piektdiena, 2014. gada 21. novembris

Sample Society novembra kastītē - Alterna, CK, Lorac..


Šomēnes Sample Society atkal nāk ar 5 dažādiem produktiem.
  • MD Solar Sciences MD Créme Mineral Beauty Balm - minerālu BB krēms ar matētu finišu un SPF50. Otrais produkts no šīs firmas, ko mēģināšu, viņiem interesanti tie tonētie produkti ar augstiem SPF - galīgi nesmaržo pēc saules krēma, drīzāk tāds silikonīgs kā praimeris. 
  • Lorac Cobra Mascara - pagarinoša tuša. Kārtējā tuša, mazliet jau sāk apnikt. 
  • Alterna Caviar Anti-Aging Omega+ Nourishing Oil - mitrinoša un stiprinoša matu eļļa  novājinātiem matiem. Kārtējais produkts no Alterna, ar šo firmu nevar nošaut garām, esmu ļoti priecīga!
  • Malin + Goetz Bergamot Body Wash - dušas želeja ar mazliet dīvainu smaržu, bet nekas, mēģināsim. Mohito lūpu balzāms no šīs firmas bija tīri ok. 
  • Calvin Klein Reveal - bezjēdzīga lieta, jo smaržas nelietoju.. 
Nevarētu teikt, ka šomēnes es būtu baigā sajūsmā par kopējo kastītes vērtību, jo reāli man patīk 1 produkts, pārējie nu tā, izlietošu. Smaržas man pavisam nepatīk šajās kastītēs. Ja viņi tā ilgi turpinās, ka vairāk ir kopšanas līdzekļi un minimāli dekoratīvā kosmētika (tušas man tiešām pašlaik nevajag, man ir 13 gab.), domāšu atkal par kastītes nomaiņu. 

6 komentāri:

  1. Man patika kastīte, saturs diezgan labs. Bet ja, mums laikam visiem tušu ir pa daudz :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man patīk tas, ka visi produkti ir tiešām lietojami (izņemot smaržas, manā gadījumā).. Citreiz ir tādi specifiski matu u.c. produkti, ko ja nelieto, tad nelieto...
      Un man ir daaaudz tušas...

      Dzēst
  2. man atkal tuša tieši patīk no šī visa :D bet man šobrīd arī nav diži tušu krājumi, tāpēc laikam :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Re kā.. Tiešām noteikti atkarīgs no tā, kādi krājumi jau ir mājās priekšā. :)

      Dzēst
  3. Man arī nav daudz tušu krājumos, neatteiktos vēl no pārīša. :D Izskatās jauka kastīe. Par smaržām tevi saprotu, man vairākus gadus nebija smaržas, jo visas likās tik ķīmiskas un koda degunā un kaklā. Pēc tam sāku lietot smaržas un pieradu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. :)
      Man ir drusku cita problēma - es kādreiz lietoju smaržas, bet tad atrāvos alerģijas (medīcīniski atzītas man ir pret putekļu ērcēm un kaķiem, bet reāli ir arī pret pelējumu, lavandu u.c. intensīvām smaržvielām) un kopš tā laika nevaru pat lietot smaržīgus krēmus u.c. smaržīgas lietas. No smaržām man uzreiz jāšķauda. :)

      Dzēst