ceturtdiena, 2016. gada 11. februāris

Mana makeup kolekcija: Benefit

Mana Benefit kolekcija ir pavisam neliela, taču tanī gozējas vairāki zvaigžņu produkti, kurus noteikti gribētos atzīmēt. Vairums produktu ir travel size, taču tie visi ir izrādījušies ļoti ekonomiski un kalpojuši ilgu laiku.


Kolekcijā ietilpst:
  • Stay don't stray primer for concealers and eyeshadows - konsīlera un acu ēnu praimeris tonī medium-deep
Ļoti patīkamas konsistences acu praimeris, man ticis patumšs tonis, bet zem ēnām ir ok. Tonējums izlīdzina manu diezgan izteikto asinsvadu sazarojumu plakstiņu rajonā. Droši vien piemērotāks būtu gaišāks tonis, bet ar šo arī var strādāt. Noteikti uzlabo acu ēnu noturību. 


  • Fake-up Undereye Hydrating Concealer - mitrinošs zemacu konsīleris tonī medium.
Jokainas konsistences un smaržas konsīleris, bet izpilda solīto par krociņu izlīdzināšanu. Šo varot lietot kopā ar citiem konsīleriem, lai novērstu saiešanu krunciņās. Ilgu laiku šo neaiztiku, jo man likās pārāk smaga/bieza tā konsistence, bet palietojot sapratu, ka tieši tas ir tas, kas palīdz izlīdzināt negludumus. Tā kā tonis ir patumšs, lietoju zem tonālā krēma un tādā veidā es pat iztieku bez parastā konsīlera. Interesants produkts, pat apsveru lielā izmēra iegādi, noteikti gan gaišākā tonī.

  • They're Real! Push-Up Liner - gēla laineris melnā krāsā. Pieejami arī krāsaini. 
Ar šo jāstrādā ļoti ātri, ļoti ātri nožūst un tad nekustas no vietas, izlabot kaut ko nav iespējams. Notīrīt arī pagrūti. Līnija velkas diezgan precīza, ja izdodas pareizi nodozēt ar skrūvējamo klikšķa mehānismu. It kā revolucionāra ideja ar to gumijas aplikatoru, bet beigās sanāk vairāk čakara nekā labuma. 


  • Roller Lash Super Curling and Lifting Mascara - skropstas atliecoša un paceļoša tuša. 
Lai gan šai tušai ir silikona birstīte, man tā ļoti patīk - pagarina, mazliet kuplina, atliec, turas arī labi un noņemas viegli. Šī ir līdzinieks manai favorīt tušai no Bobbi Brown, ja noturība būtu labāka (karstā laikā svīstot smērējas), tad šī vinnētu, jo, lai arī rezultāts ir tāds pats, ar Benefit vieglāk ķemmējas skropstas. 

  • Gimme Brow Brow-Volumizing Fiber Gel - uzacu apjomu palielinoša šķiedru želeja tonī medium-deep.
Viens no nesenākajiem pirkumiem - lietoju gandrīz katru dienu jau vairāk kā mēnesi un esmu sajūsmā.. Šis ir ideālais vidusceļš tādām uzacīm kā man - kad nav ne toņa, ne apjoma, un vietām iztrūkst matiņi. Šis ļoti dabiskā veidā kuplina uzacis un aizpilda tukšumus. Fiksācija ir neliela, nav nekā kraukšķīga. Ja salīdzina ar 2 citiem veidiem, ko lietoju uzacīm - Anastasia Brow Wiz zīmulis+caurspīdīgā tuša, kad gribas ļoti konkrētas uzacis un Maybelline Brow Drama, kad gribas pavisam dabiskas uzacis, tikai mazliet ietonēt - šis patiešām ir vidusceļš - tumšākas, biezākas, bet ne uzzīmētas uzacis. 


Bentint Rose-tinted lip& cheek stain - šo lietoju kā vaigu sārtumu, ļoti patīk. Vairāk esmu izteikusies vaigu sārtumu kolekcijas apskatā


Šeit mēģināju visus produktus pielietot vienā piegājienā, izņemot to laineri, kas man nepatīk..  :)

Lietoti (secība kā attēlā): Urban Decay Gwen Stefani palete, Hourglass Ambient Edit sejas palete, augstāk minētie Benefit draudziņi, Laura Mercier praimeris, LOC&Tati acu ēnu zīmulis, Catrice lūpu krāsa, Real Techniques, MAC, MUFE un Wayne Goss otas, Beautyblender, Tweezerman skropstu atliecējs un L'Oreal Lumi Cushion tonālais. 

P.S. Vispār daudzi no šiem ir mani zvaigžņu produkti, bet viens, par ko nekad neesmu izteikusies, ir Catrice Ultimate Shine lūpu krāsa (tonī 300 Pink A Berry), man pašai ļoti patīk tonis, ir laba noturība, klājums, nu tiešām viss patīk. Viena no mīļākajām lūpu krāsām. 
***
Citi raksti kolekcijas sērijā: Lūpukrāsas | Vaigu sārtumi | Nars | MAC | Laura Mercier | Bobbi Brown | Nagu lakas

2 komentāri:

  1. Man bija tuša They're Real no Benefit. Par viņu daudz runāja, bet man viņa nepatika, jo to pašu efektu dod gandrīz jebkura tuša no normālas drugstore firmas (Bourjois, MaxFactor u.c.), bet Benefit vēl pie tam padara skropstas ļoti cietas. Laikam, vajadzētu kādu citu tušu no Benefit izmēģināt, kad būs iespēja. :)

    Benetintu testēju veikalā, bet kaut kā nemānīju neko tādu wow! Kā arī cena ap 34 eiro man līkas par augstu.

    http://killmygirlfriend.blogspot.com/

    AtbildētDzēst
  2. Labi izskaties ;) Rozā lūpene tiešām piestāv:)
    Tas konsīleris mani ieintrigēja.. viņš saiet krunciņās un tās nav redzams tik ļoti ? P.s kā Veina otas? Labas?

    AtbildētDzēst