svētdiena, 2015. gada 27. septembris

Jaunumi manos plauktos augustā/septembrī - no Hourglass, Rimmel u.c.

Augustā esmu bijusi dikti rātna un pirkumu bija maz, bet mazliet paslīdēja kāja septembrī. Pārējais iegādāts par dāvanu kartēm un ar lielām atlaidēm.. :) 

Regulārie pirkumi matiem un nagiem - šoreiz no Sally Beauty specializētā veikala - matu krāsas - cenšos uz rudeni iegūt sarkanīgu nokrāsu, nagu sīkumi un lakas noņemamā burciņa.

Nesen izrunājos, ka nav nekas no Rimmel mēģināts un tieši patrāpījās Ross zemo cenu veikalā nagu laku komplektiņš. Jūtu, ka šīs būs labas...

Daži sīkumi - ķermeņa krēms no EOS, paķērās Target - tur tagad pilni plaukti ar viņu produktiem - tik daudz lūpu balzāmu veidi - jaunie raibulīši, šie ķermeņa krēmi, ko dabā redzēju pirmoreiz, skūšanās putas, roku krēmi utt. Man jau EOS bums ir noskrējies, bet šo fifīgo un arī praktisko iepakojumu tomēr paņēmu. Blakus Beautyblender Blendercleanser šķidro ziepju mini.  

Nocenoto preču veikalā - Essie Luxe efektlaka un Almay acu ēnas. Nolēmu laboties arī attiecībā uz šo firmu un kaut ko pamēģināt. 





Mana pirmā Sephora ota - klasiskā blending ota (#71). 


Un visbeidzot - ilgi gaidītā Hourglass Ambient Lighting Edit palete. Par šo ir miksētas atsauksmes - galvenokārt par mazo izmēru un produktu daudzumiem, bet tā kā man līdz šim ir bijis tikai 1 Ambient sārtums, tad esmu ļoti priecīgi satraukta par šo - nu man būs vēl 2 sārtumi, veseli 3 pūderi un bronzeris. Par šo noteikti uzrakstīšu plašāk. 

***
Atgādinājumam - vēl iespējams piedalīties bloga jubilejas GIVEAWAY, kur var vinnēt Urban Decay Naked Smoky paleti!

8 komentāri:

  1. Hourglass izskatās ļoooti kārdinoši. Gaidīšu Tavas domas :)

    AtbildētDzēst
  2. Essie Luxe izskatās dikti intriģējoši. Būtu forši,. ja būtu atsauksmes par Sephoras otām, jo izskatās jau viņas forši, bet cenas nav gluži tādas, ka visu pēc kārtas varētu mēģināt un tad mest ārā, ja nepatīk :)
    Hourglass vispār bomba, bet man pūderi un sārtumi lietojas tik lēni, ka neesmu droša, ka man kaut kas tāds lietots. Pagājušā gada limited edition Benefit sārtumus beigās atdevu māsai, jo pašai viņi tā arī stāvēja neskarti :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man līdz šim bija bail pirkt Sephora otas, jo tieši kā Tu saki - tās cenas tādas nopietnas. Šo otu nopirku ar palielu atlaidi, redzēsim, kāda pirmā pieredze te sanāks.
      Es jau saprotu, ka tagad pūderu un sārtumu krājums man ir ilgam laikam, jo šī lietosies ļoooti ilgi..

      Dzēst
  3. O! Tā Hourglass palete ir ļoti interesanta! :)

    AtbildētDzēst
  4. Sveika, Una!
    Vai ir plānā Hourglass paletes apskats? Man dikti kārojas kādu paleti, kur būtu gan sārtums, gan bronzeris, gan izgaismotājs... Nonācu pie šīs paletes, bet tā ir tik pretrunīgi vērtēta, ka negribētos sviest naudu vējā (dzīvoju Vācijā un man tā būtu jāpasūta).

    Paldies jau iepriekš!
    Anna
    www.annaraksta.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ir, ir plānā, vēl spēlējos ar to. :) Īsumā varu teikt, ka kvalitāte paletei ir ļoti laba, ti, paši pūderi ir tikpat kvalitatīvi kā atsevišķi nopērkamie, galvenā kritika ir par izmēru - ka par tādu summu sanāk nopirkt mazāk gramu produkta, kā iepriekšējās H paletēs. Un arī tas, ka mazas tās panniņas. Man ar to problēmu īsti nav, ņemu ne tik pūkainas otas un viss ir ok. Man ne pārāk patīk bronzeris - priekš manis pārāk oranžīgs. Pārējie 5 pūderi ir super, visus lietoju. Tur vajag stipri parēķināt - varbūt ir vērts nopirkt atsevišķi pa sārtumam un pūderim, ja var izdomāt, kuri toņi vislabāk derētu.
      Ja šī palete ir kā bonuss kolekcijā, tad ir ok, bet ja tas būs vienīgais tāda veida produkts, ko gribas lietot katru dienu, tad varbūt ir vērts paskatīties ko praktiskāku - NARS Steven Klein vaigu palete vai NARSissist vaigu palete.

      Dzēst