svētdiena, 2015. gada 6. septembris

Drugstore zīmoli, kas mani nav uzrunājuši..

Vai jums arī tā ir, ka ir dažu zīmolu make-up stendi, kam vienkārši katru reizi paejat garām? Man ir pat gadījies, ka kādu brīdi nostāvu, papētu un tad saprotu, ka nu negribās neko paņemt.. Savukārt pie citiem grūti izvēlēties, ko tomēr atstāt plauktā un nenopirkt.. 

Laika gaitā un jo īpaši, rakstot blogu, esmu piefiksējusi, ka tādi ir vairāki. Tad nu mērķtiecīgi apdomāju, no kuriem plaši pieejamiem drugstore zīmoliem manā kolekcijā nu tiešām nekā nav un īsti neko negribas. 

Tad nu mana šī brīža non-wishliste (alfabētiskā kārtībā):

ALMAY - amerikāņu kompānija (dib. 1931. gadā). Ar ko lepojas - pirmais hipoalerģiskais zīmols, bez-smaržas produkti un atklātība par sastāvdaļām.. 
Hmmm.. šis man liek aizdomāties, varbūt tomēr jādod iespēja? 

MUA Makeup Academy - UK kompānija, kas apgalvo, ka piedāvā kvalitatīvus produktus par mazām cenām. Nu, par to cenu zemumu nezinu, tāds pats kā visiem drugstore.. Šim zīmolam vismaz ir pievilcīgs dizains. 

Neutrogena - amerikāņu kompānija (dib. 1930. gadā), lepojas ar meikapu, kas ne tikai sniedz dabīgu izskatu, bet arī uzlabo ādas veselīgo izskatu. 


Parādījies jauns amerikāņu drugstore zīmols, kurš arīdzan mani nav spējis uzrunāt - NUANCE.

Salmas Hayekas jaunais kosmētikas zīmols Nuance pieejams tikai CVS veikalos. Pagaidām mani nekas nepiesaistīja.. Bet nu vienā no pēdējām ikmēneša kastītēm bija viens no viņas krēmiem, tā ka sanāks pamēģināt.  

Rimmel London - angļu kompānija (dib. 1834). Pat nesaprotu īsti, ar ko viņi grib izcelties. Liekas ļoti līdzīgs piedāvājums Covergirl un Revlon.. 

Vēl no tādiem lielākiem drugstore zīmoliem nekad neesmu mēģinājusi aktrises Drew Barrymore zīmolu Flower Cosmetics, bet tas ir ekskluzīvi pieejams tikai Walmart veikalos, kurus apmeklēju reti.

***
Ja esat kaut ko mēģinājuši no šiem zīmoliem, varbūt ir kāds must-have? 
Pirmais, pie kā ķeršos, laikam būs Almay, iešu un mērķtiecīgi atradīšu kaut ko "izmēģināmu". :) 

11 comments:

  1. Un man šķita, ka Neutrogena ir no ziemeļvalstīm... Bet Rimmel jau ir izcēlies ar to, ka spāniski skropstu tušu sauc rímel.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tieši manas pārdomas, līdz šim brīdim biju pārliecināta, ka Neutrogena ir Norvēģijas zīmols.

      Dzēst
    2. Ar norvēģiem ir saistīta tikai viena produktu līnija "Norwegian Formula".. Man šķiet, tieši ar to senāk viņi ienāca Latvijā, tādējādi radot šo priekšstatu.

      Dzēst
  2. Man patik rimmel vieni no produktiem kuri man neizraisija alergiju un kaut ka vienk uzruna.. nezinu ar ko... iespejams ar tusam ... jo ja butu jaizvelas starp leta gala tusam.. es nemtu no rimmel.. mua enas ir topa .. labas cenas un laba noturoba par sadu cenu..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tušas varētu būt tā lieta, ko izmēģināt, pietiekami bieži tomēr jāmaina.. :)

      Dzēst
  3. Man patik rimmel vieni no produktiem kuri man neizraisija alergiju un kaut ka vienk uzruna.. nezinu ar ko... iespejams ar tusam ... jo ja butu jaizvelas starp leta gala tusam.. es nemtu no rimmel.. mua enas ir topa .. labas cenas un laba noturoba par sadu cenu..

    AtbildētDzēst
  4. Par MUA biju ļoooooooti skeptiska, līdz uz dullo nopirku acu ēnas pa 1GBP.
    Tiešām biju pāŗsteigta par kvalitāti, pigmentācija perfekta, noturība perfekta, cena vienkārši ideāla.
    Bet nu tās bija tikai vienas ēnas, neko citu tā arī nemēģināju. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pie ēnām man laikam gan netikt tik vienkārši - veikalā piedāvā galvenokārt lūpu produktus, otas un mākslīgās skropstas.

      Dzēst
    2. Mua lūpenes ir pasliktas.. vismaz cik esmu mēģināusi ..kaut kādas pārāk sviestainas... lūpu spīdumi nav mēģināti

      Dzēst
  5. tagad šķiet, ka ir tik daudz zīmolu un piedāvājumu, ka dzīves laikā nav iespējams visu izmēgināt :D
    neko no augstāk minētā neesmu mēginājusi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas gan.. Visi, kam nav slinkums un ir mazliet slavenāks vārds, taisa savus zīmolus..

      Dzēst