sestdiena, 2015. gada 29. augusts

Target vs Walmart ceturkšņa kastītes

Aptuveni reizi ceturksnī lielie drugstore milži Target un Walmart veikali piedāvā ļoti feinas kastītes - jāpērk katra atsevišķi, bet parasti ir vairāki diezgan jēdzīgi drugstore pilnizmēra produkti, šādi tādi paraudziņi un kuponi. Maksā tas prieks $5.
Target katra kastīte jāpērk atsevišķi (maksā $5-$7), savukārt Walmart var abonēt un kastīte skaitās par brīvu, jāmaksā sūtīšanas izmaksas $5. Šīs kastītes abos veikalos izķer pāris stundu laikā.

Atsevišķi raksti par šīm līdz šim nav bijuši un arī turpmāk nebūs, citādi man tikai kastīšu apraksti vien būs blogā, nekam citam nebūs vietas. :) Bet tā kā šīs ir foršas kastītes, par kurām katru reizi ir sajūta, ka tas noteikti ir to $5 vērts, nolēmu padalīties, vismaz šoreiz.

Varbūt Drogas ar kādreiz ko tādu varētu uzsākt?

Target vasaras kastītē bija: Revlon Ultra HD lūpukrāsa tonī GladiolusCutex nagu lakas noņemamās salvetes, Olay Regenerist Luminous Hydra Swirl acu krēms, Sinful Colors nagu laka tonī Boom BoomFekkai sausais šampūns.

Kastītē arī $3 kupons pirkumam Target skaistumkopšanas nodaļā. 

Daži produkti atšķiras kastītēs pa toņiem, bet visās ir tie paši zīmoli. Šajā kastītē ir 2 pilnizmēra produkti: 



Savukārt Walmart vasaras kastīte šoreiz, manās acīs drusku mazāk vērtīga, lai gan pašu objektu skaits ir it kā lielāks. Kastītē ir arī atlaižu kuponi konkrēto produktu pilnizmēra iegādei Walmart veikalos.


Walmart vasaras kastītē bija: Nivea ķermeņa krēma bundžiņa, Neutrogena sporta saules aizsardzības losjons, Dove dušas želeja, St. Ives zaļās tējas sejas skrubis, NYC Liquid Lipshine lūpu spīdums, You & I One Direction smaržu paraudziņš, 3 Jergens Natural Glow ķermeņa tonētājkrēma paraudziņi. 

Kastītē tikai 1 pilnizmēra produkts - NYC Liquid Lipshine, kas man ir iepaticies, nu dikti noturīgs priekš šāda veida produkta, arī tonis man patīk..

***
Atkal jau jāsaka, ka naudiskā izteiksmē vērtība ir viena lieta, bet cik no šīm miniatūrām man likās interesantas? Man vienmēr patīk nagu un lūpu produkti, līdz ar ko, lietderības ziņā šoreiz uzvar Target kastīte. Bet parasti es tiešām izlietoju visu, kas ir šajās kastītēs. 

Šinī krastā dzīvojošajiem ir noteikti vērts pievērst uzmanību abām kastītēm - šis ir ideāls veids kā iepazīties ar populāriem drugstore produktiem, plus vēl kuponi... 

2 komentāri:

  1. Ooo, skatos, ka arī Olay produkts ir ticis kastītē! Esi jau izmēģinājusi?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nē, vēl neesmu. Pašlaik piedalos testa panelī ar citu acu krēmu, neko citu neļauj lietot/izmēģināt paralēli. :) Beigšu to, tad ķeršos klāt šim.

      Dzēst