otrdiena, 2016. gada 15. marts

Mana makeup kolekcija: Make Up For Ever

Par Make Up For Ever esmu rakstījusi jau ne reizi vien, jo pēdējā pusotra gada laikā esmu izgājusi "ātrās iepazīšanās kursu" ar šo zīmolu - kopš sāku apmeklēt piedāvātās nodarbības viņu veikalā. Pirms tam īsti nebiju uz šo zīmolu skatījusies, jo, lai gan tas ir profesionālās klases, ar augstvērtīgiem produktiem un ir gan grima mākslinieku, gan soc. mediju zvaigžņu iecienīts, tomēr nebija varbūt starp pašiem "stilīgākajiem" zīmoliem.. Bet kā 2014. gada vasarā sāku, tā nevaru pārtraukt iepazīt tuvāk viņu produktus. Šeit mans pastāsts par pirmo nodarbību apmeklējumu. 

Un mana nelielā kolekcija. 
  • Face&Body tonālais krēms tonī #20 - manai dažkārt pasausajai ādai patīk ļoti labi, diezgan viegls, uz ādas nav jūtams. Ja vēl būtu pilnībā bez nekāda aromāta, būtu ideāls. Plašāks raksts par šo. 
  • Sens'Eyes Waterproof Sensitive Eye Cleanser - ūdensnoturīgā grima noņēmējs, noņem ļoti labi, taču diemžēl kož manās acīs. Lietoju lūpām un "svačiem". :) 
  • Step1 Skin Equalizer Radiant Primer, Cool Pink - patīk, izlietošu, bet pēc tam droši vien iegādāšos Nourishing praimeri, kas tomēr rādās mitrinošāks. Plašāk šai praimeru salīdzinājumā. 
  • Full Cover Extreme Camouflage Cream tonī #3 - mans top konsīleris līdz šim.. Ideāls nomaskētājs, lietoju arī zem acīm, lai gan nav tam domāts. Turas arī ļoti labi. 
  • Ultra HD Invisible Cover Concealer tonī Y23 - viens no jaunajiem konsīleriem, ir tieši tik labs, kā stāsta - krēmīgs, ar labu sedzamību, nav sausinošs. Noteikti jānostiprina ar pūderi. Nezinu, kā uzvestos uz taukainas ādas, bet normālai-sausai būs lielisks! Vienīgais, kas man nepatīk, ir aplikators - grūti dozēt, man visu laiku izspiežas pārāk daudz produkta. 
  • Rouge Artist Natural tonī N9 Copper Pink - krēmīga, dabiska toņa lūpukrāsa, patīkama lietošanā, bet kaut kā tas tonis mani nav aizrāvis. Plašāk šeit. 
  • Mix&Fist make-up setting spray - fiksācijas līdzeklis. Ir ok, bet Urban Decay man patīk labāk. 
  • Lash Show Natural Impact # - diezgan dabiska paskata mākslīgās skropstas, komplektā ir līme, kas, manuprāt, ir lieliska, nekairina manas acis (laikam ir bez lateksa). Skropstas ir mīkstas un ērtas nēsāšanā, ja izdodas labi pielikt - te vajadzīga prakse.. :)
  • HD Microfinish Pressed Powder - šo pūderi pērku atkārtoti, vispirms bija travel size, to nupat izlietoju, tagad ķēros pie pilnā iepakojuma. Smalks pūderis, ļoti labi nostiprina grimu, bet nepadara ādu sausu un nerada kārtas sajūtu. 
  • Blender Brush Large #242 - gara, apaļa iztušēšanas ota, ļoti pufīga, noder vieglai acu ēnu iztušēšanai.
  • Aqua Eyes 12L acu zīmulis, zils ar mirdzumiem - viegli, krēmīgi klājas, ātri nožūst, uz plakstiņiem laba noturība, bez bāzes visu dienu var izstaigāt. Ūdenslīnijā gan man neturās, tomēr izplūst.
HD Concealer | Full Cover Concealer | Artist lūpukrāsa | Aqua Eyes zīmulis
HD Concealer
Rouge Artist Natural, tonī Copper Pink
Ota nr. 242
Un te visi produkti darbībā, lietoju jauno konsīleri. Skropstas gan neņēmos līmēt, negribējās visu izpurgāt.. ;) Iztrūkstošie produkti sejai no Nars, tuša no MAC, uzacis no Anastasia.
Bija man arī MUFE tuša, kas ļoti patika, bet nu jau ir izlietota un daudzas citas vietā.



Manu interesi par šo zīmolu noteikti ir veicinājis arī tas, ka tieši pēdējā pusotra gada laikā MUFE pārformulē visus savus produktus - jau tā labas lietas top vēl labākas!.. Arī šajā pavasarī gaidāmi jaunumi - nupat iznākuši jaunie uzacu un skulpturēšanas produkti, kā arī stāsta, ka topot jauns Face&Body un kā gan to nepamēģināsi!

***
Citi raksti kolekcijas sērijā: BenefitLūpukrāsas | Vaigu sārtumi Nars | MAC | Laura Mercier | Bobbi Brown | Nagu lakas

6 komentāri:

  1. Skolā nācās vairāk apčamdīt mufe produktus, bet tagad joprojam tevis minētais sejas&ķermeņa tonālais un hd pūderis ir manā plauktiņā un tīŗi labi patīk ;) centīsos neko jaunu nepirkt no tonālajiem :D jāizlieto esošie, vakar taisiju revīziju plauktina, atkal :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā jau ir, man nav lieli krājumi, bet arī jau būtu ko izlietot.. :)

      Dzēst
  2. Face & body dievinu man ir 20 un 34 nr varu jaukt un der visu gadu, hd konsîleri ljoti patik, jaunos gan vèl neesmu lietojusi, hd pûderis perfect, miat fix patîk labāk par Mac Fix+ .. 12l zīmulis tieši arī ir- super krāsa, full cover kosilleti ar ir bet dikti reti izmantoju- rīt pamēģināšu! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. :) Man der viens tonis gandrīz visu gadu, 20 laikam vairāk vasarā, es dikti sargājos no saules.. :)

      Dzēst
  3. Tev pagaidām ir maziņa bet kvalitātīva kolekcija ;). Man šis zīmols ļoti patīk! Kā arī patīk lielākā daļa no produktiem, ko esmu mēģinājusi un lietojusi :).

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, nu ir liels potenciāls kolekciju paplašināt, jo produkti tiešām ir forši un ļoti labi strādā.

      Dzēst