sestdiena, 2015. gada 12. decembris

Blogmas Day 12: Svētku grims?

Haha, pretenciozs nosaukums, bet tāpēc ar ? zīmi, jo es nemēģinu izlikties, ka protu radīt kaut kādu smalku un sarežģītu grimu, tur man vēl daudz jāmācās. Bet te nu ir kaut kas, ko es saradīju, spēlējoties ar mājās esošajām un dažām jaunajām lietām. Principā tas ir kaut kāds mans "drošais variants", kad ir laiks sagatavoties kādai smalkākai iziešanai.  Un to var radīt galīgs nepraša. 





Mazliet par lietotajiem produktiem.. Par vairākiem no tiem jau esmu stāstījusi, bet par dažiem vēl nē, lai gan esmu solījusies. Bet nu Blogmas ietvaros var ne tādus vien solījumus izpildīt, tā ka stay tuned. :) 

Sejai:

Uz sejas parasti netaisu eksperimentus, kad jādodas uz īpašu pasākumu, tādēļ šeit tikai iecienītas lietas: Make Up For Ever izgaismojošais praimeris, MAC Studio Waterweight tonālais krēms, MAC Pro Longwear Concealer, Hourglass Ambient Lighting Edit palete (lietots gandrīz viss no paletes), Make Up For Ever HD Pressed Powder

Acīm: 

Uz acīm it kā cenšos mēģināt ko jaunu, bet rezultāts beigās parasti ir gandrīz tas pats: MAC Prep+Prime Fix+, Marc Jacobs Lolita palete (lietoti 2 gaišākie matētie toņi), L'Oreal Infallible ēna tonī Bronzed Taupe (pamatam), pa virsu Stila Kitten folijēna vieglam mirdzumam, Lancome Definicils tuša.   

Uzacis un lūpas: 

Uzacīm uzticamie Anastasia Beverly Hills palīgi - Brow Wiz zīmulis un caurspīdīgā tuša, uz lūpām Lancome Rouge in Love lūpu krāsa tonī 175B Rouge Grenadine (tas robs nav no maniem zobiem, bērns drusku paspēlējās..), visam pa virsu Urban Decay All Nighter fiksators.  

Lietotie rīki, ja nu interesē: 

No kreisās: Beautyblender sūklis, Sonia Kashuk pūderota, Real Techniques Duo-Fiber sejas ota, Real Techniques Multi Task ota, Real Techniques Deluxe Crease ota, Real Techniques Essential Crease ota, Real Techniques Eyeliner ota, Crown zīmuļota, Sonia Kashuk konsīlera ota, Make Up For Ever 242 Wavy ota, ELF Small Stipple ota, Tweezerman skropstu atliecējs. 

***
Lai gan es te esmu "salietojusies" Hourglass izgaismotājus, tomēr patiesības labad jāmin arī tas, ka ārā bija nenormāli karsts, tādēļ pat es kā sausiņš biju nedaudz dewy (šo terminu laikam ne-divdomīgā vārdā nav iespējams latviskot).  
***
Agrākas atsauksmes par dažiem no šeit minētajiem produktiem:
Hourglass Ambient Edit palete | Stila Kitten acu ēna | Beautyblender | Real Techniques otas |  Tweezerman skropstu atliecējs

14 comments:

  1. Ļoti, ļoti skaisti! :) nav svarīgi cik sarežģīti galvenais, lai tīri un gaumīgi.
    Pastāsti vairāk par Pro longwear konsīleri.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. O, paldies! Ir doma pastāstīt atsevišķi gan par tonālo, gan konsīleri.. (bet MUFE konsīleris man tomēr labāk patīk).

      Dzēst
  2. Ļoti skaisti! :))
    Es visu laiku krāsojos vienādi, ballītēm un pasākumiem parasti tiek pieaicināta spilgta lūpu krāsa, bet seja un acis ir nemainīgi. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pateicos! Jā, es to ar esmu atklājusi, ka pārbaudītas vērtības var labi atsvaidzināt ar dažādām krāsainām lūpukrāsām! ;)

      Dzēst
  3. Izskatās labi un ērti - manuprāt tas ir tas, kas vajadzīgs, kad jāiet uz kādu nopietnāku pasākumu, ari es tad izmantoju savu ātro ērto variantu, kas nekad nepieviļ :)
    p.s piestāv lupu krāsa

    AtbildētDzēst
  4. Man patīk cik vienkārši un labi tas izskatās koptēlā. Nekas,par ko būtu jāuztraucas visa vakara garumā!

    AtbildētDzēst