ceturtdiena, 2016. gada 7. janvāris

Izlietots decembrī - Secret, Cinema Secrets u.c. un plauktu tīrīšana..

Decembrī centos turpināt darbu pie krājumu izlietošanas un nesākt jaunas lietas, kamēr tiek piebeigti vecie krājumi un testeri.. Tāpat tika veikta revīzija dažos no plauktiem. Kopš man visi grima elementi ir sašķiroti pa atvilktnēm pa to veidiem, ir daudz vieglāk sekot līdzi, cik kas ir krājumā. Tā nu pa vienai atvilktnei cenšos optimizēt. 

Decembrī izlietots:
  • Mrs.Meyers Clean Day Soy Candle - sojas svece ar dzērveņu aromātu - ļoti maiga un patīkama, noteikti pirkšu vēl. 
  • IKEA svece ar meža zemeņu aromātu, klasika..
  • NEST svece ar japāņu upenes aromātu, ļoti spēcīgi aromatizēta, man daudz par traku. 
  • Bath&Body Works Marshmallow&Fireside svece, nekas īpašs, atkārtoti nepirkšu. 
  • Nails Inc. specefektu nagu lakas Knightsbridge Road un Marylebone - sagājušas kunkuļos un vairs nav atjaucamas ar šķīdinātāju.. 
  • Secret Clinical Strength antiperspiranti - krēmveida versija noteikti patīk labāk nekā cietā. Bet vispār šīs līnijas produkti ir mani favorīti jau ilgstoši. 
  • Cinema Secrets MakeUp Brush Cleaner - ātržūstošais otu tīrīšanas šķidrums, ļoti patīk. Plašāka atsauksme šeit
  • Bath&Body Works antibakteriālā želeja - šīs mūsmājās lielā cieņā - mini iepakojumi dažādos aromātos.  
  • Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm paraudziņš no Nordstrom skaistuma dienām. Lai gan bija stipri smaržināts ar dažādiem potenciāli alerģiskiem aromātiem un eļļām (eikalipts, lavanda utt.), tomēr darbībā bija efektīvs - ļoti labi attīrīja seju, arī no visām kosmētikas paliekām. Bet es cenas un aromāta dēļ atturēšos no pilna iepakojuma iegādes. 
  • Clairol Nice 'N Easy Perfect10 matu krāsas balzāms - šis kā jau tamlīdzīgie, ļoti labs. 
  • Nivea Soft Moisturizing Face, Body, Hands Creme - parasts mitrinošs krēms ar minerāleļļu, glicerīnu un tml. Neuzrunāja. 
  • Crabtree&Evelyn La Source Ultra Moisturizing Hand Therapy - roku krēms ar ārkārtīgi kaitinošu aromātu, tik uzkrītošs, ka nespēju objektīvi novērtēt citas krēma īpašības. Lido miskastē neizlietots. 
  • Whish Body Butter ar mandeļu aromātu - ārkārtīgi aromatizēts diezgan dabiskas izcelsmes ķermeņa sviests, arī nebija manā gaumē. 
  • Kiehl's Skin Rescuer Stress-Minimizing Daily Hydrator - atstāja uz ādas lipīgu kārtiņu, sastāvā bija kaut kas manu ādu kairinošs. 
  • Paula's Choice Skin Recovery sērijas paraudziņi - attīrītājs, serums, sejas krēms ar SPF30 - nekāda vaina, izlietoju ceļojumā. Zilā sērija tomēr ir mani favorīti. 

Plauktu un atvilktņu tīrīšanas rezultātā ne gluži miskastē, bet vairumā gadījumu pie citiem lietotājiem nonāks 3 kategoriju produkti. 

Par lūpu produktu plaukta saturu atjauninātu pārskatu domāju uzrakstīt jau pavisam drīz, bet šie ir tie, kas nu galīgi nav un netiks lietoti. Visi, izņemot garo Revlon iepakojumu, ir iegūti caur dažādām skaistumkastītēm un bonusu somiņām. 


