pirmdiena, 2015. gada 8. jūnijs

Sample Society maija kastītē - Avene, Alterna, Julep u.c.

Ja aprīļa kastīte bija galīgi čābīga, tad maijs nāca kā tāda veldzējoša kompensācija. Jāsaka, ka Sample Society tas ir diezgan raksturīgi, vismaz kopš es pasūtu šīs kastītes - no vienas galējības otrā. Šoreiz esam viļņa augšpusē. 
Kastītē atrodami 6 pieklājīga izmēra produkti:
  • Eau Thermale Avene Thermal Spring Water - termālā ūdens sprejs. Man šis jau mājās ir, pie tam 300ml pudelē, lietoju sejas atsvaidzināšanai. Šis mini izmērs (50ml) gan būs ļoti noderīgs līdzņemšanai. :) 
  • John Frieda Luxurious Volume 7 Day Volume In-Shower Treatment - izskalojams gēls matiem, ko lieto pēc šampūna un kondicioniera. Iedarbība sākas, matus žāvējot ar fēnu - tas dod apjomu. Efekts saglabājoties līdz pat 3-5 mazgāšanas reizēm. Šis rādās ļoti interesants produkts, mēģināsim. :)
  • Laneige Water Sleeping Mask - mitrinoša maska, ko atstāj uz nakti. Man taisni šāda jau ir, ļoti patīk (man vispār patīk uz nakti atstājamie līdzekļi). Pirmais no korejiešu līdzekļiem, ko esmu mēģinājusi. :)
  • Versace Eros Pour Femme - smaržas, nav priekš manis, kādam atdāvināšu. 
  • Julep Lip Gloss tonī Graceful - maigas krāsas un smaržas lūpu spīdums, to jau laikam nekad nevar būt par daudz. No šīs firmas tieši gribēju kādu pamēģināt. :)
  • Alterna Caviar Repair Multi-Vitamin Heat Protection Spray - karstuma aizsardzības sprejs. Nu ar šīs firmas produktiem priekš manis noteikti nevar nošaut greizi, jo īpaši ar tādu, ko vēl neesmu mēģinājusi un ļoti gribēju. :)
Nu ko lai saka - 5 no 6 produktiem mani sajūsmināja! Labs rezultāts! 
Cerams, ka tādēļ nākošā kastīte atkal nebūs švaka.. 

6 komentāri:

  1. Feins saturs! :) lūdzu atsauksmi par Laneige. Es Vjetnamā baigi skatījos, bet nenopirku, jo daudz dārgāk tur tā visa Āzijas kosmētika, jo imports. Gaidīšu Tavas domas!

    AtbildētDzēst
  2. Es noteikti priecātos par šādu saturu. Patīk :)
    Lakai krāsa dievīga.

    AtbildētDzēst
  3. Wow! Nav citu vārdu! Izcils saturs :))

    AtbildētDzēst