdumlakām, viens pats tas man nepatīk. 

Gaišākie toņi arī ilgāk valkājas, tik ātri neredz noberzušos nagu galus. Tumšie man iet 2-3 dienas (ņemot vērā, ka man vispār švaki turas lakas).
***
Kopumā pirmā iepazīšanās ar OPI ir pozitīva, jau esmu nopirkusi OPI matēto virskārtu, un droši vien iegādāšos arī kādu pavasarīgāku toni. 
***
Kāda jums pieredze ar OPI? 

4 komentāri:

  1. I sing in color izskatās super super skaisti! Melnā man arī patīk, pēc toņa atgādina matēto Chanel, kas nepārtraukti grozās tumblr:)
    Man ir divas OPI lakas, abas ļoti patīk, bet nagus pārāk bieži nelakoju. Viena (every month is oktoberfest) atgādina I sing in color, man laikam tās tumšās patīk.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man kaut kā tieši tā I sing in color vismazāk patīk, bet tas galvenokārt tāpēc, ka ar to čakars - vajag daudzas kārtas, un arī notīrīt grūti - iekrāsojas drusku pirksti. :)

      Dzēst
  2. Ļoti patīk kā izskatās Love.Angel.Music.Baby. Gribētu pati izmēģināt :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man šis no visiem četriem toņiem laikam patīk vislabāk. Visinteresantākais...

      Dzēst