piektdiena, 2016. gada 16. decembris

Blogmas Day 15: Declutter - lūpu lietas



Mana vispārējā attīrīšanās no liekā makeup ir vainagojusies ar panākumiem. Esmu izskatījusi un izvērtējusi visas atvilktnītes. Par nagu laku optimizāciju jau rakstīju iepriekš, šoreiz kārta lūpu produktiem.

Atkal jau salīdzinoši vienkārši.  Te ir mana kolekcija pirms tīrīšanas. Noteikti visa kā ir par daudz, un derīguma termiņu ietvaros tas vienkārši nav izlietojams. 

Sagrupēju visu pa veidiem. No kreisās puses augšpusē ir šķidrās lūpukrāsas un OCC Lip Tars, tad seko dažāda veida spīdumi. Vidējā rindā ir lūpu krāsas, krītiņi un zīmuļi, savukārt apakšā ir paraudziņi un kopšanas līdzekļi.

Tālāk izgāju visai čupai cauri pa kategorijām un sadalīju 2 daļās - kas paliek un no kā jāatbrīvojas. Rupji rēķinot, sanāca aptuveni uz pusēm.

Miskastē aizgāja viss, kas pēc smaržas vai konsistences likās novecojis, viss, ko tiešām nekad nelietoju, kas nav komfortabls, kā arī, protams, pēc Konmari metodes - tas, kas man nesagādā nekādu prieku. 

Šī te ir miskastes čupa.

Par daļu galīgi nav žēl, jo vairums iegūti skaistumkastītēs, bonusos un tml., un nav bijuši gluži manis pašas izvēlēti. Par pārējo - nu jābūt reāliem, nav ko turēt un krāt to, ko nelietojam. 

Diemžēl nevienam īsti atdāvināt neko nevar, jo lūpu produkti laikam nebūs īsti tas, ar ko dalīties. Gaišie spīdumi gan aizgāja meitas izklaidēm.

Visbeidzot, paturēju, manuprāt, tiešām kvalitatīvas lietas, toņos, kas man patīk/piestāv.

Tai skaitā, protams, ir lūpukrāsas, kas rūpīgi izvēlētas un pirktas par lielu naudu, gandrīz visi zīmuļi, jo tie pietiekami ātri nolietojas un spīdumi, kurus cītīgi lietoju ikdienā. 

Sajūtas pavisam labas, viss tagad satilpst divos akrila traukos, ir ērti un pārskatāmi - tas palīdz arī lietot plašāku produktu klāstu un nekas neaizmirstas atvilktņu apakšā. 

Vai es jau esmu to minējusi, ka man patīk šķirot, kārtot un organizēt? :) :) :)

6 komentāri:

  1. Man šobrīd ir 29 lūpenes :D
    3 atliku sev kā ikdienā ejošās. Tā man vieglāk.
    Arī bija doma par to, lai man viss organaizers būtu aizpildīts (12 gab.), taču pavasarī nopirku vēl vienu tādu pašu, jo daudz nāk kastītēs, komplektos. Tagad sev solos, ka jaunu lūpu krāsu varu pirkt, kad 3 tiek izmestas - izlietotas, termiņš iztecējis vai krāsa neder.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Laba pieeja.. Es arī mēģinu nekrist kārdinājumā un jaunas vairs nepirkt, jo tāpat kastītēs sanāk..

      Dzēst
  2. Man ļoti daudz lūpu produktu, arī izmetu lielu daļu no tiem pāris nedēļas atpakaļ!

    AtbildētDzēst
  3. nja, nevaru saņemties izškirot, visādi atlieku, izdomāju atrunas :D

    AtbildētDzēst