ceturtdiena, 2014. gada 13. novembris

Ross HAUL - zemas cenas par zīmolu precēm

Šī veikala pirkumi parasti paliek neatrādīti, jo nevaru lepoties ar dikti modīgu ģērbšanās stilu, bet zemo cenu zīmolu veikalā Ross drēbes iepērku regulāri. Tur bieži vien paķeras arī apavi, somas, drēbes bērnam, vīram, kā arī mājas preces. 
Ross veikali galvenokārt izplatīti Kalifornijā (vairāk kā 260 veikali), bet sastopami arī daudzos citos štatos. Te var atrast dizaineru un zīmolu modes preces par 20%-60% zemākām cenām, salīdzinot ar universālveikaliem. Ross šādas cenas skaidro ar to, ka viņu iepirkumu komandas cieši strādā ar ražotājiem un "izsit" izdevīgus iepirkuma darījumus, kā arī strikti kontrolē izdevumus un noliktavas krājumus, arī veikalu iekārtojums ir ļoti vienkāršs un bez nekādas greznības.  
Tur nu var piekrist pilnībā - veikals sastāv no garām drēbju pakaramo rindām, kur drēbes jāšķirsta kā grāmatas lapas un faktiski jārokas, lai atrastu labumus. Mani personīgi sākumā tas mazliet nobiedēja, nesapratu, kā lai te ko atrod, bet, kad piešaujas, tad tā lieta iet no rokas. :)

Par šādiem zemo cenu, kā arī par outlet veikaliem gan raksta, ka patiesībā tās nav nocenotas zīmolu drēbes u.c., bet gan šīs pašas zīmolu firmas ražo divu veidu preces - vienas saviem parastajiem veikaliem un lētākas/zemākas kvalitātes preces īpaši priekš autletiem un zemo cenu veikaliem. Mani tas nesatrauc, ja tas tā arī ir, tāpat tās pārsvarā ir kvalitatīvas preces un ja zīmols ir savu vārdu piešķīris, mani tas apmierina. 

Tā kā šoreiz groziņā iekrita arī daži izdevīgi kosmētikas pirkumi, tad nu atrādu visu. :)


Mans mērķis bija paskatīties jaunu gultasveļu un dvieļus, jo gaidījām ciemiņus uz vairākām nedēļām, bet sanāca pilnīgs random. :) Un tā: 
  • Tommy Hilfiger Crossbody rokassoma melnā krāsā $15.99 ("it kā" nocenots no $59) - crossbody ir mans ejošākais modelis, šoreiz mazāka izmēra nekā parasti, kas arī nozīmē, ka ikdienā jāstaipa līdzi mazāks svars. 
  • Tommy Hilfiger Satchel rokassoma $27.99 (nocenots no $79) - spontāns pirkums, bet patiesībā sen gribēts.. Citādi staigāju ar visādām tašām un tarbām, gribējās kaut ko vidējā izmērā un formīgāku. 
  • Nautica vannas dvielis zilzaļā krāsā $6.99.
  • Esprit 6 dvieļu komplekts pelēkā krāsā $14.99.
  • Dockers šlipse $7.99.
  • Wet n Wild Fergie For My Peep-ers! Eye kit $5.99 (nocenots no $15) - komplekts sastāv no krēmveida acu lainera, acu ēnu paletes un mākslīgajām skropstām.
  • Physicians Formula Rx For Glamour 3 bronzeru komplekts $8.99 (nocenots no $30) - komplektā ietilpst Happy Booster baked bronzeris, Les Botaniques botanical bronzeris un Organic Wear dabīgais bronzeris.  
  • Frozen puzle metāla koferīti $3.99. 
Kā var noprast, ne visi pirkumi ir domāti man.. Visvairāk man gribas lēkāt un plaukšķināt rokas par abām somām, kā arī par, manuprāt, super izdevīgo bronzeru pirkumu. 

