ceturtdiena, 2016. gada 1. decembris

Blogmas Day 1: Sākam!

Rekā. Gads jau paskrējis un atkal klāt Ziemassvētku gaidīšanas laiks. Pagājušajā gadā man diezgan veiksmīgi izdevās Blogmas - blogošana 24 dienas no vietas līdz pat Ziemassvētkiem un, lai gan šogad laika ir vēl mazāk, tomēr tā sajūta - izturēju, izdarīju! liek mēģināt atkal. Mērķi atkal uzstādu tādu pašu - pie viena kopā ar ierastajiem rakstiem pastāstīt arī par to, kā gatavojamies svētkiem. 

Un tā, šodien ir pirmā diena, 1. decembris. :)

Eglīte ir - check. Izpušķota ir - check. Bilžu nav, jo burtiski nupat pabeidzām pušķot. 
Lampiņas ap māju - nav check, jo ir tikai ap pusi mājas, tās mums stacionāri karājas visu gadu pagalmā. :) 
Adventa kalendārs ir - check
Kā var nojaust, tad tas rozā ir meitai, pati šogad izvēlējās Bārbijas kalendāru. Lego un Playmobile jau bija mums iepriekšējos gados, šoreiz gribēja ko "sievišķīgāku". 

Man savukārt kalendārs no NYX. Kāpēc šis, jautāsiet? Nu, es apskatīju ļoti daudzus, tā pa īstam būtu gribējies kādu no turbo dārgajiem, bet man nelikās tik ļoti to vērts, lai maksātu lielas summas. Šo nopirku, jo bija lēts - Black Friday ar atlaidi cena bija $25, bet ar dažādiem papildus kuponiem dabūju to par $14. Par tādu summu likās ok, būs prieciņš katru dienu - kalendārā atrodamas 12 acu ēnas un 12 šķidrās lūpukrāsas.
Lielas cerības gan uz kvalitāti nelieku, īpaši ēnām, vairāk ceru pamēģināt lūpukrāsas, varbūt tur kaut kas labs sanāks.

Pagaidām vairāk nekā nav, jo gatavošanos, kā ierasts, sākām ar 1.Adventu, kas bija svētdien, piedevām vēl esam nedaudz apslimuši. 
Bet nekas, nekas, gan jau visu ar laiku. :) 
Pienāciet atkal rīt! 

2 komentāri:

  1. Zini , es gaidu Tavas Z-svētku Blogmas ;)) ehh, man arī patik tas kalendārs, bet neigādājos jo maksāja 45euro..(wtf) uf!! Eglītes vel nav, rotājumi vel nav izlikti, bet vel jau ir laiks ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. O, man liels prieks par to! :)
      Jā, nu par 45 eur noteikti nav vērts.. pagaidām man pa 2 dienām ir 2 Lip Lingerie, un neesmu lielā sajūsmā..

      Dzēst