pirmdiena, 2015. gada 7. decembris

Blogmas Day 7: Labumi no Beautylish

Tā kā šomēnes sanāk dikti daudz rakstu, tad par novembra guvumiem pastāstīšu vairākās daļās. 

Šodien par vienu nu ļoti ilgi lolotu pirkumu. Tam briedu ilgi, jo nebija lēts prieks, bet tā kā varēja iegādāties uz nomaksu (3 maksājumos), tad saņēmos. 
Beautylish.com ir tāda mazliet hipsterīga vietne, kas sākotnēji radās kā atsauksmju lapa, bet pēc dažiem gadiem atvēra arī savu online veikalu, kur pārdod dažādus ekskluzīvus vai kā citādi viņuprāt īpašus zīmolus (kā By Terry, Viseart, Inglot, Koh Gen Do, Chikuhodo, Embryolisse, Bioderma un tml.). Beautylish mājo Sanfancisko. 

Starp šo īpašo izlasi atrodami arī 2 salīdzinoši jauni britu zīmoli, par kuriem sapņoju jau kādu laiciņu - Charlotte Tilbury un Wayne Goss. 
Ja CT nupat kā atklāja savu stendu arī Nordstrom veikalos, tad Wayne Goss otas pieejams tikai un vienīgi šajā online veikalā. 

Acīmredzot šis veikals vēl nav sasniedzis milzu mašinēriju un darbojas ar ļoti personīgu pieeju, jau sākot no epastiem, ko sūta viņu darbinieki, līdz beidzot ar paciņas noformējumu. 

Atverot sūtījumu, biju ārkārtīgi pārsteigta - ar roku rakstītā zīmīte un mīlīgi iepakotie pirkumi radīja ārkārtīgi patīkamu pirmo iespaidu.




Manā īpašumā nonāca divas no Wayne Goss otām - nr. 00 un nr. 05.



Trešajā paciņā bija iesaiņots skaistums no Charlotte Tilbury.





Mīlīgajā paciņā atrodama lūpu krāsa no K.I.S.S.I.N.G sērijas tonī Coachella Coral.


Kas arī ir apmēram rozīgs korallis.


Par lūpu krāsu pagaidām man nav tāda izteikta viedokļa, bet drīzumā demonstrēšu to darbībā, tāpat kā otas, par kurām savukārt man ir tikai tās pozitīvākās domas.. :)

***
Lai gan no Beautylish.com lapas varētu saprast, ka uz Latviju viņi nepiegādā, Wayne Goss savos youtube video vienmēr atzīmē, ka viņa otas var pasūtīt visā pasaulē. Es sazinājos ar Beautylish darbiniekiem un uzzināju, ka viņi nosūtīs pasūtījumus arī uz Latviju, gan otas, gan arī citus produktus, rakstot uz service@beautylish.com. Viņu klientu serviss tiešām ir līmenī, radot ļoti personīgas attieksmes sajūtu un piedāvāto zīmolu izlase arī ir lieliska, tā ka noteikti iesaku!

4 komentāri:

  1. oo es ļoti gribēju nopirkt viņa otras ;))) tik forsi, ka piegādā arī uz LV ;)) iepakojums un attieksme izskatās dikti feina :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. :) Pēc tā kā viņš pats tās apraksta un demonstrē, man arī ļoti gribējās..

      Dzēst
  2. Riktīgi forši pirkumi! Uz WG otām arī skatījos, bet cenas graujošas :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Cenas ir diezgan līmenī ar citām japāņu otām.. es nevarēju izlemt starp šīm vai Chikuhodo vai Suqqu. Paskatījos youtube atsauksmes, pa lielam daudzas tur ir līdzīgas bet WG tomēr ir mazliet "lētākas". :)

      Dzēst