svētdiena, 2015. gada 4. janvāris

Mani 2014. gada top produkti

Manā topā nebūs uzvarētāju visās kategorijās.. :) Man tādu vēl nav un diez vai arī kādreiz būs. Šī gada laikā esmu izmēģinājusi neskaitāmus produktus, bet priekšplānā ir izvirzījušies vairāki,  kopskaitā 12, kas ir uz palikšanu - vienmēr pie šiem atgriežos un pat varētu tos nosaukt par ideālajiem.

Ādas kopšana

Dr. Bronner's Magic Soap dušas ziepes ar mandeļu aromātu - vienkārši super, sastāvā nekā lieka, labi attīra, ja vajag, arī putojas.. Atsauksme šeit.

Paula's Choice Resist Daily Smoothing Treatment 5% AHA (Glycolic Acid) normālai un sausai ādai - ideāls attīrīšanas produkts ikdienas lietošanai, bez nekāda čakara - lietoju uz nakti. Atsauksmi sen solu, noteikti drīz taps.

Mati

Alterna Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture šampūns, kondicionieris un proteīnu krēms - dod super gludus un spīdīgus matus. Man pašlaik apritē ir vairāki Alternas produkti, kādā brīdī būšu gatava arī plašākai atsauksmei.

Bumble and bumble Thickening Hairspray - matu laka ar vidēju noturību kuplumam. Šī laka vairākkārt bijusi tukšajā tarā - man ļoti patīk gan smarža, gan mitrā konsistence, gan pulverizators. Lietoju gan mitros matos, gan lai pielipinātu nepaklausīgus matiņus.

Dekoratīvā kosmētika

MAC Brooke Shields Gravitas palete, īpaši toņi Satin Taupe, Canter, Shroom, Persuade, Lofty. Atsauksme nav bijusi un nevaru saprast, vai vajag - šī palete bija limitētā kolekcijā un tika momentā izpirkta.. Un kā ar limitētajām paletēm - tās pašas ēnas bieži atšķiras no pamatkolekcijā esošajām gan kvalitātes, gan arī dažkārt toņa ziņā.

Make Up For Ever Face&Body Liquid Make Up - viegls tonālais, perfekti atbilst manām vajadzībām. Mini atsauksme šeit.

Hourglass Ambient Lighting Blush in Ethereal Glow - ideāls ikdienas sārtums. Atsauksme šeit.

Bobbi Brown Smokey Eye Mascara - mana ideālā tuša - pagarina, kuplina, atliec, nebirst, labi noņemas..

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz uzacu zīmulis un Clear Brow Gel - mans ikdienas komplektiņš, ļoti ērti un bez čakara. Atsevišķu atsauksmi neesmu rakstījusi, bet šie ar komentāriem ir viesojušies tukšās taras rakstos ne reizi vien.

Tanya Burr lūpu spīdums tonī Chic - perfekts ikdienas lūpu spīdums, konkrētais tonis ir nude, bet arī citi šīs kolekcijas toņi ir lieliski. Atsauksme šeit.

Nagi

Butter London Nail Foundation - lieliska toni izlīdzinoša bāze, ko lietot zem krāsainām lakām vai vienu pašu. Par šo mini atsauksme pie manas nagu lakošanas rutīnas.

Seche Vite ātri žūstošā virskārta - ideālā virskārta, ātri žūst, dod spīdumu un noturību. Pāris komentāri arī pie lakošanas rutīnas.

***
Tāds nu ir mans 2014. gada skaistumkopšanas kopsavilkums.. :)

Novēlu visiem Jaunajā gadā nerimtīgu prieku un piepildījumu ik vienā lietā, ko darāt! 
Lai kosmētiskajos piedzīvojumos daudz jaunu un arī senaizmirstu atklājumu! :)

4 komentāri:

  1. Foršs tāds ātrs pārskats, ieinteresēja uzacu zīmulis, Jo savā Esau loti loti vīlusies

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noteikti iesaku, ļoti labs, ērts. Tas ir izskrūvējams un ar ļoti smalku galiņu, var sazīmēt atsevišķus matiņus viegli precīzu līniju novilkt. Un arī toņu izvēle plaša. :)

      Dzēst
  2. Alternas produktu atsauksme būtu pašā laikā. Daudz kas it kā uzrunā, gribās zināt, ko ir vērts mēģināt.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Lēnām tapinu. Man ir apritē kādi 6 produkti, visi gan vēl nav tā kārtīgi izmēģināti.. :)

      Dzēst