svētdiena, 2016. gada 11. septembris

Jaunumi manos plauktos augustā - no MAC, Beautyblender, Kate Spade u.c.

Jaunumi augustā pavisam lakoniski. Kā jau agrāk minēju, cenšos iepirkties ar lielām atlaidēm vai ar papildus bonusiem. Un vispār, jāpatukšo iekrājumi. :) 

Pašā mēneša sākumā izlietoju MAC akciju - jebkuram pirkumam klāt nāk viena bezmaksas acu ēna. 
Tā kā MAC ir nolaidis cenas ēnām, tad paņēmu vienu par $6, otrā nāca bez maksas. Toņi - Pro Refill formātā pirku Saddle, bonusā izvēlējos Espresso, diemžēl to varēja dabūt tikai individuālā iepakojuma formā - nāksies lauzt laukā, lai pārceltu uz Z-paleti.

Iepirkums The Makeup Show izstādē - šoreiz tikai ļoti vajadzīgas un noderīgas lietas. 

Beautyblender komplektiņš ar 3 lieliem sūkļiem - melnā, violetā un rozā krāsā, mazais mini sūklītis un mini sūkļu mazgātājs. Embryolisse Lait-Creme Concentre man ļoti patīk, viens iepakojums jau agrāk ir izlietots, vēsākā laikā būs tieši laikā. Anastasia Brow Wiz uzacu zīmulis, klasika, bet šoreiz  Dark Brown tonī. Lucas Papaw Ointment, kā minēju pie tukšās taras - viens iepakojums cauri, liekam jaunu bildi iekšā. :) Un neliels eksperiments, par 1$ pakā - presēti sejas mazgāšanas dvielīši. Ērti paņemt līdzi ceļojumos vai nakšņojot ārpus mājas. 

Jaunais skaistumkastīšu apskata formāts - te visi produkti no augusta kastītēm, kurus nolēmu paturēt savā lietošanā. 
Tai skaitā ir: Make Up For Ever acu ēna I-544, Urban Decay Perversion tuša, Sephora Waterproof acu zīmulis tonī Flirting Game, Cargo Swimmables acu zīmulis tonī Pebble Beach, Mally Mattewand Eye Brightener, NudeStix Eye Pencil tonī Bronze
Matu lietas - HiProPac Keratin Maintenance Replenish Masque, Oyin Handmade Hair Dew kondicionieris, Garnier Whole Blends šampūns un kondicionieris, Wet Brush ķemme. 
Kopjošie - Supergoop Defense Refresh Setting Mist SPF50, Lancome Energie De Vie Smoothing & Glowing Liquid Care Moisturizer, Caudalie Resveratrol Eye Lifting Balm, Freeze 24-7 Anti-Aging Eye Serum, Sweetspot Labs On-thego Wipettes

Un visbeidzot uz kārtējām mega atlaidēm autletos beidzot iegādājos jaunu somu, kā arī dažus citus nieciņus no Kate Spade, kurus jau gan esmu atrādījusi Instagram un Snapchat, bet gan jau pavisam drīz sekos sīkāks šī zīmola pārskats. 


Tādi man panākumi augustā..

8 komentāri:

  1. Burvigi pirkumi, soma loti skaista :)))) wet brush kemmite ir loti forsa :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies. Par somu ilgi gudroju, kādu ņemt, šī uzrunāja, tagad ir pieskaņota iepriekš nopirktajam makam.. :)

      Dzēst
  2. Kastīšu saturs foršs - caudalie, mufe.
    Soma tik klasiska :)
    Ieraudzīju wet brush. Tā ir mana mīļākā, kopš to saņēmu vienā no kastītēm. Pat blakus TT nestāv. Pastāsti, kāds viedoklis.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, augustā kastītes visas bija labas, ļoti maz ko atliku malā prom došanai, galvenokārt smaržas.
      Wet Brush nebiju domājusi pati lietot, meita jau savāca sev, bet ja visi saka, ka tik laba, varbūt tomēr pamēģināšu pati. :)

      Dzēst
    2. Man Stockmann pirktajai WetBrush diezgan ātri nokrita visi tie bumbulīši no adatām un palika asi, skrāpējoši dzelži :(

      Dzēst
    3. Ou, es ceru, ka tas tikai tāds atsevišķs gadījums un tā nebūs.. :(

      Dzēst
  3. Man arī patīk tie Garnier medus šampūni, tikai kondiškas vietā man ir 1min līdzeklis - superīgs. Lancome izslavētajā esencē vīlos - smarža bija atbaidoša.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šim konkrētajam krēmam smarža ir pieņemama, nav arī pārāk spēcīga, tik mazliet atvelk pēc spirta. Apskatījos sastāvā, mjā,nu nav pārāk spīdoši - kaut kas alkoholveidīgs tur ir un citrusi un tml. Jutīgai ādai nebūs tas labākais.. :(

      Dzēst