svētdiena, 2014. gada 15. jūnijs

Ko iesākt ar litru kondicioniera?

Tāda man pašlaik ir dilemma. Man ir litrs Silk Elements mitrinoša kondicioniera un īsti nezinu, ko ar to iesākt. Izskatās tas šādi:

Šo mega pudeli (1l) dabūju bonusā pirkumam vienā no profesionālajiem matu/nagu veikaliem. Firma man ir pilnīgi nezināma, pats kondicionieris arī nu tā, it kā mati pēc tam ir gludi un labi ķemmējas, taču pašam produktam ir tāda jokaina, ļoti spēcīga smarža. Kā jau būsiet ievērojuši, reti kura spēcīga smarža man patīk. 
Paskatoties atsauksmes, izrādās, šis kondicionieris domāts ārkārtīgi sausiem un ļoti nepaklausīgiem matiem un tādi pārsvarā ir afro mati, kamdēļ visas atsauksmes arī bija no afro matu īpašniecēm. 

Tādēļ vēl jo vairāk mani nodarbina jautājums - ko darīt ar veselu litru kondicioniera, kurš man personīgi nepatīk/neder?

Vai jūs arī esat krājēji-pragmatiķi ar pieeju - nu ārā tak nemetīs, varbūt noderēs? :) 
Vai tomēr vienkārši mest laukā? Atdot kam īsti nav.. 

4 komentāri:

  1. nu nezinu, izmantot kā palīglīdzekli kāju skūšanai :)))
    bet ja man kas neder, mājās lieko svaru neturu, aptaujāju draugus un gan jau kādam ir kāds draugu draugs, kam manta ir īstajā reizē :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. :) Arta arī šo minēja, ka internetā iesaka lietot priekš skūšanās! Laba ideja, jau pamēģināju.. Uz kājām, piemēram, tā nepatīkamā smarža neturās, tā ka tiešām jāmēģina izlietot šādi! :)

      Dzēst
  2. Nekrāju lieko taru mājās, ja man nepatīk produkts, piedāvāju radiem, draugiem, ja nevienam nevajag bez sirdsapziņas pārmetumiem lidinu laukā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es parasti arī lietas nekrāju, bet ar kosmētiku kaut kā grūtāk. Bet pareizi jau ir, termiņš taču arī kaut kad notek..

      Dzēst