ceturtdiena, 2014. gada 30. oktobris

Fokusā: Essie nagu lakas

Manā nagu laku plauktiņā ir 3, manuprāt, mīlīgi Essie toņi. Man vispār patīk un uzrunā Essie lakas, lai gan pārsteidzošā kārtā man to ir tik maz (relatīvi, protams). :)
Essie ir amerikāņu kompānija, ko dibinājusi Essie Weingarten 1981. gadā. Kopš 2010. gada kompānija pieder L'Oreal grupai un Weingartenkundze strādā kā radošā direktore. Essie nagu laku Ballet Slippers valkā Anglijas karaliene, Keita Middltone savā kāzu dienā nagus bija lakojusi ar toni Royal Blessing. 2013. gadā tonis Bikini So Teeny kļuva par visu laiku pārdotāko trend nail color. Essie piedāvā vairāk kā 300 dažādus toņus. Sastāvā nav toksiskie 3 - Dibutyl Phthalate (DBP), Formaldehyde un Toluene.
Arī manā mini kolekcijā ir iekļuvis rudzupuķu zilais tonis Bikini So Teeny, pat nezinot, ka tas ir tāds ārkārtīgi populārs. 
Vēl man ir lavandas krāsas Sittin' Pretty no 2014. gada neonu kolekcijas, kā arī taupes krāsas Take It Outside no jaunās 2014. gada rudens kolekcijas. 


Bikini So Teeny
Sittin' Pretty
Take It Outside
Essie kolekcijas ir pietiekami pārskatāmas un aptveramas - parasti tajās ir 6 jauni toņi. Šī rudens kolekcija Dress To Kilt man šķiet īpaši pievilcīga, tādi neuzbāzīgi, bet reizē piesātināti un spēcīgi toņi. Domājams, man gribēsies vēl kādu no šiem.... :)
***
Vai jums patīk Essie lakas?

10 comments:

  1. wow.. visas lakas izskatās ļoti skaistas! Īpaši man patīk Take It Outside un šobrīd vispār visi tai līdzīgie toņi!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī kaut kā līdzīgi iet, tie taupīgie toņi uzrunā.

      Dzēst
  2. Tev ļoti piestāv šīs lakas, īpaši Sittin' Pretty un Bikini So Teeny. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Man ļoti patīk visi tie toņi.. Un varētu pirkt vēl un vēl.. :)

      Dzēst
  3. Ļoti skaistie toņi. Pie mums Essie vairs nav nopērkami. Es parasti pasūtu tos caur eBay no Amerikas :), jo kolekcijas viņiem ir ļoti interesantas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. :( Žēl gan, ka vairs nav, man liekas, Essie ir dikti foršas

      Dzēst
  4. smuki pat man kā nagu laku nelietotājam....pelēkais protams numur viens...man patīk t'dai latvijas pelēkajai būt :) un zilā debešķīga......iespējams pat tādam ziemīgam laiciņa....

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man jau te nemaz nav īstas ziemas, līdz ar ko dikti ilgi sanāk staigāt ar rudenīgajiem toņiem un jāgaida "oficiālais" pavasaris, ko es bieži mēdzu nedarīt.. Ja ārā spīd saulīte un viss zaļš, tā vien gribās priecīgākas krāsas. :)

      Dzēst
  5. Skaistas krāsa, bet nav manā stilā, izņemot violeto :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es līdz šim domāju, ka tās pelēcīgās nav mana stilā, bet izrādījās tīri foršas!

      Dzēst