trešdiena, 2014. gada 23. jūlijs

Too Faced Chocolate Bar mini palete

Ilgi šaubījos, vai man vajag Too Faced šokolādes paleti. Veikalā paostīju, neko īpaši garšīgu nesaodu un nolēmu nepirkt. Tā vietā groziņā iekrita Too Faced Candy Bar Pop-Out Makeup Palette&Phone Case. Likās, ka priekš pirmās saskares ar Too Faced būs ok - ēnas, bronzeris un sārtums. Maksāja $15, bija limitētā kolekcijā, šķiet uz Ziemassvētku laiku. 

Tā tas izskatījās iepakots.. 

Pop-Out Palette & Phone Case nozīmē to, ka palete ir ievietota iPhone 5 telefona vāciņā, kas izskatās kā šokolādes tāfelīte. Paleti izņēmu un vāciņu lietoju telefonam.
















Paletē atrodamas 11 acu ēnas - 9 mazākas (Vanilla, Medium Brown, Plum, Pink, Rose Gold, Moss, Silver, Dark Blue, Matte Brown) un 2 mazliet lielākas (Matte Caramel, Peach), kā arī vaigu sārtums Coral tonī un matēts bronzeris tonī Chocolate Soleil.
Sastāvā nav parabēnu un sulfātu, visos atrodams talks. 
Plusi: 
+ Toņu ziņā, manuprāt, ļoti lietojama palete. Patīkami, ka 5 no 11 ēnām ir matētas. 
+ Ļoti ērti paņemt līdz diezgan plašu klāstu ēnu - un tas viss tikai telefona izmērā, svara ziņā palete ir pat vieglāka par telefonu.

Mīnusi:
- Palete ikdienas lietošanai ar lielām otām nav pārāk parocīga - bronzera un sārtuma otas mērcas blakus trauciņos, tāpat ar mazākajām ēnām - piemēram, ar MAC 217 pagrūti kārtīgi uzņemt toni.. 
- Pigmentācija ir nu tā, varētu gribēt labāku, drusku birst un īpaši matētās ir tādas krītainas. 
- Noturība bez bāzes pašvaka, ar bāzi var dienu izstaigāt. 

Nosvačoju, bet bez cipariem, manuprāt, nav vērts iedziļināties. Ja nu interesē kāds konkrēts tonis, tad svači iet secībā, kā ir paletē no kreisā augšējā stūra sākot. 2 pēdējie ir bronzeris un sārtums, ar tiem vēl paķimerēšos un centīšos pieradināt. 

Tātad mans rezumē - noderēs ceļojumos vai citur "on the go", bet tā bija vērts galvenokārt tikai dēļ telefona vāciņa, kas ir diezgan fifīgs. 
***
Esat mēģinājušas kādas no Too Faced ēnām? Vai ar visām ir šādi vai tikai šī tāda pašvaka palete?

10 comments:

  1. No Too Faced neko neesmu mēģinājusi. Bet, ja godīgi, tad šī palete vismaz vizuāli izskatās pēc lētuča. Saprotu, ka kvalitāte arī nav gaidītā. Varbūt citas ir labākas?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ir ir tā.. Nevarētu teikt, ka traki vīlos, kaut kā arī daudz nesagaidīju...

      Dzēst
  2. Es gan sev nopirku Chocolate Paleti, bet vēl neesmu to sākusi lietot, pārāk karsti un negribas lietot daudz kosmētikas :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. OO, noteikti gaidīšu atsauksmi! Lasu jau labas lietas par šo, bet nu nebija tā smarža tāda, kā es iedomājos.. :)

      Dzēst
  3. šī nav diez ko... Bet vāciņš foršs :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, vāciņš man ar patika vislabāk! Citi arī ievēro, ka man šokolādes tāfelīte rokās.. :)

      Dzēst
  4. Skatos, ka pigmentācija uz tādu trijnieciņu. Žēl, arī sev šo paleti biju noskatījusi. Paldies par atsauksmi!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pigmentācija nav gan pārāk. Droši vien labāk skatīties uz kādu nopietnāku paleti..

      Dzēst
  5. Uh,, Too faced ir bijis draugs tikai tik cik Douglas veikala stendā un viss., Iegādājusies nēesmu es neko, jo man, diemžēl, šie kartona un vintage iepakojumi ne visai patīk, kā arī nešķiet parocīgi. Hmmm bet ja 15$ viss kopā, tad tā skāde nav bijusi tik liela.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mani arī kā reiz ne Too Faced, ne Benefit nespēja īsti uzrunāt.. bet gribēju paprovēt. Īpaši tas, ka bronzeris šajā paletē ir Chocolate Soleil, ko daudzi slavē.. Man tagad ir arī TF Sun Bunny bronzeris, salīdzināšu, mēģināšu saprast, vai un cik ļoti man tie patīk. :)

      Dzēst