sestdiena, 2014. gada 16. augusts

Praktiskās nodarbības pie Make Up For Ever

Nav noslēpums, ka esmu totāls make-up amatieris, kas nav neko skaistumkopšanā mācījies.

Tādēļ biju ļoti priecīga, atklājot iespēju apmeklēt  Make Up For Ever Grima skolas nodarbības vietējā tirdzniecības centrā, kur atrodas viņu  veikals un uzacu studija.

Īsumā par to, kas ir MUFE Grima skola.. 

Kā es saprotu, tad MUFE ir sava Akadēmija, kas piedāvā mācības profesionāļiem (Parīzē, Ņujorkā u.c.), savukārt amatieriem ir iespēja apmeklēt Grima skolas nodarbības. Amerikā šādas skolas ir 6 vietās. Man par laimi, tāda ir arī Sanhosē apkaimes lielveikalā. Nodarbības ir atsevišķi seansi, kas notiek vai nu individuāli vai grupās.

Apmeklēju 3 Make Up Mastery grupas nodarbības (savā starpā nesaistītas) - complexion&contour, brows&lips, kā arī enhanced eye. Katra nodarbība ilga ~2,5h, bija iespējams iztestēt dažnedažādus MUFE produktus un otas, kā arī pēc viņu apstiprinātās soļu listes, skolotāja uzraudzībā trenēties grima uzklāšanā. Katra klase maksāja $25.   

Pasniedzējas piemeklēja toņus, ļāva izvēlēties, kādus produktus katrs grib patestēt. Galvenais uzsvars tika likts uz jaunajiem, nupat iznākušajiem, pārformulētajiem produktiem.

Instrukcijas un ieteikumi, protams, tika papildināti ar produktu ieteikumiem, bet nebija nekāds lielais spiediens kaut ko pirkt. Vispārējā make-up veikalu etiķete stingri iesaka kaut ko nopirkt, ja tiek piedāvātas bezmaksas nodarbības, bet šis nebija tas gadījums. 

Es gan paralēli procesam domāju par to, kas man varētu patikt tik ļoti, ka gribētos tūlīt nopirkt, jo skolniekiem uzreiz pēc nodarbības dod 20% atlaidi pirkumiem.

Ko tad es mācījos un kas sanāca..  

Pirmajā reizē apguvu grima uzklāšanas pamatus jeb "complexion&contour". 
Te mani izmantotie produkti un netīrās otas. :) 

No izmēģinātajiem produktiem īpaši patika: HD Foundation, Star Powder (mirdzošas ēnas / highlight), bronzera/highlighter duo Sculpting Kit, lūpu spīdums Lab Shine (garšīgs). 
Un te rezultāts:

Otrā nodarbībā "brows&lips" tiku pie labākas sēdvietas un varēju izvērsties..

Šajā reizē uzsvars, protams, uz uzacīm un lūpām, kas priekš manis ir čakarīgākie objekti..

No produktiem patika: ar otro piegājienu mani pārliecināja Full Cover Extreme Camouflage, kā arī Smoky Extravagant tuša.

Nepatika: Aqua Brow, to es īsti nemācēju pieradināt, piedevām man piemeklētais tonis arī diez ko nepatika, kā arī nepatika viens no jaunajiem lūpukrāsu toņiem, zinu tikai numuru - 22c. 










Trešajā reizē gāju kopā ar draudzeni. Šajā  "enhanced eye" nodarbībā trenējām Halo efektu ar jaunajām acu ēnām - no jauna iznākušas visas 210 ēnas!

Nezinu, kādas bija iepriekšējās ēnas (pasniedzēja minēja, ka nemaz tik labas neesot bijušas, krītainas un tā..), bet šīs rādās tiešām super - ļoti pigmentētas, krēmīgas (gel to powder formula), nekas nebirst, un toņu piedāvājums, protams, ir izcils. Arī noturība laba - ar bāzi nostaigāju visu dienu, tik vakarā mazliet sāka slāņoties locījuma vietā (un man ir izteikti krokaini plakstiņi).
Šeit ieskatam Wayne Goss jūtūba slavas dziesma jaunajām ēnām. 


