pirmdiena, 2014. gada 17. novembris

ULTA Haul jeb gribēju RT otas

Biju izgājusi medīt jaunākās Real Techniques otas - Nic's Picks. Ultas veikalā nebija, izrādās, tikai dažos veikalos uz vietas var nopirkt, a es gribēju vispirms apskatīt.. 

Bet nav jau liela bēda, ja ieej tādā veikalā, kāds iepriecinājums noteikti garantēts, plaukti vai lūzt no drugstore un arī vidējās klases produktiem. Piemēram, ilgi nostāvēju pie Batiste plaukta, nespēju vien izvēlēties, ošņāju un cilāju (te pat nav visi, pēc tam atradu sarkanmatēm domāto citur), beigās tā arī nevienu nepaņēmu - jāizlieto tak vispirms esošais. :)  

Bet vairākas stundas vazājoties gar plauktiem, šis un tas tomēr groziņā iekrita.
  • Organix Brazilian Keratin Therapy sākumkomplekts - šampūns, kondicionieris un serums. Nolēmu dot iespēju šiem šampūniem. Izošņāju visus veidus un, izrādās, visi smaržo ļoti smuki - maigi un dabiski. Izvēle krita uz šo, jo smuks miniproduktu komplektiņš. :)
  • Real Techniques Shading Brush - nedabūju Nic's Picks komplektu, bet tā vietā viena no mazajām acu otām - jūtu to trūkumu savā kolekcijā. :)
  • Tarte Be Charmed Eyelash Curler - vēl joprojām meklēju savu ideālo skropstu uzliecēju, šis izskatījās ar pietiekami mazu izliekumu, piedevām komplektā nāk Lights, Camera, Flashes tušas mazā versija. 
  • NYX HD Concealer (tonis nr. 02) - NYX ir ievērojami uzlabojuši sastāvus, daudz kur vairs nav parabēnu utt., tā nu aizvien vairāk iepazīstos ar viņu produktiem. Šis konsīleris esot ekvivalents Nars Creamy konsīlerim.. Cerams tik, ka tonis derēs.... 
  • Hollywood Fashion Tape Shapes - izmēģināju šīs firmas "apģērbu skoča" paraudziņu - super noderīga lieta (man parasti ir problēma ar blūzīšu virināšanos... tā nu tagad man tie skoči ir dažādās formās:)
  • Anastasia Beverly Hills Brow Wiz uzacu zīmulis (tonī Ebony) - jau kurais pēc kārtas, tikai šoreiz paņēmu bišķi tumšāku. 
RT jaunais komplektiņš gan aizmirsts netiks, sagaidīšu izdevīgas atlaides un tad.. :)

14 comments:

  1. Ar pirkumiem! Par Tarte tušu intereses tava atsauksme!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Es domāju un domāju par to tušu, bet visdrīzāk atsevišķas atsauksmes nebūs, jo man tā īsti nepatīk - galvenokārt birstīte - tāda durstīga plastmasa. Ja ir garas skropstas, tad varbūt labi, bet ar īsām pagrūti visas nokrāsot. :(

      Dzēst
  2. Apsveicu ar pirkumiem! :) Mani ļoti interesē tie skoči, vai atrādīsi kā paši skoči izskatās un kā tos lietot? :) Tev tur ASV īsta iepirkšanās paradīze! :) Batiste šampūniņi vien rindiņā :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Jā, par skočiem uzrakstīšu, tie man dikti noder! :)

      Dzēst
  3. Pasūtīju Nic's Pics no Iherba, tur visam make-up līdz 19.11. 20% atlaide.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es gribētu paskatīties klātienē vispirms, bet sagaidīju Ultā atlaides un ņēmu un arī vienkārši pasūtīju. Pastnieks tikko atveda. :)

      Dzēst
  4. Tik liela izvēle Batiste šampūniem, pilnīgi apskaužu Tevi! :o Kopš es esmu brunete - man ir problēmas atrast to tumšo šampūnu no viņiem, un citi sausie šampūni man diez ko nepatīk.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Zini, es visus izostīju, man reti kura smarža patīk.. :( Man ir tas brunetēm domātais, kad vajag piekrāsot ataugušās saknes uz kādu izgājienu, tad sapūšu, bet ikdienā tas man īsti nepatīk. Es dikti gribētu izmēģināt CoLab sauso šampūnu no Ruth Crilly, bet uz USA aerosolus nesūta no UK.. :(

      Dzēst
  5. Kur var atrast Tavu ē-pastu saziņai ar tevi? :)

    AtbildētDzēst
  6. tāda vazāšanās pa veikaliem ir diezgan bīstama... iepatīkas šis un tas un vēl tas...un tad kontā palicis tik maz...man tā šomēnes izgāja...parasti eju uz bodi tik tad, kad kkas vajag...šampūns beidzies...dušas želeja...bet katrā ziņā parasti jau viss tas labs kas nopirkts... es uz tiem šampūniem ar metu aci

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Manā gadījumā noteikti bīstama.. Tik ātri lietas iekrīt groziņā. Ja zinu, ka konkrētā brīdī nevar tērēties, tad nemaz neeju veikalā iekšā. :)

      Dzēst
  7. Pikumi izskatās patiesi interesanti. NYX kosīleri ar vēlos iegādāties :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man šis konkrētais liekas drusku miltains, bet maskē labi. Šis tonis gan man ir par gaišu, vismaz pašlaik.. Varbūt pa ziemu izbalēšu. :)

      Dzēst