sestdiena, 2015. gada 5. decembris

Blogmas Day 5: Hourglass Ambient Lighting Edit palete

Jau kādu brīdi manu ikdienas grima rituālu ir papildinājusi sejas palete no Hourglass. Visi Hourglass jaunumi parasti saceļ vētru skaistuma pasaulē, lielākoties pozitīvu, dažkārt ne tik, bet sejas pūderi parasti ir lielā cieņā. Jau ilgāku laiku lietoju Ambient sārtumu, par kuru esmu pastāstījusi arī plašāk. Nedomāju, ka par to, vai Hourglass pūderi ir lieliski, kādam vēl ir šaubas. 

Tieši tādēļ, kad pārādījās pirmās ziņas, ka uz šī gada svētkiem Hourglass izlaidīs paleti ar 6 pūderiem, es biju priecīgi satraukta līdz ar citiem. Pirmajā dienā, kad tā parādījās pārdošanā, to arī iegādājos. 

Man nebija šaubu par pūderu kvalitāti, bet vēl nostrādāja papildus faktors - jau sen apsvēru iegādāties sejas izgaismojošos pūderus, bet no viņu bronzeriem man bija bail, jo atsauksmēs tie parādījās vairāk uz oranžīgo pusi. Paletes komplektācija - 3 izgaismojošie pūderi, 2 sārtumi un 1 bronzeris man likās ideāla, ar domu, ja arī bronzeris neiepatīkas, nebūs tik liela bēda.
 

Paletes dizains ir līdzīgs citiem Ambient produktiem - zeltaina spoguļvirsma, kas, protams, ir no plastmasas, bet neatstāj lētuma iespaidu.


Iekšā paletes izmēra spogulis, ka ir ļoooti parocīgs, kā arī solītie 6 pūderi.

Pūderu skaistums un daile pārņem prātu, un tikai pēc brīža apstājos pie domas, ka, lai arī palete liekas pavisam ērtā un pieklājīgā izmērā, katrs pūdera lauciņš šķiet pamazs.


Un tā arī ir - palete ir tikai mazliet lielāka par Tangle Teezer ķemmi, kas man gadījusies turpat pie rokas. Ne viens vien blogeris un vlogeris ir atsaucies par paletes šokējoši mazo izmēru un attiecīgi mazo produkta daudzumu, salīdzinot ar pilnizmēra pūderiem. Man personīgi gan tā nešķiet problēma - iepazīstoties ar kompānijas uzstādījumu, izmērs liekas pavisam saprātīgs.  


Ko tad ražotājs mums vēsta:

Kas tas ir: Kompaktā paletē apvienoti 6 pūderi, lai izgaismotu, konturētu, izceltu un pabeigtu grimu. Kompaktais dizains un lielais spogulis padara to ērtu ceļošanai. 

Paletē atrodami šādi pūderi: Dim Light - persiku krāsas pūderis, Iridescent Strobe Light - rozā pērles izgaismotājs, Diffused Light - blāvi dzeltens pūderis, Mood Exposure - maigas plūmes sārtums, Luminous Flush - šampanieša rozes sārtums, Luminous Bronze Light - vidēja iedeguma bronzeris.

Sastāvā:  Fotoluminiscentā tehnoloģija, lai filtrētu gaismu un padarītu izsmalcinātākus sejas vaibstus.  

Ko tas dara: Rada daudzdimensionālu mirdzumu ikvienam sejas tonim, padarot to maigāku un izgaismotu it kā no iekšpuses. Izceļ sejas ādu jebkurā apgaismojumā, arī fotogrāfējot ar zibspuldzi. 

Kā ar to rīkoties: 

1. Uzklāt pūderi Dim Light vai Diffused Light pār visu seju kā finiša pūderi. 
2. Uzklāt pūderi Iridescent Strobe Light uz sejas augstākajiem punktiem (vaigu galiem, deguna pamatni, uzacu kaula, lūpu bantītes). Var lietot mitrā veidā intensīvākai izgaismošanai. 
3. Konturēt vaigu kaulus un pieri ar pūderi Luminous Bronze Light.
4. Uzklāt sārtuma pūderi tonī Luminous Flush vai Mood Exposure uz vaigu galiem. 



Mani novērojumi
Daudz par pašiem pūderiem neizteikšos, tie tiešām ir tik forši kā tauta runā. :) Pielietojums arī sanāk apmēram tāds, kā pamācībā teikts. Bronzeri gan izmantoju sejas bronzēšanai, ne konturēšanai, tas priekš manis ir pārāk oranžīgs.

Izmēri ir ok, ja gluži nelieto mega pūderotas. Sārtumus parasti lietoju ar Real Techniques vaigu sārtuma otu, pūderus ar Real Techniques duo-fiber sejas otu un nekāda vaina. 

Patiesībā paletes izmērs ir ļoti parocīgs - šādi iespējams pavisam ērti paņemt līdzi visus sejai vajadzīgos pūderus, piedevām spogulis arī ir ļoti labā izmērā. 

Lielākā problēma, protams, ir cena - $80 par šo skaistuli ir diezgan sālīti, ņemot vērā, cik daudz, vai pareizāk sakot - maz produkta par to iegūst. Bet nu es pārāk nesūdzos - tie kalpos ļoti ilgi, jo patēriņš ir minimāls. 

Plašu analīzi par daudzumiem, cenām un salīdzinājumu ar citiem produktiem varat izlasīt Temptalia atsauksmē

Galvenais jautājums noteikti ir - vai ir vērts? 
Es teiktu tā - atkarīgs no tā, vai jums jau ir kāds no Hourglass pūderiem. Ja ir, tad varbūt labāk nopirkt vēl kādu no atsevišķajiem pūderiem ($45) vai kādu no trijniekiem ($60) - tie noteikti būs ērtāki ikdienas lietošanā mājas apstākļos. Ja jums nav neviena un gribētu izmēģināt visu 3 veidu pūderus, tad šis būs tā vērts.

Šī palete vai kāda no citām Hourglass pūderu paletēm vai vieniniekiem noteikti būs lieliska dāvana svētkos!
***
USA var nopirkt online un veikalos no sephora.com, hourglasscosmetics.com, UK online un veikalos no Liberty un SpaceNK, uz Latviju, izskatās, ka piegādās Liberty.co.uk.

6 komentāri:

  1. Paldies par atsauksmi :) Es joprojām domāju vai man vajag :D

    AtbildētDzēst
  2. Foršs un izsmeļoš aspkats ;)Par šo paleti domāju, bet nars palete vairāk pievelk :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Droši vien jāskatās uz toņiem, šie ir tādi specifiski, īpaši tas bronzeris, ar to neko nepakonturēsi. Nars Steven Klein palete tādā ziņā noteikti ir daudz universālāka.

      Dzēst
  3. paldies par info
    tagad gan acis metu uz shiseido high beam

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Hm, neesmu īsti neko no Shiseido dekoratīvās kosmētikas mēģinājusi, vajadzētu droši vien ciešāk ieskatīties viņu piedāvājumā.

      Dzēst