Šajā reizē man zvaigzne noteikti bija Face&Body tonālais krēms, un protams, acu ēnas. Manējās bija (ja neko nesajaucu) no iridescent finiša sērijas 922 Electric Purple un 916 Fosted Mauve + Artist Liner M80 Matte Plum
Man personīgi rezultāts dabā likās drusku par kliedzošu, bet bildēs nekas traks nav. :)


*** 
Biju pārliecināta, ka man neko nevajag pirkt, viss tak ir, bet tukšām rokām jau mājā nevar iet. :)  
Pa visām reizēm kopā iegādājos šādas lietas: 
  • Face&Body tonālo krēmu (nr.20),
  • acu kosmētikas noņēmēju Sens'Eyes mini versijā,
  • HD Pressed Powder mini versijā,
  • Full Cover extreme camouflage cream (nr.3), tas ir labais, noteikti  drīzumā atsaukšos,
  • Smoky Extravagant tušu, kura man ļoti iepatikās jau no dzimšanas dienas komplektiņa.
***
Kopsavilkumā jāsaka, ka "mājās sevis krāsotājam" šīs bija ļoti vērtīgas nodarbības - iemācījos dažus knifus, dažās lietās vienkārši noderēja praktizēšana skolotāja uzraudzībā, pie reizes notestēju ļoti plašu produktu klāstu, kā arī saklausījos dažādas MUFE insider klačas. :)

Un pats galvenais - ja pie MUFE stenda līdz šim nebiju pat piegājusi, tad tagad nupat būšu pārgājusi cienītāja kategorijā.
***
Kādas jums attiecības ar Make Up For Ever?

11 comments:

  1. baigi feini, ka ir tadas vienreizējās nodarbības, pat nezinu, vai LV tādas ir. un rezultāti man patīk - dikti forši tev sanācis ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Es dikti centos.. Galvenais atcerēties knifus lietot arī turpmāk.. :)

      Dzēst
  2. Pie mums ir līdzīgā skolā Poeticā ar MUFE produktiem, tikai tur ir 10 nodarbības, kuras apmaksā uzreiz. Es gāju uz tādiem, ļoti patika. Mēs ar meitenēm pēc tam vēl 5 nodarbības sarunājam.
    Nezinu kāpēc pasniedzējai nepatika vecas ēnas, man ir veseli 26 gabali no tiem un tiem nav ne vainas. Pie mums jaunās ēnas parādīsies tikai ap oktobri.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja šinī vietā piedāvātu 10 nodarbību komplektu, es droši vien arī aizietu, pašlaik mazliet liekas par īsu.. Meitenes teicās, ka būšot vēl nodarbības, ja būs, tad iešu!

      Man liekas, ka viņa to vairāk domāja salīdzinoši - ka jaunā formula ir labāka.

      Dzēst
  3. Tik interesanti! Diez Skotijā arī ir kaut kas tāds? :)
    Skaisti meikapi tev sanāca. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Gan jau ir, man liekas MUFE diezgan plaši pa visu pasauli darbojas.. Varbūt līdzīgi kā Rīgā - kādas skolas strādā ar viņu produktiem..

      Dzēst
  4. Izklausās interesanti, ja pie mums varētu tā apmeklēt pa vienai nodarbībai, es noteikti arī aizietu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. pie mums var, bet tikai tas nav izdevīgi. Ir ekspress nodarbības, kur tev parāda uz viena acs un tev jāatkārto uz otra. Pie kam tev pienākas atlaide uz produktiem 10% apmērā. Es gāju uz tādu Smoky eyes nodarbību, bet uz 10 nodarbībām interesantāk :))

      Dzēst
    2. Droši vien pa vienai ir noderīgi tad, ja jau visu proti un tikai kaut ko vienu gribās papraktizēt. Bet tādam iesācējam kā man noderētu 10 nodarbības, lai kārtīgi izpurina.. :)

      Dzēst
  5. Riktīgi forši, prieks, gan sev, gan citiem :)) es jau esmu MUFE veterāns.. Ir ljoti daudz iemīļotu produktu, bet shie mani jau sen ne ar ko jaunu nav pārsteiguši... :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tas laikam bija pie vainas, ka es nebiju viņiem pievērsusies - labi, normāli produkti, bet nekas tāds kliedzošs. Citi ar saviem izlēcieniem vairāk piesaista uzmanību. :)

      Dzēst