ceturtdiena, 2015. gada 10. decembris

Blogmas Day 9: Novembra Allure kastītē - Klorane, Mally Beauty u.c.


Novembra kastītē Allure žurnāls bija salicis diezgan nejēdzīgus produktus:

  • Klorane Floral Eye Make-Up Remover - grima noņēmējs ar pastipru ziedu aromātu, tātad diez vai man derēs, bet pamēģināšu.
  • Crabtree & Evelyn Verbena and Lavender De Provence Bath&Shower Gel - sastāvā ir lavanda, ar to mūsu draudzība tiek izbeigta pat nesākoties - neciešu šo aromātu. 
  • Mally Beauty High-Shine Liquid Lipstick, man tika tonis Perfect Pink, kas uz manis ir pilnīgs nude, kas neko nedod, tikai spīdumu. 
  • Kevin Murphy Anti-Gravity Oil Free Volumiser - matu apjoma serums. Pat nemēģināju, jo kāds arī šim ir piegāzis lavandu.. 
  • L'Occitane Divine Youth Oil - sejas eļļa, ar izteiktu aromātu, kas noteikti manai jutīgajai sejas ādai un degunam par labu nenāktu. Man vispār nepatīk uz sejas likt eļļas, bet šai ir tik viegla tekstūra un tik super ātri iesūcas vismaz roku ādā, tā ka varbūt pamēģināšu. 
  • Hanae by Hanae Mori - smaržas, tātad uzreiz noliekam maisiņā pie citām smaržām, ko krāju un vēlāk parasti pievienoju balvām un dāvanām. 
Šīs kastītes vadošās notis - lavanda un citi stipri aromāti. Es esmu Paulas Begoin uzskatu piekritēja un arī domāju, ka stipras smaržvielas sejas līdzekļos nav nekas labs un ir ādas kairinātājs, līdz ar ko no šīs kastītes daudz neko nevarēšu lietot. Lavandas produkti jau aizceļojuši pie draudzenes, pārējos pamēģināšu. 

***
Šīs kastītes saturs man lika aizdomāties par to, cik ilgi vēl šīs kastītes pasūtīšu.. Tā kā gandrīz katrā otrajā viļos, tad droši vien prātīgāk būtu no šīs atteikties un tā vietā labāk šad un tad nopirkt vienreizējās kastītes, kurām parasti ir iepriekš zināms saturs un var novērtēt, cik lietderīga tā būs vai nebūs. 

4 komentāri:

  1. man patiktu šāds sastavs... tā jau ir, ka katram savs
    klorane jau sen gribu pamegināt, loccitane atīk, bet tikai ne sejai
    lavandas smarža ļoti patīk :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā jau ir, lavandas cienītāji noteikti bija sajūsmā par šo. Bet īsti prātīgi jau nav, salikt vienā kastē vairākus produktus ar šo aromātu, jo ko tad darīt tādiem kā man, kam nepatīk...

      Dzēst
  2. Man Ļoti patīk, ka Unai nepatīk lavanda :) Man ir daudz bet ļoti smalki mati, pārsvarā tie krīt veldrē. Mati nelipa kopā, bija jūtami kuplāki un pie saknēm piepacelti, tieši kā man patīk. Varbūt bija mazliet matēts paskats bet jādomā ka to kāds zinātājs novērstu ar citiem uzpūšamajiem.

    AtbildētDzēst
  3. Šo komentāru ir noņēmis autors.

    AtbildētDzēst