No kreisās: Maybelline The Elixir spīdums tonī 060 Nude Illusion (nepatika tonis un aromāts), Laura Geller Color Drenched spīdums tonī French Press Rose (nepiestāv tonis), Ulta Super Shiny spīdums Flirtiny (nepatīk tonis+mirdzumi, aromāts), Ulta Brilliant Color 02 (tonis+mirdzumi), Cargo spīdums Sahara (gliteri), Julep spīdums Graceful (tonis), Borghese spīdums Fiore (tonis, tekstūra), Smashbox spīdums Illume (gliteri), Burt's Bees spīdums Champagne (tonis, piparmētru aromāts), Be A Bombshell krītiņš tonī Shameless (tonis), Revlon Lipstain+Balm (ārkārtīgi sausinošs), NYC Expert Last lūpukrāsa Candy Rush (tonis), Ulta lūpukrāsa Perfect Nude (tonis, aromāts), Jane Iredale Just Kissed Lip Plumper tonī Rio (nenormāli kož). 

Tad tika iztīrīts sauso šampūnu plaukts, jo tos es patiesībā nelietoju nemaz. Es pamēģinu katru jauno, kas nonāk manās rokās, bet ikdienā nav nekas iegājies. Vislabāk man patīk Big Sexy Hair, to esmu gandrīz izlietojusi līdz galam. Man visu izšķir aromāts, noteikti lietotu vairāk, ja tie šampūni nesmaržotu tik traki. 

No kreisās: Suave Keratin Infusion, Big Sexy Hair, Fekkai Blowout, Batiste Blush, Amika Perk Up

Apmēram tāpat man iet ar dažādiem matu kuplinātājiem un spīdinātājiem....
No kreisās: Oscar Blandi Texture&Volume Spray (šim ir visjēdzīgākais aromāts, manuprāt), Serge Normant Dream Big Instant Volumizing Spray (mati paliek apjomīgi, bet gandrīz kraukšķīgi), Big Sexy Hair Root Pump smidzināmās putas (nepatīk putas kā tādas), Oribe Surfcomber Tousled Texture Mousse (putas..), Oribe Wave and Shine Spray (nav man viļņu..). 

***
Tā es pastrādāju gada beigās... Ceru tādā pat garā turpināt arī ar citiem plauktiem, lai optimizētu savu kolekciju. 
Citas Jaunā gada apņemšanās man nav, vienmēr viens un tas pats (patiesībā neatkarīgi no gada maiņām) - kārtot un optimizēt. :) 

12 comments:

  1. Izmantošu iespēju pajautāt par Bath&Body Works svecēm - visi amerikāņi par viņām fano, bet vai tiešām viņas ir tikpat fantastiskas, kā runā? Salīdzinu, piem, ar Yankee Candle - paostīju un noskurinājos - aromāti nedabiski un tādi.. ''plastmasīgi'. Kā ar B&BW? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tur noteikti nekā dabiska nav.. Aromāti ir diezgan spēcīgi un noteikti piesmaržinās visu māju. Daudziem tas patīk, tāpēc jau arī fano. Arī tas, ka aromātu izvēle ir paliela, ir tik daudz tematisko kolekciju.. Iepriekš nodedzināju Pumpkin&Waffles - tā arī smaržo, pēc saldām ķirbju pankūkām. (Nav tik traki kā Nest sveces, kas ir turbo aromatizētas, bet tomēr..) Neesmu baigā fane.

      Dzēst
  2. Ouu! Esi labi pieķērusies revīzijai ! ;) Lūpu spīdumu kolekija iespaidīga.. man laikam būtu visgrūtāk izmest tieši dekorativo kosmētiku..
    Es arī slinki lietoju matu produktus, vairāk jau tāpēc, ka daudzi atnāk skaistuma kastītē - īpaši tādi, kuri īsti man nav vajadzigi, laikam vajadzēs atdot draudzenēm ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī grūti, vienmēr liekas, ka varbūt kādreiz noderēs. Bet es pieturos pie likuma - ja gadu no vietas nav nekas kustināts, tātad arī nekustināšu.. :) Tā var daudz ko labi izmest/atdot.

      Dzēst
  3. Laba tīrīšana! Crabtree&Evelyn La Source man patīka, bet tev izskatāsk kāda savādāka versija :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. :) Pats krēms varētu būt, ka labs, bet konkrētais aromāts man ļoti nepatika...

      Dzēst
  4. forši
    patīk lasīt tīrīšaas rakstiņus. pašai ar rodas iedvesma sakārtot savas atvilknes

    AtbildētDzēst
  5. Jāatbrīvo taču vieta jaunām skaistumlietām :)

    AtbildētDzēst
  6. Neesmu pieķērusies revīzijai, bet tik forši paskatīties, ka Tu esi izmetusi brangu čupiņu ar spīdumiem :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Gluži visi neaizgāja miskastē, meitai atļāvu šo to paņemt savai kolekcijai.. :)

      Dzēst