Es to laikam nekad neesmu minējusi, bet visas cenas, ko norādu par pirkumiem ASV, vienmēr ir bez nodokļa. Tā šīs cenas arī ir norādītas veikalā, jo nodoklis ir mainīga lieta - katram štatam ir savi nodokļi, dažos, piemēram, apģērbam vispār nav PVN, citos ir. Kalifornijā nodokļu ir daudz, šeit PVN nodoklis jau vairākus gadus ir arī jāmaksā par interneta pirkumiem, citur tā nav. Tā kā es pamatā iepērkos Kalifornijā, tad visam jāpierēķina "sales tax" 8.75% apmērā. :) 

Bottom line - ja gadās būt ASV, noteikti iesaku iegriezties tādos zemāku cenu veikalos kā Ross, Marshall's, TJ Maxx, DSW (Designer Shoe Warehouse) un tml. Uz pirmo skatu varbūt liekas grūti kaut ko atrast, jo nav viss izlikts kā Macy's un citos "universālveikalos", bet kas meklē, tas atrod. :)
***
Vai esat gatavas rakties pa čupām un bezgalīgām pakaramo rindām, lai atrastu izdevīgus pirkumus? 

12 comments:

  1. Arī es meklēju dvieļus,gultas veļu un citus sīkumus,noteikti paskatīšos,kas piedāvājumā!!! :)

    AtbildētDzēst
  2. Tik agri laikam nevar skatīties bloglovin- biju domājusi,ka šim visam pasākumam ir arī interneta veikals :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, nu tur tā lieta, nav gan. Piespiež iet uz vietas un rakties.. Droši vien vēl viena lieta, uz ko ietaupīt. :)

      Dzēst
  3. Wow, bronzeru komplekts tiešām izdevīgi iepirkts :) Esprit dvielīši arī izskatās ļoti forši :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kompekts bija izdevīgs gan, bet kā jau ar tādu haļavu - no 3 man der tikai 1, pārējie par tumšu un mirdzošu. :)

      Dzēst
  4. Man arī pirmā doma par interneta veikalu :) Dvieļi tiešām jauki - izskatās kvalitatīvi, kas nav mazsvarīgi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tāpēc parasti cenšos pirkt dvieļus šādos veikalos, tad zinu, ko sagaidīt. :)

      Dzēst
  5. Pēc noskaņojuma. Esmu iepirkusies TK Maxx vairākkārt. Ja uzreiz atrodu ko foršu, ir stimuls "rakties" tālāk. Savukārt, ja neko sakarīgu neredzu jau sākumā, ātri apnīk. Lielākais ķēriens laikam ir bijis vairāki pāri Hilfiger džinsu par 20 EUR gabalā. Veiksme jau vien tādēļ, ka man vispār grūti atrast džinsus, kas labi der. Latvijā laikam nekādu līdzvērtīgu veikalu nav. Solīt jau sola Olimpijā visu otro stāvu šādos veikalos pārvērst, bet laikam jau vēl nav atklāts.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas gan, ka noskaņojums daudz dod - ir pērkamās dienas un ir galīgi nepērkamās. :) Džinsus es arī noteikti pērku šādos veikalos - un nekāda vaina, man pat tas zīmols nav tik svarīgs, kā pats modelis un izturība.. un ja ir lieliska cena, kāpēc ne.

      Dzēst
  6. Ahaa, kaa tk maxx uk, shkiet ir arii irl.... esmu bijusi, bet nopirkusi esmu vien vienu gramatu...nee man nepatiik meklet un meklet un meklet līdz ko atrod, ja atrod.... varbut ar mani ir taa, ka es vienkarsi maz ieperkos, nekas isti neinteresee, parasti varu atrast visu kas patiik vajag ieksh topshop...bet tad atkal, manai maasai tk maxx patiik....

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā ir.. katram savs iepirkšanās stils..
      Man arī no šāda tipa veikaliem ir preferences - TJ Maxx (tā to sauc US) un Marshalls sortiments īsti neuzrunā, bet patīk Ross, draudzenei laikam tieši otrādāk. :)

      Dzēst
  7. Beidzot sagaidīju rakstu par manu mīļo Rossiņu! ;)

    AtbildētDzēst