svētdiena, 2016. gada 3. janvāris

Jaunumi manos plauktos decembrī no Urban Decay, Aveda u.c.

Sveiciens Jaunajā gadā! Pēc trakā Blogmas maratona paņēmu nelielu pauzīti pa svētkiem, bet nu esmu atpakaļ. Gadu nolēmu iesākt ar decembra jaunumiem - plauktus pildīju līdz pat pēdējai decembra dienai.

Tā kā novembris bija daudzu nopietnu jaunu guvumu pilns, tad decembrī biju diezgan rātna. 
Tikai pārītis pirkumu un dažas dāvaniņas. Janvāris noteikti būs raženāks, jo svētkos saņēmu arī dažādas dāvanu kartes, kas būs jāliek lietā... :)

Viens ļoti snīkī pirkums bija Urban Decay Gwen Stefani palete. Ilgi domāju, tad uz kārtējām atlaidēm nopirku ar domu, ka ne jau sev, noderēs kādai izlozei vai tā.. Mani pašu UD ēnas nav nekad īsti vilinājušas un šī arī nav ar pārāk ekskluzīviem toņiem, diezgan mērena. Tad atvēru un nolēmu nofotografēt.. Skatījos un skatījos, tik skaista tā palete.. Tā nu nolēmu paturēt tomēr sev.

 

Otrs pirkums bija daži jaunumi no drugstore, kur biju netīšām ieklīdusi pēdējo dāvanu meklējumos. 
Salīdzināšanai ar L'Oreal brāli nopirku Maybelline Wear-Boosting Setting Spray, Covergirl The Supersizer Star Wars ūdensnoturīgā tuša - man kā zvaigžņotās sērijas fanei vajadzēja kaut ko no šīs kolekcijas, Ardell jaunumu plauktā bija pašlīmējošās skropstas, kā arī gribējās nude lūpu zīmuli manā lūpu tonī, paņēmu Milani 03 Nude.

Dāvanās svētkos saņēmu gan praktiskas lietas, gan dāvanu kartes, ko jau sāku lietot. 
Šeit komplektiņš no Bath&Body Works..


Kā arī pasteidzos vēl Vecgada dienā izlietot dāvanu karti Aveda veikalā un tiku pie jaunām lietām matu kopšanai.
Decembris noslēgts uz pavisam kosmētiskas nots - Vecgada dienā biju uz vienu nodarbību Sephora veikalā, tā nu ceru, ka tikpat izglītojoši pavadīšu arī 2016. gadu! :) 

8 komentāri:

  1. superīgi jaunumiņi ;) Patīk ziemīgais dizains ķermeņa kopšanas līdzekļiem :) Es uz to paleti joprojām skatos, īsti laikam negribās pirkt, nav tā wow sajūta.. tad jau labāk smokey paleti no UD

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es biju nopirkusi Smoky priekš izlozes, arī daudz apskatīju, veikalā pasvačoju, bet kaut kā tā palete mani personīgi neuzrunāja. Es ticu, ka ēnas ir tādas pašas izpildījuma ziņā, bet tas dizains neradīja wow efektu. Šai turpretim ir kaut kas tāds maģisks.. :)

      Dzēst
  2. UD palete tik superīga izskatās :) gribas redzēt ēnas darbībā :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noteikti atrādīšu, jo kopš sāku lietot, tikai šo vien lietoju.. Pat aizgāju uz Sephora klasi, kur paprasīju, lai iedod pamācīties tieši ar šo paleti... :)

      Dzēst
  3. Lai radoši darbīgs Jaunais 2016.gads!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, paldies! Cerams, ka no Tevis ar kāds tūbu apraksts parādīsies.. ;)

      Dzēst
  4. UD dizains ļoti pievilcīgs.
    par aveda daudz laba dzirdēts, tāpēc noteikti ieraksti kādu ziņu par šiem, kad būs izveidojies iespaids :)
    lai ražīgs jaunais gads!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man veikalā uzdeva mēnesi lietot visu un tad būs jāiet atpakaļ mērīt rezultātus. Tad noteikti padalīšos, vai bija un kādi.. :)

      Dzēst