ceturtdiena, 2016. gada 1. septembris

DECLUTTER: Nagu lakas un produkti

Ja atceraties, viens no maniem pirmajiem kolekcijas rakstiem bija tieši par nagu lakām. Tā bija viena no pirmajām katergorijām manos plauktos, kas dabūja savus speciālos plauktiņus un tika sakārtota. Pat vairākas reizes taisīju visu laku "svačus" un pat safotografēju... 

Bet tad es atklāju press-on nagus. Tanī brīdī izbeidzās jebkāda vēlme pēc nagu lakošanas un visa ar to saistītā čakara.. Tā nu manas nagu lakas stāv noputējušas stūrītī un lēnām "noveco". Lai gan man ir nagu laku šķīdinātājs, neredzu jēgu šķīdināt viduvējas kvalitātes laku, ko tāpat jau jāklāj 3 kārtās. 

Tā nu nolēmu atbrīvot vietu un pieķēros visām ar nagiem saistītajām lietām reizē, kā jau to iesaka Marie Kondo un viņas Konmari metode, par kuru jau izteicos un vēl joprojām pielietoju ikdienā mājās. 

Viss pavisam vienkārši. 

PIRMS

























Sašķiroju visu divās kaudzēs - pa kreisi tas, kas paliek, pa labi, tas kas man vairs nav vajadzīgs. Uz visu jau pieteicās meita, kurai patīk gan lakot nagus šad tad, gan arī taisīt mākslu uz papīra un ponijiem ar nagu lakām un citām nagu dizaina lietām. Tas gan faktiski neatbrīvo māju no šīm lietām, jo tās tikai pārceļos uz citu istabu, taču no turienes gan jau palēnām nokļūs arī miskastē. 

Un visbeidzot - PĒC. 


Plauktā paliek tās nagu lakas, kas ir kvalitatīvas un kas man tiešām patīk. Bez žēlastības tiek likvidētas visas, kas jāklāj vismaz 3 kārtās, kā arī tādas, kam man nepatīk otiņa, vai ir jau līdzīgs tonis. 
Vēl plauktā paliek gēla nagu komplekts ar lampu, bet tas vēl ir uz jautājuma zīmes, protams, visi press-on nagi, manikīra komplekts, nagu vanniņa, palikušo laku "svači" uz kociņiem, nagu lakas noņemšanas, šķidrināšanas līdzekļi, ekstra Seche Vite virskārtas pudele, kā arī nagu lakas noņemšanas vatītes. 

Likvidētas tiek nevajadzīgās nagu lakas, nagu dizaina lietas, kā arī vecie "svači" uz ripuļiem.. 

Jūtos ļoti apmierināta, visas lakas faktiski saiet vienā stendā, savukārt pārējās lietas savietojas pāris nelielās atvilktnītēs. Great success! :) 

Turpināšu ar nākamajām kategorijām. 

4 komentāri:

  1. Wow, ražīgi pastrādāts :) Ta jau vajag! ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Centos pieiet lietai reāli.. Gan jau varēja vēl reālāk.. :)

      Dzēst
  2. Es arī pirms laika veicu revīziju. Atstāju tikai lux lakas un dažas, kas man ļooti patīk.

    AtbildētDzēst