trešdiena, 2014. gada 20. augusts

NOTD - mana nagu lakošanas rutīna

Mani šī brīža top produkti darbībā.. 

Vispirms attīru nagus ar Formula X for Sephora Nail Cleanser. Domāts, lai noņemtu nagam netīrumus, ja tādi būtu, darbojas arī kā kondicionieris un praimeris. Šis līdzeklis ir šķidrs un nožūst momentā. Padara nagu tīru, bet, manuprāt, arī sausu (kā var redzēt bildē), lai gan solīts, ka nesausinās. 

Turpinu ar bāzes kārtu - Butter London Nail Foundation. Šis ir mans lielais atklājums un laime, jau atkārtojos... Šī bāze tiešām darbojas kā tonālais krēms nagiem - izlīdzina toni, nogludina un labi sagatavo nagu krāsai. Ātri nožūst. Dažkārt valkāju vienu pašu. 

Tad seko krāsa 2 kārtās - šoreiz tas ir OPI no Gwen Stefani Rock Starlets Mini Sets kolekcijas, uz zeltneša Love.Angel.Music.Baby, uz pārējiem nagiem - Hey Baby. Vairāk par šo kolekciju rakstīju šeit.
Pa virsu Seche Vite ātri žūstošā virskārta. Baigi smird, bet nu darbojas ideāli - ātri nožūst, ir ļoti spīdīga un arī uzlabo noturību. 

***
Ar visu šo komplektiņu man nagu lakas tagad turās ~3-4 dienas, agrāk jau otrajā dienā sāka maliņas lobīties. Daudz atkarīgs arī no kādas firmas ir krāsainā nagu laka, bet tomēr ir jūtams uzlabojums. 
***
Kas ir jūsu lielākais/labākais atklājums nagu lauciņā?

5 komentāri:

  1. Skaisti, koši, vasarīgi! Mums jau te rudens gatavais! :(
    Priekš manis labākais ir gelish, jo es varu darīt visādus uzkopšanas darbus, taisīt kaut kādas maltītes (tas es pēc katra sīkuma mazgāju rokas :D ) neuztraucoties, vai laka atlups vai nē, esmu 4 stundas no vietas tīrījusi un berzusi, un nekas nav noticis, protams, tas ir individuāli, draudzenei ,piemēram, gelish turas labi , ja dažas dienas!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kā Tev ar gelish atjaunināšanu/noņemšanu? Nagiem nav nekas pretī? :)

      Dzēst
    2. Nē viss kārtībā! Nagi arī labāk aug, netraumējas zem tā gelish. :)

      Dzēst
    3. Es arī kādu brīdi padarbojos ar mājas gēla nagu komplektiņu, un tas protams, priekš mājas darbiem super, ti, noturība, bet nu man pašlaik ir periods, kad gribās visu laiku citu krāsu, dažreiz pat gribās, lai ātrāk nolūp, lai ar tīrīt nost. :)

      Dzēst
  2. nagus krasoju super reti, bet tas nail foundation izskataas wow...

    AtbildētDzēst