pirmdiena, 2013. gada 16. decembris

Maybelline The Falsies Big Eyes tuša

Vairums drugstore ražotāji ir kā aptrakuši ar jaunu tušu izlaišanu. Nevar paspēt par vienu izlietot, kā nākamā jau veikalos. Un Maybelline nav izņēmums. 

Maybelline mājas lapā redzamas 45 tušas, nu protams, tās nav 45 dažādas, jo katrai tušai ir vismaz 2 veidi - parastā un ūdensnoturīgā. Bet arī 20 tušas ir daudz. 

Tā kā šīs tušas nemaksā pārāk daudz un man tīri labi patīk, tad pārsvarā pieturos pie Maybelline un cenšos izmēģināt dažādus paveidus. 

Nesen iegādājos Maybelline Volum'Express The Falsies Big Eyes tušu ar 2 birstītēm Blackest Black tonī. 

Ražotājs stāsta, ka revolucionālā duālā tuša domāta 360 grādu efektam (3x pamanāmākas skropstas, 8x lielāks apjoms), viena birstīte domāta augšējām, otra apakšējām skropstām. Ātri žūstošā formula nodrošina skropstu formas noturību, nesaķepina un dod mākslīgo skropstu efektu. Sastāvā nekāda tāda man pazīstama kaitīga nav.

Viss jau būtu ļoti skaisti.. Es tieši cerēju, ka vēl kāds bez Clinique (mazliet par to šeit) piedāvās apakšējo skropstu tušu. Un ja apakšējo skropstu tušas birstīte ir tiešām lieliska, man pat patīk labāk par Clinique, tad augšējo skropstu birstīte man lika vilties. 

Es gan pašlaik to lietoju, bet 1) man tā ir par īsu - 2 birstītes vienā iepakojumā nozīmē, ka abām ir uz pusi īsāki kātiņi, 2) tai ir kaut kāda īpašā patentētā karotes veida birstīte, kas prasa pielietot īpašu uzklāšanas tehniku, un atzīšos, man galīgi nesanāk un krāsoju pa parastam, kas nekādu dižo efektu nedod. 

Nu skāde.. Dēļ mazās birstītes izlietošu šo, bet atkārtota pirkuma nebūs. :|

***
No citām Maybelline tušām vēl esmu lietojusi: 
Volum' Express One by One 
Volum' Express The Rocket
Volum' Express Mega Plush
Volum' Express The Falsies

Šķiet, ka pagaidām vislabāk patīk Rocket. Citas viņu tušu līnijas nemaz neesmu mēģinājusi, tai skaitā klasisko Great Lash

***
Kāda jums pieredze ar Maybelline tušām?

2 komentāri:

  1. man nav izdevies ar Maybelline tušām sadraudzēties. kad trešā šīs firmas tuša aizceļoja pie draudzenes, nolēmu, ka pietiek. pat īsti nezinu, kas nepatīk, formula vai birstītes. vai arī viss kopā :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mjā, nu ideālā tuša tā nav, es vēl esmu meklējumos. Man galvenokārt nepatīk smarža.

      Dzēst