piektdiena, 2013. gada 29. novembris

Novembra Glambag - Pixi, Nailtini, Starlooks..

Jau pirms kāda laiciņa pienāca jaunā Glamsomiņa. Šoreiz smuka zeltīta somiņa, saskaņā ar šī mēneša tēmu "Glam it up".
Somiņa un vairāki no potenciālajiem produktiem
Šoreiz manā somiņā:
  • em michelle phan lash gallery clean volume mascara - 7ml (pilns izmērs $20).
Ražotājs (ASV) sola, ka šī tuša piedod apjomu, nesaķepinot. Īpaši veidotā birstīte piešķir apjomu, ko pēc vajadzības var palielināt ar vairākām kārtām. Sastāvā parabēni. 
Man patika, tiešām labi noklāj katru skropstu, piedodot gan apjomu, gan garumu. Man patīk 1 kārta, dabiskāks izskats. Nav nekāda pārlieku kaitinošā smarža, man nekādas nelabas reakcijas nebija (lai gan man ir jūtīgas acis). Birstītē gan neko īpašu nesaskatīju. Viegli nomazgājas, pat ar ūdeni. Attiecīgi dienas beigās arī ātri parādās "pandas" loki. 
Manā pirmajā rakstā minētās Michelle Phan (Glambag autore) personīgās kosmētikas līnijas kārtējais produkts. Protams, sava līnija jāreklamē - šoreiz pilna izmēra tuša, par ko ļoti nopriecājos. Man galīgi nepatīk ceļojuma izmēra tušas, jo tām vienmēr ir tik īss kātiņš, ka nomūrēju visus vaigus, kamēr izmēģinu.

  • Be a Bombshell Lip Crayon Shameless tonī - 2,5g (pilns izmērs $14). 
Ražotājs (ASV) saka, ka šis ir spīdīgs lūpu krītiņš ar krēmīgu tekstūru, kas ir piemērots ceļojumiem un touch-ups. Sastāvā parabēni un minerāleļļa. 
Es pilnīgi piekrītu - ir spīdīgs un ir krēmīgs. :) Konkrētais tonis mani neuzrunāja, bet tā nekāda vaina. Visdrīzāk, ka nelietošu. 
  • Nailtini Straight Up Color Nail Lacquer Champagne tonī - 15ml (pilns izmērs $6). 
Ražotāja (ASV) ideja ir, ka vari pats sajaukt savu nagu kokteili - šis lakas veids pieejams dažādos toņos, tekstūrās un finišos - tos var jaukt kopā un veidot savu unikālo dizainu. Konkrētais tonis ir mirdzoši bēšs. 
Es atkal jau daudz neko nevaru par šo nagu laku pateikt, jo man vēl joprojām rullē gēla nagi. Rādās, ka šai ir laba otiņa, tāda gara, ar garu kātiņu, kā man patīk. Žēl tikai, ka ceļojot pastā, ieplaisājusi pudelīte, tā nu nevaru nevienam atdot.

  • Pixi Beauty Bronzer Subtly Suntouched tonī - 3,2g (pilns izmērs $18).
Ražotājs (UK) sola, ka šis bronzera pūderis piedod sejai dabīga iedeguma siltumu un mirdzumu. Mitrinošs, zīdaini gluds un ilgnoturīgs, sastāvā E vitamīns un mika. Sastāvā neko pārlieku kaitīgu neatrodu.
Lai gan mani nemaz neuzrunā Pixi firmas iepakojuma dizains, tomēr šis bronzeris izrādījās ok produkts un to šad un tad lietoju pārmaiņus ar savu NARS Laguna bronzeri. Šis, lai gan trauciņā izskatās matēts un tumšs, uz ādas pārnesas diezgan caurspīdīgs un ar siltu mirdzumu. 

  • Starlooks Gem Eye Pencil Amethyst tonī - 2,4g (pilns izmērs $14).
Ražotājs (ASV): dārgakmeņu sērijas zīmulis dod metālisku finišu un ir universāls, mīksts un krēmīgs - to var lietot gan kā laineri, gan kā acu ēnu bāzi. Ļoti pigmentēts tonis ar mikroglitteru finišu. Sastāvā 1 maziņš parabēns. 
Pilnīgi piekrītu raksturojumam. Pārāk ātri nenožūst, līdz ar ko var kārtīgi iztušēt. Maigi violetais tonis ļoti skaists, bet nu mirdzums gan spēcīgs. Priekš ballītēm ideāls. Baidoties no izplūšanas, nostiprināju ar violetu acu ēnu. 

  • BH Cosmetics Galaxy Chic Baked Eyeshadow Sun tonī - (12 ēnu palete $13). 
Šī ražotāja (ASV) Galaktikas sērijas acu ēna ir oranžīgi zeltainā tonī, ieteicama izteiksmīga grima veidošanai. Sastāvā pilns ar parabēniem.
Man likās interesanta ēna - tiešām tāds saules tonis - rozīgi oranžīgs. Klājot plānā kārtā, ieguvu maigi rūsganu mirdzumu, 3 kārtās - stipri oranžīgu toni. Jāsaka, ka bez praimera pāris stundu laikā manu plakstiņu rieviņas jau bija pilnas. Šo varbūt kādreiz pielietošu, kādā īpašā gadījumā pie attiecīgas toņkārtas apģērba (kas manā garderobē ir retums).

Šoreiz somiņas saturs man likās interesants un arī diezgan noderīgs. Jaunu firmu atklājumu nav, vienīgi varbūt vairāk ieinteresējos par Pixi. Man ir arī šīs firmas tušas paraudziņš, bet par to vairāk pie novembra tukšās taras nākamajā ierakstā.  

2 komentāri:

  1. Bronzerim izskatās labs toni, manai gaišajai ādai varētu derēt. Jāpaskatās vai šaipus okeānam var iegādāties Pixi produkciju, neesmu par tādu neko dzirdējusi.
    Cik tev tādu somiņu jau ir? Atradīsies visām pielietojums? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tonis tiešām izdevies, man arī ir ļoti gaiša āda, un ja gluži nespīdina prožektoru virsū, tad tas mirdzums arī netraucē. Somiņas ir kādas 10 laikam, pagaidām lielākajai daļai ir pielietojums, varu visādus sīkumus sašķirot. Un man ir 3gadniece mājās, kam arī somiņas labi noder. :) Pixi vajadzētu varēt iegādāties, vismaz no UK lapas, jo tā ir UK firma.

      Dzēst