trešdiena, 2014. gada 11. jūnijs

Izlietots maijā..

Maijs nav bijis tik ražīgs taras tukšošanā, un tas lielākoties saistīts ar pirkumu ierobežošanu - mazāk nāk vietā, nav tik traki jāsaspringst uz veco krājumu nolietošanu. :) 

Bet ir dažas lietas, kas tomēr ikdienā izlietojas:
  • Banana Boat Sport Performance SPF 30 - saules aizsardzības krēms. Ķermenim lietoju tikai izsmidzināmos, bet nu šis ir reti neveiksmīgs gadījums - ļoti lipīgs un grūti nomazgājas. Atkārtots pirkums noteikti nebūs. :(
  • Dr. Bronner's Magic Castile Soap ar piparmētrām - jau n-tais iepakojums, turpinu iegādāties vēl un vēl. :)
  • It's a 10 Miracle Volumizing Shampoo, bez sulfātiem - sola vismaz 10 labumus matiem, sadraudzējāmies lēni, jo sākumā likās, ka padara matus smagus, bet ar laiku pieradu un beigās diezgan labi patika. :) Iespējams, būs vēl kāds pirkums no šīs firmas.
  • Softsoap Juicy Pomegranate & Mango Infusions moisturizing body wash - parasta dušas želeja ceļojumu izmērā, bet nu ārkātīgi patika aromāts. :|
  • Pantene Curly Hair Collection shampoo - ceļojumu izmēra šampūns, nekas īpašs. :|
  • Secret Clinical Strength Stress Sweat Protection Antiperspirant - krēmveida pretsviedru līdzeklis, tiešām ļoti labi un ilgi strādā, jau daudzreiz atkārtots pirkums. :)
  • Maybelline One by One Volum' Express - melna tuša ar plastmasas birstīti. Birstīte patika, savukārt ļoti nepatika izteiktais aromāts, līdz ar ko kopumā - :(.
***
Vai jums arī tā ir, ka vasarā vispār patērējas mazāk produkti? 

6 komentāri:

  1. Vasaras sezonā parasti daudz patērēju kāju/pēdu kopšanas līdzekļus ar atvēsinoša efektu, toties mazāk lietojas dekoratīvās kosmētikas krājumi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. O, man nemaz nav neviens ar atvēsinošo efektu, kaut kā esmu par tiem piemirsusi. Būs kāds jāpaprovē..

      Dzēst
  2. jā, dekoratīvā kosmētika noteikti mazāk :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī laikam tā sanāk, jo ir mazāk iziešanu, kur prasās pilns meikaps. Laikam arī ķermeņa krēmi mazāk patērējas nekā ziemā...

      Dzēst
  3. Vasarā noteikti vairāk esmu pie dabas un par visu kosmētiku varu aizmirst - izmantoju dabas veltes. Ja cilvēks sporto un ēd veselīgi, tad nav vajadzīga kosmētika, lai izskatītos labi :) Nu tikai tik cik krēmi ar spf, lai pasargātu sevi no saules.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu bišķi jau vajag, tādām bālām sejām kā manai, prasās drusku skropstas un uzacis un tā.. :)

      Dzēst