svētdiena, 2016. gada 10. janvāris

2015. gada kosmētiskie mīluļi

2015. gads pagājis izmēģinot daudzas un dažādas lietas, kā arī mēģinot ieviest kaut kādu sistēmu un kārtību tanī visā..
Domājot par 2015. gada spilgtākajiem produktiem, daudzas lietas nevar ieskaitīt par gada mīluļiem, jo ne viens vien lielisks atklājums noticis pašās gada beigās, dažas lietas burtiski gada pēdējās dienās. Bet nesteigsimies, gan jau par tiem būs iespēja pastāstīt šajā gadā. 

Bet tomēr gada garumā ir bijuši drošie produkti, pie kuriem atgriežos vēl un vēl. Tādu nav visās kategorijās, bet kur drošu sirdi varu teikt - tiešām bija favorīts, tos centos pieminēt. 2014. gada mīluļu topu var izlasīt šeit. 

Ādas kopšana

Sejas ādas kopšanā favorīti vēl aizvien ir Paula's Choice attīrītājs Resist Daily Smoothing Treatment 5% AHA un mitrinošais krēms Resist Barrier Repair Moisturizer with Retinol. Par šiem plašāka atsauksme šeit.

Top kosmētikas noņēmējs - rozā Bioderma, sejas mazgātājs - Michael Todd Honey And Oat Deep Pore Gel Cleanser (atsauksme).

Ķermeņa ādas kopšanā nav bijuši izteikti mīluļi, ir mēģināts viss, kas nācis priekšā. No visa plašā produktu klāsta vienīgos, ko esmu pirkusi atkārtoti, ir Ulta dušas želejas un ķermeņa krēmi.

Mati

Matu laka nav mainījusies - tā ir Bumble and bumble Thickening Hairspray, neko labāku priekš manām vajadzībām tā arī neesmu atradusi. 

Ar šampūniem viss vairs nav tik viennozīmīgi. Lai arī Alterna violetā Anti-Aging līnija manus matus padarīja lieliskus, diemžēl tā netika galā ar galvas ādas problēmām un matu izkrišanu. Uz gada nogales pusi sāku lietot Alterna Clinical šampūnu, kas noteikti pastiprināja jaunu matu augšanu, taču arī neatrisināja augšminētās problēmas. Ieejot jaunajā gadā ir parādījusies cerība to visu atrisināt, bet kādi man piedzīvojumi šai jomā, par noteikti pastāstīšu, kad būs rezultāti.

Dekoratīvā kosmētika

Gada paletes vietu 2015. gadā noteikti ieņem Marc Jacobs Lolita palete. To lietoju gan ikdienā, gan īpašos gadījumos. Atsauksme sekos jau tuvākajās dienās. 

MUFE Face and Body vietu tonālo krēmu topā ir ieņēmis MAC Studio Waterweight SPF30 Foundation. Rezultāts abiem ir stipri līdzīgs, bet MAC nav īsti nekāda aromāta, un man tas ir būtiski.  

Gada konsīlera vietu manā topā ieņem Make Up For Ever Full Cover, pagaidām manām vajadzībām neko labāku neesmu atradusi. Šis ir ļoti noturīgs un arī ir ļoti ekonomisks. 

Sejas pūderu (sārtumi, pūderis, izgaismotāji) kategorijā man nepārspējami paliek Hourglass pūderi. Ja gada sākumā lietoju tikai vaigu sārtumu, tad pēdējā laikā izmantoju visu Ambient Edit paletes arsenālu, tai skaitā bronzeri. 

Uzacīm vēl aizvien aktuāli ir Anastasia Beverly Hills produkti, kā arī labi darbojusies ir Maybelline uzacu tuša. 

Citās dekoratīvās kosmētikas nodaļās esmu mētājusies starp dažādiem produktiem, tādēļ nav izteiktu favorītu.

Nagi

Par visefektīvāko virskārtu vēl aizvien uzskatu Seche Vite, bet kā bāzi un dažkārt arī kā virskārtu pēdējā pusgadā vairāk lietoju Rimmel Base Coat Top Coat Pro. Ātri žūst, platā otiņa, plānas kārtas, noturību paildzina. Ko vēl vairāk vajag. 

Ideālo nagu laku vēl aizvien meklēju un ņemot vērā manu laku daudzumu, reti kuru esmu lakojusi vairāk par 2 reizēm visa gada garumā. 

Ierīces

2015. gadā vairāk pievērsos kosmētiskās dzīves ērtību uzlabošanai. Tā lielisks pirkums man bija nagu laku uzglabāšanas plauktiņi, kas ne tikai palīdzēja sakārtot kolekciju un padarīt to ļoti pārskatāmu, bet arī noturēja mani robežās - esmu noteikusi sev limitu, ka 2 plauktiņus nedrīkst pārkāpt - ja kas nāk klāt, tad kādām no lakām jābūt izlietotām vai sažuvušām. Atsauksme šeit

Gada otrajā pusē MakeUpByTiffanyD youtube atsauksmju ieteikmē beidzot iegādājos kosmētisko spoguli (Zadro, no amazon.com). Tas perfekti atbilst manām vajadzībām - ir noliecams statīvs (noder arī nagu lakošanai), tam ir parastais un palielināmais spogulis un regulējams apgaismojums. Tiffany demonstrāciju var redzēt šeit.

***
Tādi bija mani 2015. gada kosmētiskie mīluļi. Jau tagad ir sajūta, ka ne viens vien no tiem šogad pamainīsies, kā jau minēju - gada nogale ir bijusi dikti ražena jaunumu ziņā. :)

6 komentāri:

  1. Oi, es neko neesmu no šiem īsti nemaz lietoju! Interesanti bija paskatīties Tavus favorītus no 2015. gada :)

    AtbildētDzēst
  2. ieinteresēri ar paulas choice
    haurglass palete liekas universāla, neko neesmu mēģinājusi

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu Paula's Choice mani favorīti, ne viss patīk, bet zilā sērija gan ļoti.

      Dzēst
  3. mmmm.. man ar vajadzētu labu spoguli ar apgaismojumu, lai bez brillēm var make-up normālu uzkrāsot :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, ja ir brilles, noteikti šāds labi derētu, var piedabūt ļoti tuvu sejai (man kādreiz bija brilles, zinu to štelli).. ;)

      Dzēst