piektdiena, 2015. gada 18. septembris

Mana makeup kolekcija: MAC

MAC produkti pie manis nākuši lēni un ļoti pārdomāti.. Varētu domāt, ka acu ēnas būtu pirmā izvēle, ņemot vērā to popularitāti, taču es tik ilgi domāju par to, kuras tad gribētos, ka gandrīz vispār neko neizdomāju. Pirmās nāca otas, tad konsīleris un tikai tad acu ēnas un citi sīkumi - pamēģināšanai. 


Manā kolekcijā ietilpst:
  • Brooke Shields limitētās kolekcijas palete Gravitas - kad šī parādījās blogeru apskatos, sapratu - jautājums par acu ēnu izvēli ir atrisināts, man vajag šo. Laba izlase, man der, patīk, lietoju. Atsauksme šeit. 
  • Wedge matētā acu ēna - gribējās kādu labu, praktisku pludināmo toni atsevišķā ķobīti, lai var ņemt līdzi jebkurai citai paletei. 
  • Prep+Prime Fix+ ādas atsvaidzinātājs, mini - ir ok, darbu padara, bet man tomēr Urban Decay All-Nighter patīk labāk.. Bet šis mini izlietosies. 
  • Pro Longwear Concealer tonī NW15 - nav iegājies ikdienā. Drusku ir izlietots, bet kopš atklāju Make Up For Ever Full Cover, šis stāv putekļiem klāts. 
  • Lipglass tonī Love-Child - gribēju paprovēt, bet ir tā kā stāsta par MAC spīdumiem - ļoti lipīgs, man nepatīk. 
  • Pencil Brush nr. 219 - ļoti laba zīmuļota, lietoju. 
  • 3x Blending Brush nr. 217 - šīs jau sakrājušās trīs gabalas, nav tās pasaulē mīkstākās otas, bet darbu padara ļoti labi, forma priekš manis ideāla. 
  • 2x Eye Shader Brush nr. 239 - ļoti labas, lietoju ļoti daudz. 
  • Short Duo Fibre Brush nr. 130 - nopirkās kļūdas pēc online, likās, ka būs lielāka izmērā, bet ir tādā neparocīgi mazā. Lietoju reti, krēmveida sārtumam. 
Es pat nezinu, vai gribētu vēl ko pamēģināt no MAC. Varbūt Face&Body tonālo, kad beigsies mans MUFE līdzinieks.. Vai jauno tonālo ūdentiņu (Studio Waterweight Foundation). Un droši vien kādu no lūpu krāsām, bet uz to jāsaņemas, jo klasiskā lūpu krāsa nav īsti iegājusies manā rutīnā..
***

Iepriekšējie raksti par kolekciju: Laura Mercier | Bobbi Brown | Nagu lakas

8 komentāri:

  1. Kāda iespaidīga kolekcija. :) Manā make- up kolekcijā, pagaidām vēl nekā nav no MAC, bet esmu pacietīga. Gan jau pavisam drīz varēšu sākt tādu veidot. :))
    Ēnas nesen iegādātas- rudens/ziemas sezonai? :) Visas tādas salīdzinoši tumšas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. MAC piedāvājums ir tik milzīgs, ka grūti saprast, kas būtu tas pats noderīgākais/vērtīgākais, ar ko sākt..
      Ēnas bija pagājušā gada rudenī. Visa Brooke Shields kolekcija bija tādos rudenīgi oranžos toņos.

      Dzēst
  2. Kā man patīk šie kolekciju raksti. Tiešām interesanti un daudz noderīgas informācijas katrā.

    AtbildētDzēst
  3. Man patīk prep & prime.. Bet UD all nighter nēesmu lietojusi, iespējams tas foršāks. MUFE face & Body man patīk labāk par MAC.. MAC tonālLais bieži vien klietiem liekot liekas tāds lipīgs un sliktāk klājas. :/ nēnas man ir 2 atsevišķos podiņos. Matētās ir super un spīdīgās man sagādā galvassāpes uzklāšanā. :( bet MAC bronzeri ir mani ever perfektākie un mīļākie. Tādi man ir veseli 4 :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Patiesībā laikam nebija īsti pareizi salīdzināt - UD ir fiksators, bet MAC ir domāts vairāk kā ādas atsvaidzinātājs. Bet lietoju abus līdzīgam mērķim - lai novērstu pūderaino finišu.
      Hmm, uz MAC bronzeriem neesmu nekad paskatījusies, pievērsīšu uzmanību tagad, paldies!

      Dzēst
  4. palete tik rudenīga... noteikti šis bija vērtīgs pirkums

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, ļoti daudz lietoju, man līdz šim nebija tik daudz dažādu toņu, vienmēr pirku tikai tos, kas man likās, ka vajadzīgi. Šādi piespiedus kārtā izmēģinu arī citas krāsas. :)

      Dzēst