pirmdiena, 2015. gada 21. decembris

Blogmas Day 21: Decembra Allure kastītē - Klorane, Avene, Smashbox u.c.


Decembra Allure kastīte atnāca ar vairāk produktiem kā ierasts, kopskaitā 7, likās tāda bagātīga.

  • Eau Thermale Avene Body Oil - ķermeņa eļļa ļoti sausai, jutīgai ādai. Galvenās sastāvdaļas - minerāleļļa un avokado eļļa - man nav pārāk lielu iebildumu pret minerāleļļu uz ķermeņa, mēģināsim. 
  • Klorane Dry Shampoo With Oat Milk - aerosolveida saisais šampūns visiem matu tipiem un krāsām. Klātpievienotajā bukletā pat ir norādīts, ka šis smaržo kā vecmāmiņas smaržas.. :) Tā arī ir.. Šo pievienošu savai sauso šampūnu kolekcijai, par kuru kādudien noteikti izteikšos. 
  • ChapStick Total Hydration - mitrinošs bezkrāsas lūpu balzāms ar vaniļas aromātu. Šis rādās ļoti daudzsološs, iepakojums arī rada tādu high-tech sajūtu. 
  • Skinceuticals Hydrating B5 Gel - mitrinošs serums. Mitrinošus serumus mēģināt man vienmēr patīk, jo īpaši bezkrāsas un bezsmaržas. 
  • Smashbox Photo Finish Foundation Primer Oil-Free - kārtējais praimeris kastītē, šo jau esmu mēģinājusi, no silikonīgajiem, manai ādai neder, noteikti kādam atdošu. 
  • Illume Blackberry Absinthe Candle - aromātiskā svece, no šīs firmas jau ir bijušas sveces, kārtējais nedaudz šķebinošais aromāts, bet nu šajā laikā ne to vien nodedzināsi.. 
  • Pop Beauty Kajal Pen in Inky Purple - tumši pelēk-lillā acu zīmulis, uz pirmo provi neliekas pārāk kvalitatīvs, bet mēģināsim vēl. 
Kopumā šī man likās tāda bagātīga kastīte, kur ir tiešām ko izmēģināt - produkti tādi, ko nekad pati nepirktu, bet tieši tas jau ir tas labums no šīm kastītēm, ka gadās atklāt pērles... 

6 komentāri:

  1. Dikti laba kastīte :) man patīk :) liekās forši, ka kastītē liek iekšā arī aromātiskās sveces ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, šī neradīja mazuma piegaršu.. :) Piekrītu par svecēm, tām vienmēr atrodas pielietojums! )

      Dzēst
  2. liekas tāda padārga kastīte sastāva ziņā
    no klorane ļoti gribu pamēģināt šampūnus, jo saka, esot labi
    cik tāda vispār pie jums maksā?

    AtbildētDzēst
  3. Atbildes
    1. Aha, esmu priecīga. Jau visādas lietas sāku izmēģināt!

      Dzēst