svētdiena, 2015. gada 20. decembris

Blogmas Day 19: Turpinām gatavoties un apmeklējam svētku ballītes!

Atkal neliela atskaite par gatavošanos svētkiem..

Laikā kopš iepriekšējās atskaites esam izdaiļojuši mājas ārpusi ar ikgadējām lietutiņtipa lampiņām, kā arī pievienots šī gada papildinājums - lampas - bumbuļi.. Tā kā saimnieks šogad nokrāsoja gan māju, gan priekšdurvis, tad tās beidzot var arī nedaudz izcelt.. ;) 





Kad jau esam pavisam tuvu svētkiem, tad arī visās organizācijās un iestādēs notiek svētku ballītes. Protams, arī skolās un darbavietās, bet ņemot vērā šejienes raibo publiku, kur ne tuvu visi nesvin Ziemassvētkus, tad tur tās svinības tādas nekonkrētas. Skolā bērniem bija pidžamu ballīte ar Ziemassvētku tematikas filmas skatīšanos, darbavietā - tā kā ir jauns ofiss, tad vairāk tas bija tāds kā open house pasākums.. 

Tad nu latviešu sabiedrībā gan svētkus svinējām uz pilnu klapi. 
Latviešu skolā šogad pa tautisko, bērniem pat bija dzejolīši jāskaita, lai tiktu pie dāvanas, un nevis no Santa Klausa, bet gan no kārtīgi latviska Ziemassvētku vecīša. 

Kopā ar latviešu kori arī tradicionāli atzīmējam svētkus ballītē pie diriģentes mājās.

Mani gan neviens nav nobildējis, jo es pati piestrādāju par fotogrāfu. Tad nu te palūdzu savu atvasi nofotografēties pie eglītes.... :)

Ballītes manikīrs gan ir piefiksēts - ar YSL Rouge Pop Art nagu laku un mazu akcentu no Formula X efektlakas Bond, Iconic Bond, kā arī nagu uzlīme no kaut kurienes. 

Tā kā mani neviens nebildēja, tad, protams, nav ne grima, ne tērpa dokumentācijas. 
Atnācu mājās, uzvilku savu jauno onesiju un nobildēju to, kas no šī grima atlicis. Uz lūpām Hard Candy Plumping Serum Volumizing Lip Gloss tonī Show Stopper, savukārt uz acīm kaut kas jauns un snīkī..... Uzminiet, kas tas ir... 

2 komentāri:

  1. Oho, cik liela egle! Onesie izskatās superīgi :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. :)
      Ja ir augsti griesti, tad jau var iedabūt garu egli... Mums istabā ir pazemi, tad ieiet tikai kādi 2m...

      Dzēst