piektdiena, 2016. gada 2. decembris

Blogmas Day 2: Kolekcija - Milani Cosmetics

Sākumā gribēju pastāstīt tikai par manu favorītu no Milani kosmētikas zīmola, bet tad pie krājumu šķirošanas izrādījās, ka man ir vēl šis tas. Tad nu sanāk tāds mini apskats. 
Milani Cosmetics ir viens no nedaudzajiem amerikāņu kosmētikas zīmoliem, kurš vēl aizvien pieder tā dibinātājiem - Bijou ģimenei. 
Vēsture īsumā - Solomon Bijou 1985. gadā radīja zīmolu Jordana. Viņam pievienojās viņa bērni Ralph Bijou un Laurie Minc, kuri 2002. gadā dibināja Milani zīmolu. Plašu ekspansiju zīmols piedzīvoja 2014. gadā, kad strauji paplašināja pieejamību ASV drugstore veikalu tīklā. 
Zīmols piedāvā, viņu vārdiem - produktus visu rasu, vecumu un ienākumu līmeņa sievietēm. Kompānija ir cruelty-free. 
Manā mini kolekcijā ietilpst 6 produkti, daži no kuriem jau aizceļojuši uz miskasti. Ups..
  • Individuālās acu ēnas tonī Bella Champagne un tonī Bella Pink - šīs gēla-pūdera ēnas galvenokārt uzrunāja ar saviem smukajiem, zeltītajiem iepakojumiem, bet realitātē nav pārāk labas - pigmentācija ir nekāda, pat lietojot mitrā veidā. Izdabūt no iepakojumiem, lai pārceltu uz Z-paleti, arī nav iespējams, kā var redzēt pēc šampanieša krāsas ēnas - esmu nocīnījusies visvisādi. No šīm plānoju atbrīvoties. 
  • Illuminating Face Powder tonī 02 Hermosa Rose ir dabiska iedeguma toņa universālais pūderis - domāts kā izgaismotājs, sārtums un bronzeris vienā. Šis produkts man ļoti patīk, brūnīgā toņa dēļ vasarās šis ir mans iecienītākais vaigu sārtums un dažreiz arī bronzeris. Ir spīdums, bet ļoti neuzkrītošs. 
Te nelielam ieskatam "smēriņi".. 
Bella Champagne | Bella Pink | Hermosa Rose | Nude zīmulis | Raspberry Oil Lip Treatment
  • Anti-Feathering Lip Liner - beztoņa lūpu zīmulis, kas domāts, lai novērstu krāsu produktu izplūšanu pāri lūpu līnijai. Ar šo nesadraudzējos, jo tas ir ārkārtīgi sausinošs un manām jau tā sausajām lūpām tas bija par daudz. 
  • Lūpu zīmulis tonī 03 Nude ir reāla zvaigzne. Tas ir ideāls lūpu zīmulis, perfekti atbilst manai dabiskajai lūpu krāsai. Klājas krēmīgi, nav sausinošs, noturība varbūt nav turbo, bet es arī nejūtu tādu nepieciešamību, man patīk, ka, ja lūpu produkti noēdas, tad noēdas vienmērīgi un pavisam, jo es nemēdzu tos atjaunot dienas gaitā. 

  • Moisture Lock Raspberry Oil Infused Lip Treatment - šo lūpu eļļu es nespēju lietot. Lai cik skaisti izskatītos tonis iepakojumā, realitātē ir pilnīgi caurspīdīgs spīdums. Tas vēl būtu nekas, bet tā garša bija vienkārši neciešama un nepazūd ilgstoši. Pēc šīs vilšanās citus toņus/garšas (tādu ir 8 gab.) pat negribu mēģināt. Veikalā paostīju līdziniekus no Lancome, arī tie aromāti man likās tikpat sintētiski.. :(
Šobrīd jau ir aizceļojuši uz labākiem medību laukiem, bet ir mēģināti arī Infinite šķidrais laineris - bija ļoti sauss un ārkārtīgi noturīgs, bet taisnu līniju ar to nevarēja novilkt, kā arī Brow Pencil tonī Dark Brown - bija tāds vaskots un ar diezgan resnu kodoliņu, nebija manā gaumē.

Te kaut kāda sejiņa vēl no vasaras ar Milani produktiem un garajiem matiem, galīgi sezonai neatbilstoši.. :) Atvainojiet uzacis, testēju Wunderbrow uzacu pomādi, tonis tās drusku šķībs.. ;) 


***
Kopsummā man Milani liekas ievērības cienīgs drugstore zīmols - pa vidu parastiem šī cenu līmeņa produktiem noteikti slēpjas īstas pērles. Šķiet, ka vispopulārākie ir sārtumi, bronzeri un lūpu produkti, kā arī daži tonālie produkti. Es noteikti gribētu pamēģināt kādu no matētajiem lūpu krēmiem, un tas Nude lūpu zīmulis pavisam noteikti būs atkārtots pirkums. 

2 komentāri:

  1. Milani tā arī neesmu vel pamēginājusi ;) būtu iespēja visu apčamdīt uz vietas , noteikti atrastu ko interesantu ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es līdz šim esmu ko pirkusi uz dullo vai paļaujoties uz atsauksmēm, jo drugstore jau neko nevar pamēģināt... Tad nu ir tā, ka šis tas ir trāpīts un citas lietas galīgi garām..

      Dzēst